Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

2. klariszmama

klariszmama Aktív író

Szia.
    A mozi sajnos február óta nem működik se reggel, se este, se hajnalba pedig sokszor próbálkozom. Kérlek várj - vagy a sajnos......... szöveg jelenik meg mindig. Normális jelenség ez??? Tudna valaki segíteni, vagy felvilágosítást adni???? Köszönöm
    ID 19703159

3. _marika0507_

_marika0507_ Utánpótlás-írogató

4. mamarygen

Szia!
    Sajnos ilyen helyzetben sok játékos járt/jár.
    Gondolom a reklámblokkoló kiegészítő program nem aktív a böngésződben.
    Ha van szponzor, akkor film is nézhető. De nem korlátlan időtartamban van erre mód, mert a vetítési számot is meghatározhatja a szponzor.

5. zoldliget

zoldliget Törekvő

Köszönjük a hiba kijavítását. Így már egész más a játék. Szép napot mindenkinek!

6. Nori9205

Nori9205 Aktív író

Sziasztok! Van már valami hír arról, hogy visszakapják-e a tenyészállatokat azok, akik idő előtt beadták azt a vadaskert feladataiba?

7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Hír természetesen van. Építési tervek visszavonásra kerültek, de az összes többi nyeremény a játékosoknál maradt, viszont a feladatot alaphelyzetbe állították a fejlesztők.

8. szrx

szrx Járnitanuló

nagyon ciki, de még így sem értem ! Lenne link , amit tudnál küldeni és rágódhatnék rajta? köszönöm
    szépen!

9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos ehhez különlegesebb ismertető nem készült.
    Amennyiben jól értem akkor az a problémád, hogy érték szerinti sorrend mit takar.
    Tyúk értéke 25
    nyúl 72
    vidra 131
    Ezeknek a kész állatoknak az értékét rakja úgy sorrendbe, hogy a hozzátartozó ólakat látod ehhez.

10. TMEDIT

TMEDIT Fórum-zöldfülű

Hol találom a Vadaskertet, mert kiváltottam a Bölcs tölgynél és nem találom sehol a farmomon? Köszönöm a választ előre is!

11. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia TMEDIT!

Az állatok menüben kell keresned.
    A menü jobb felső sarkában található kereső funkció segítségedre lehet : egyszerűen csak kezd el beírni, mit keresel, pár beírt betű után szűkíti a találatot.

12. TMEDIT

TMEDIT Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ! Meg is találtam :)

13. haleluja-

haleluja- Fórum-zöldfülű

sziasztok adtam egy 8 fa-as pörgetést 1db perecért hűűűűűűűűű de megérte!kinek? Elgondolkodhatna a kerék alkotója mert ez a játék lassan a kész átverés legújjabb verziója lesz csak pénzért

14. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az ingyen kapott (vagy farmaranyért vásárolt) pörgetések jutalma nem lehet minden esetben olyan vonzó, mint azt te szeretnéd.
    Ez is utánozza az életet: ott sem csak vagyonokat lehet nyerni egy kaparós sorjegyen, hanem ott van bizony a rengeteg SAJNOS NEM NYERT !
    Azokért a sorsjegyekért minden esetben valós forintokat kell áldoznod, ami azért az itteni pörgetéseidről nem mondható el. Ez nem egy elhanyagolható különbség, ha jobban belegondolunk.:)

15. haleluja-

haleluja- Fórum-zöldfülű

mindegy hogy vett vagy kapott pörgetés az értéke ugyan az ***

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.6.16
  16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Ebben nem értünk egyet.
    Ha egy harminc milliós luxusautót csak úgy hozzám vágnak ajándékként, nem zavar ha fél oldalát összekarcolták korábban.
    Ha én fizetem ki a teljes vételárat és akkor olyan, bizony elég ideges lennék.

17. szaboeniko69

szaboeniko69 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    kiváltottam a tölgynél a békatenyésztést és a 'törhetelen' -t is de nem találom a feladatsort a gazdakörben. Úgy olvastam, június 17-én indult. Én tévedek?

18. mamarygen

Szia!
    A kérdéses gazdaköri feladatok még nem elérhetők.
    A hivatalos közlemény több esemény egymásutáni sorrendjét is mutatja, itt olvashatod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/békatenyésztés.14042/

19. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok Kedves Modik!
    Most hogy aktuálisnak tűnik sok szerszám összegyűjtése, nagy sebbel-lobbal beugrottam az enciklopédiánkba. Megkerestem a Tyúktojás leírását (Nekem kettő van.) És nem minden volt számomra egyértelmű. Például nincs meg a leírásban, hogy hányszor vásárolhatjuk meg, illetve menyi tehető ki és hová. Továbbá a szerszámokból hogyan lesz barkácscucc képei sem egyértelműek.
    A leírás szerint:
    "A Gazdaboltban megvásárolható 99 FA-ért", de nekem nem mutat semmi megvehetőt a gazdabolt kínálata.

A leírás szerint:
    "Kikelés után azonnal leszedhető, majd 12 óránként 350 TP-vel egy barkácscuccnyi szerszámmal (azaz 10 db. szerszámmal) ajándékoz meg."
    Ugyan akkor az alábbi képen az látszik, hogy 15 szerszám kibontásából 15 különféle barkácscuccot kapunk. De ez nem lehet valós, mert egy szerszámcsomag 10 eszközt tartalmaz, ha pedig 15 készletet bontunk, akkor pedig 150 eszközt kéne kapnunk. Vagy tévedek?

Alatta pedig ez látszik:
    "A gazdanapló naplózza a leszedéskor kapott szerszámokat."
    No ez meg itt 20! Most akkor hogy is van ez? Segítenétek kibogozni, hogy hol tévedtem el?

20. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Kedves Csocsovb! A Játékismertetőben a mai napon reggel 8 h-kor van egy a felhősorra vonatkozó ismertetés. Szerettem volna megnézni milyen változás történt, de semmi újdonságot nem találtam a kb 50 oldalnyi ismertetőben. Lehetne tudni , hogy konkrétan miben történt változás. Válaszod előre is köszönöm. Piaclady

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.