Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rodin

Rodin Fórum veteránja

2. Morzsi0118

Morzsi0118 Járnitanuló

3. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Nem tudjuk megnézni, hogy milyen tenyészállatokat kaptál a beváltás során. Javaslom, hogy ellenőrizd a pajtában a tenyészállatok fülben, hogy miből gyarapodott a készleted.

Anikó1961 kedveli ezt.
  4. -nacis-

-nacis- Utánpótlás-írogató

Szia! Segítséget kérnék. Véletlenül rossz gombot nyomtam meg és töröltem a csibémet. Tudnátok abban segíteni, hogy visszakapjam.

Gazda: -nacis-ID: 1932736

5. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A csibét a rendszer automatikusan sorsolja a mentorhoz, ha törölted, nem tudjuk már hozzád visszatenni. Ő kaphat másik mentort, Te pedig kereshetsz másik csibét. A kapcsolatot továbbra is tudjátok tartani mint ismerősök vagy akár szomszédok is lehettek.

6. -nacis-

-nacis- Utánpótlás-írogató

Köszi a gyors válaszodat. Nagyon sajnálom, mert végre egy dolgos csibém volt.

Rodin kedveli ezt.
  7. balatoni028

balatoni028 Járnitanuló

Sziasztok,balatoni028,ID19339532,kérdésem,az,lenne,miért,nem,lehet,a,malomba,egyszerre,több,tápot,késziteni,mert,mindegyikböl,egyet,enged,csak.

8. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Nincs tudomásunk a malmot érintő hibáról, ellenőriztem, nekem tökéletesen működik. Kérlek, hogy egy ki- és belépés után nézd meg, hogy minden hozzávalóból elegendő mennyiséggel rendelkezel-e az adott táphoz, utána állítsd be az előállítani kívánt mennyiséget és indítsd a malmot.

9. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

sziasztok!az én malmomban nincs lehetőségem haltápot gyártani,mivel nem szerepel benne.helyette talányos tenyészet van.
    http://www.kepfeltoltes.hu/160716/hal_t_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

itt valami nagyon nem jó.ki-be lépés megvolt.minden alkalommal tisztítom és frissítem a gépem mielőtt bárhova belépnék.
    rózsabimbó: ID: 1356643

moderátor által szerkesztve: vastagítás ki /Rodin

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.7.16
  10. balatoni028

balatoni028 Járnitanuló

balatoni028,19339532,ki-be,kapcsoltam,töbszö,is,de,darabszámot,egyik,tápnál,se,tudok,állitani,kérlek,ha,tudsz,segits,nem,tudom,mi,a,hiba,még,sohasem,csinált,ilyet

11. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Kérlek, hogy figyelmesen olvasd el az event leírását: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyári-roncsfeltárás.14142/#post-534088

Az eventhez szükséges haltápot nem a malomban kell keverni, hanem az event ablak bal oldalán Hamilton búvárdisznónál megszerezni eventnövényért + felreppenőért!

12. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Továbbítom az észrevételedet, addig is próbálj hosszabb idejű tápokat gyártani. Köszönöm a megértésedet.

13. balatoni028

balatoni028 Járnitanuló

Én,köszönöm,a,segitséget.

14. kkovacs67

kkovacs67 Utánpótlás-írogató

Szia! Én semilyen tápot nem tudok keverni, mert nem adja be sem a mennyiséget, sem a darabszámot.A gazdaköri feladatok beadásánál sincs sincs lehetőségem arra, hogy megadjam mennyit szeretnék szállítani. ID 25253040

15. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Kérlek, hogy ha elvégezted a gépen a takarítást (sütik és böngészési előzmények törlése), próbálj meg belépni egy másik böngészővel és úgy nézd meg, hogy működik-e a beadás illetve a tápkeverés. Várom a válaszodat!

16. -Csodaszarvas-

-Csodaszarvas- Junior szaki

Szép napot, mióta változót meg, hogy a lekvár fözőbe csak 1-esével lehet csinálni??? de mindegyiknél így van amúgy?? Ez nagyon értelmes újitás volt!!!!!!!!!!!!

17. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Kérlek, hogy töröld a böngészési előzményeket és a sütiket, utána próbáld ismét. Célravezető lehet egy másik böngésző kipróbálása is.

18. -Csodaszarvas-

Már meg volt, de nálam sem lehet csak 1 db tápot keverni, nem hiszem mindenkinek bármit is törölgetni kellene!!!!!

19. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Az előző hozzászólásodban még a lekvárfőzőre panaszkodtál, most a malomra. Hol van pontosan a problémád? A "törölgetésről": sok játékos gondját megoldotta.

20. -Csodaszarvas-

Mind a 2-nél!!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.