Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Kérdésem - ki dicsekedhet fúróval? Elhiszem a BP-nek az egy nagyon ritka elem a szerszámok között, de nem gondoltam arra, hogy következő szökőévben talán siker koronázza a várakozásom, pedig kiváltottam a farmon a 3 kertet és a Bahán is, sőt két kertben a sárga szintet is megcsináltam. Amikor leszedem a kerteket árgus szemekkel nézem , keresem a fúrót de hiába. Így nehéz lesz a kerteket fejleszteni. Érdekelne, hogy más is jár -e hasonló cipőben.?

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A raktárházak csevegőjében olvasható volt az elmúlt napokban is egyes játékosoktól ilyen örömhír.
    Volt olyan farmer, aki képpel is bizonyította.

Tedd meg kérlek, hogy keresel a magad megnyugtatására ilyen hozzászólásokat.

Nagyon sok játékos vár fúrógépre, ez is olvasható rendszeresen a raktárházas csevegőben.

dalmata10 kedveli ezt.
  3. Laciandi

Laciandi Fórum-zöldfülű

Van szarvasom de csak 199 ft-ért eladható! Ez komoly?

Leho69 kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Komoly. Majd fel megy az ára. A rugalmas ár majd emelkedni fog. Pár hét múlva több tízezer lesz az ára. Pár hónap múlva pedig alig lesz egy-két ezer.
    Bár azt hiszem cspen nem HUFban mérik majd. Mert HUFban sem a németek sem a kínaiak nem szeretnek vásárolni.

5. Laciandi

Laciandi Fórum-zöldfülű

Köszi. Nem megnyugtató hogy nem én lehetek az első!!! :p

6. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! A holnapi felhővásár paszulysoraira kitehetők lesznek-e a régi eventek alkalmával megszerzett egymásra épülő kütyük(sárga nyilas)? Vagy minden marad a régiben? Vagy semmi infó róla egyelőre? (nálam a szabadon választott azt jelenti, hogy kitehetem. ) Csak a pontosítás végett. Köszönöm.

7. mamarygen

Szia!

Az egymásra építhető elemek a felhőn csak egy esetben szerepeltek ezidáig. Azt külön is jelezték a készítők, így a kiírás is tartalmazta.

Most nincs ilyen kitétel, tehát nem lehet majd ráhelyezni fejlesztett(már összeépített) tárgyakat az új vásárolható három felhősorra.

8. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

A három felhősor megvásárlása csak azonnali fizetéssel lehetséges ha jól értem, ez azt jelenti, hogy átutalással nem vásárolható meg? Ft-ban szerepel az összeg, tehát farmaranyért sem vásárolható? Köszönöm, ha választ kapok a kérdéseimre.

9. mamarygen

Szia!

A felhővásár azonnali fizetési módon bonyolítható le.

Az átutalás nem azonnali fizetésű kategória.

Bankkártyás, vagy paysafecard fizetés jöhet szóba.

10. imrelak

imrelak Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ha az öreg tölgynél kiváltom a szabadságot, az hány napig érvényes.

11. k78chriss

k78chriss Fórum-zöldfülű

Vadaskert manufaktúra stb vel kapcsolatban kérdezném fúrógép az honnan jön mert nem igazán akar több lenni? ritka tárgy na de ennyire???

12. mamarygen

13. mamarygen

Szia!

Csak a raktárházak (füvészkert, vadaskert, manufaktúra -baha vadaskert) aratásából érkezhetnek a fúrógépek.

A fejlesztési folyamat hosszú időszakot vesz igénybe, így a türelmünket is próbára teszi.

14. k78chriss

k78chriss Fórum-zöldfülű

Hát nem kicsit :D

15. tamaráma01

tamaráma01 Utánpótlás-írogató

Szeretnék érdeklődni, hogy lehet-e befolyásolni a Vadaskertben a fúrógép felröppenését? Vannak-e állatok, melyeknél nagyobb a valószínűsége a tárgynak? Nekem még egyetlen egyet sem sikerült szereznem. Előre is köszönöm a választ.

16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hello!
    Lesz ez a felhősor vásár.Idézem.. SMS vásárlásra nincsen lehetőség!
    Olyan fizetési módot válasszatok, mely azonnali fizetésnek minősül!

Nekem nincs módom paysafecard vásárlásra.Az lehetséges,hogy más valaki vásárolja meg nekem?Vagy csak a farmomon keresztül lehetséges?
    Remélem érthetően fogalmaztam!! :)
    Köszönöm!
    üdv.:apja

17. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia zsani_apja!

A paysafe card nem névre szóló.
    Egy 16 számjegyből álló sorszám az azonosítója, ezt kell megadni vásárláskor.
    Neked a számsorra van szükséged, azt kell megadni a fizetési felületen.

18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Köszi!
    Azt hiszem,akkor felejtős lesz.Nem hiszem,hogy valaki megadná.. :D ;)

19. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Kedves moderátor:)
    Lehet bennem van a hiba, de nem tudom mit rejt a következő ajándékom, amit a mentorszobában váltottam ki :
    1 x mlf.item.lumberjackBeave
    Köszönöm, ha megfejted ezt a rejtvény nekem .D

20. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia jófarmerlány!

Ez egy tenyészállat, mégpedig a Fanyűvő hód.

jófarmerlány kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.