Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bencica

bencica Junior szaki

köszönöm, igy megtaláltam.

Rodin kedveli ezt.
  2. macifater

macifater Utánpótlás-írogató

sziasztok macifater gazda vagyok id számom 20798258 az a problémám van hogy a vadaskertet meg szereztem de már le is arattam néhányszor de semmilyen tárgyat nem kaptam még hozzá na most elég sok csillagot kellet hozzá szerezni és ahogy olvastam a tájékoztatot egy ilyen vadaskert területre csak nyolc olat lehet rakni ha másik területet akarok szerezni hozzá bizony kemény 299 farm aranyba kerül tehát nem nyertem ,azaz nyertünk vele semmit mert az olakat ugyan ugy ki kell rakni mivel nem tudjuk meg szerezni enyi pénzért ezt nem lehetne egy kicsit el érhetőbb áron meg kapni ?szerintem mindenki ugy gondolta hogy ha meg van a vadaspark akkor oda be tudjuk telepiteni az olakat ha nem is mindet de jó néhányat na most gondolom nem csak én hanem más is igy gondolta
    köszőnőm a válaszotokat ha nem voltam egy kicsit durva utolag is elnézést kérek ha bántó voltam

Ivibaba54 kedveli ezt.
  3. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A Vadaskert fejlesztés nélkül is hasznos, hiszen egy 2x2-es területen 4 db 2x2-es ólat tudsz elhelyezni. Kár tehát semmiképpen nem ér addig sem, amíg szép lassan sikerül majd összegyűjteni a bővítéshez szükséges fúrógépeket és egyebeket. A fúrógép kizárólag a Raktárházak aratásából reppenhet fel, de nagyon ritka felreppenő. A második Vadaskert megvásárlása is csak opcionális, aki szeretné, megveheti, de senkinek sem kötelező.

4. tódorböbe

tódorböbe Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Mi az az "automatikus faszüret funkció"? Hogyan lehet aktiválni?

5. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Arany és gyémánt fokozatú prémium tagsághoz jár ez a funkció. A lényege, hogy a beért fákat a rendszer automatikusan learatja, akár éjszaka is.
    A városban a Prémium Villában (jobb felső épület) tanulmányozhatod az egyes fokozatokhoz járó bónuszokat, illetve ugyanott van lehetőséged a prémium tagság megvásárlására is, amennyiben elnyerte a tetszésedet.

tódorböbe kedveli ezt.
  6. -Élet63-

-Élet63- Utánpótlás-írogató

Köszönöm a válszt! :sleepy:

7. robeszka74

robeszka74 Junior szaki

Sziasztok!

Tegnap belépéskor több tenyészállatot is kaptam, aminek természetesen örülök. Csak az apropóját nem tudom, hogy miért? Tudnátok ebben segíteni?

robeszka74 ID: 20887233

8. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

robeszka74 kedveli ezt.
  9. Szikrázó

Szikrázó Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Korallgombát hol tudok vásárolni?Most láttam egy gazdakörit ami erre a növényre épül.A pajtám mutat 10 db.-ot,de nem tudom sehol ültetni,és vásárolni sem :(

10. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

11. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

sziasztok!a törzsfőnök lekvárja receptet meglehet vásárolni?van vagy lesz rá mód?nem emlékszem hogy adták.rég túl vagyok a lekvárfőző utolsó szintjén is,így valszeg nem is lesz ott nekem.előre is köszönöm a választ.további szép napot nektek

12. gubinyussz

gubinyussz Fórum-zöldfülű

A négy megmaradt nubloncsigámból (3 kék és egy rózsaszín) csak a rózsaszín beváltásáról kaptam értesítést. A többire még várhatok vagy ennyi volt? :)

13. macifater

macifater Utánpótlás-írogató

ok kőszőnőm a válaszotokat és valahogy majd csak ösze fog jönni és én nem is mondtam hogy nem hasznos
    csak arra gondoltam hogy talán többet is be tudunk rakni olat de kőszőnőm kielégitő a válasz sziasztok további szép napot nektek

14. szmariann121

szmariann121 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Amikor a farmunkáskupont pörgetek ki, azt hol tudom megkeresni és aktiválni? Előre is köszi a segítséget!

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

16. Rita1976

Rita1976 Junior szaki

Helló! Ólválogatás mennyi farmaranyba kerül?

17. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

18. Rita1976

Rita1976 Junior szaki

Egyátalán nem is látni . Kicsit így szívás az egész.

19. robeszka74

robeszka74 Junior szaki

20. Morzsi0118

Morzsi0118 Járnitanuló

Szép estét Mindenkinek.
    A nublon csigák beváltásáról tegnap kaptam értesítést,de a színes nublonokról nem.
    Szeretném megkérni a Módit, legyen szíves megnézni hogy megkaptam-e?
    Ha igen , akkor mit.
    Köszönettel.
    Morzsi0118 ID: 18565272

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.