Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. anahszunamon

anahszunamon Járnitanuló

Köszi a gyors választ!:)

2. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok!
    Próbáltam az ólválogatásból rendelni, de valami nem stimmel...Egyrészt nem fogadja el az árus, hogy egyszerre több tételt rendeljek. Másrészt 4 egyforma ólat ad, de utoljára ma 7. 41-kor már csak összesen 2 darabot.
    Shirkán53 ID: 51637155

3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan mikor és mennyit vásároltál?
    Mi az amit megkaptál, és mi az, amit nem?

4. Alpacsino

Alpacsino Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Olvasgattam a fórumon, de nem találtam meg hogy hogyan tudok slágert szerezni a Tour de farm 1- hez.
    Alpacsino

5. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    A "Sláger" a "Jávorszarvas szinpad" terméke. Ha még nem rendelkezel vele, akkor a piac "Termények" részén vásárolhatsz.

6. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy a csibe 2 szintet lép előre, az alatt az idő alatt, míg újra belépek a játékba. (Kb 2,5-3 óra volt) Ebben az esetben mennyi csibepontot kapok a csibe szintlépéséért? Mikor kiléptem a 9. szinten volt, mikor visszajöttem 11. szinten.
    Ügyes csibe :)

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    A csibék szintlépése után mentorpontokat kap a mentor. Ezek összeadódnak, és együtt jelentkeznek a mentoros szintjelzőben.

A leírásban is szerepel:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/csibeszoba-ahol-te-is-lehetsz-mentor.6849/

8. csi48

csi48 Fórummogul

Ezek szerint szelektív szövegértelmezésre kapcsolt az eszem, mert végig olvastam, de ez valahogy kimaradt.
    Köszönöm szépen a segítséget.

9. Pixelsoldier

Pixelsoldier Utánpótlás-írogató

Sziasztok

Kérek egy pontos leírást hogy kapom vissza a magyar régiókódot.

Köszi!

10. mamarygen

11. kiscinogi

kiscinogi Törekvő

sziasztok elnézt hogy ide írok de nekem az eventel lenne egy kérdésem hogy hiába van haltápom mert nem engedi nem mutatja hogy hol kezdjem el a feladatot ez miért van a választ köszönöm szépen

12. mamarygen

Szia!
    A kezdésre két hely is rendelkezésedre áll.
    50répa beadása illetve a 10 alma szállítása.
    Ezekből válassz, és aztán már a haltápos feladatok jönnek ...
    A jobb oldalon a szállítás gombot kell használni, akkor kapod meg az ellenértéket, a nyereményt.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyári-roncsfeltárás.14142/#post-534088

https://board-hu.farmerama.com/inde...tárás-event-csevegő.14144/page-36#post-536445

13. gyöngyhaj

gyöngyhaj Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni.
    A csibémnek van 12 szomszédja,de a szántót nem tudja teljes területen használni,van még gazos területe.
    Mi lehet a probléma?
    Előre is köszönöm a segítséget.
    gyöngyhaj

14. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Három gond is lehet:
    - 12+1 (saját magad) főre van szükség. Ha ő a 12-be belevette magát is, már ott a hiba
    - ha beleszámolta az alul látható csibéket (a közös mentor csibéi ott megjelennek)
    - ha beleszámolta azokat a jelöléseket, akik még nem igazolták vissza őt

15. gyöngyhaj

gyöngyhaj Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ,megpróbálom kideríteni melyik lehet.

16. mebajah

mebajah Fórum császára

17. mamarygen

Szia!
    Kérlek írj részleteket a gondodról. Mit nem váltanak be? Mire érted? Hol tapasztalod?

18. franyo121

Szervusztok!
    A pékműhelyben vettem észre, hogy az eddigi sütemény készítésének a haladását 1%-tól 100%-ig mutatta. Most úgy látom, hogy az elkészülésig hátralévő időt mutatja percben. Ez újítás vagy hiba?
    Ime az észrevételem képpel ilusztrálva : http://kepfeltoltes.hu/160718/__helyett_perc_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

19. mamarygen

Szia!

Nem hiba, egy nagyszerű módosítás, ahol az idő látható. Sok játékosnak érthetőbb így a folyamat/gyártás megjelenítése.

20. franyo121

Köszönöm szépen a választ!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.