Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

jófarmerlány kedveli ezt.
  2. Csocsoovb

Szia!

Akkor már csak egyet árulj el: miért is tetted fel ezt a kérdést?
    A kérdésedből és a válaszodból nekem az jön le, hogy csak bohóckodtál. Máskor ezt légy oly szíves azzal eljátszani, aki vevő erre. Mi nem igazán. Bocsi.

Anikó1961 kedveli ezt.
  3. tamas00112910

tamas00112910 Járnitanuló

sziasztok. Szeretném megkérdezni hogy a cserebere napon lehet pls talányos olat fagy fát küldeni ajándéknak,?

4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ki nem fejlődöttet nem lehet.
    A kifejlődöttek közül pedig idő korlát van. Azt jelenti, hogy a bevezetéstől számítva bizonyos idő után lehet csak, ami több hónap. Pl. a hattyú még nem volt cserélhető.

5. tamas00112910

tamas00112910 Járnitanuló

okés értem köszönöm :)

6. gymikii

gymikii Fórumlakó

Ha most ezt az új felhősort megveszem, megkapom mind a 3at? Nem találok infót sehol.....

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

8. gymikii

gymikii Fórumlakó

9. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

Miért zárják ki azokat a gazdákat a mostani felhővásárlásból, akik csak sms-sel tudnak vásárolni? Nagyon nem szép dolog, úgy gondolom elég sokan kimaradunk a lehetőségből!

10. watix1

watix1 Járnitanuló

SZIA
    Azt szeretném kérdezni hol tudom aktíválmi a szabadságra menést (kivan váltva a tölgynél)?
    Utólag lehet e (mert elfelejtetem)
    A piros hőmérő hogyan lesz zöld?(a címerem mellett)

11. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Kedves Nildia, köszönöm szépen :D

12. mamarygen

Szia!
    Az aktuális felhővásárlás ismertetőjében olvasható, hogy csak az azonnali banki oldalas vásárlás lehetséges.
    Ez a központ döntése.

Az sms vásárlás most nem lehetséges.

Számodra is ismert úgy gondolom, a paysafecard használata.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ismertető-paysafecard.2301/

13. mamarygen

Szia!
    A szabadságmódról itt olvashatod az ismertetőt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/távollét-vakáció-szabadság-üzemmód.6811/

A beállítások menüben találod az aktiválási lehetőséget.

A piros szín a folyamatos, aktív farmos munkákkal változik majd zöld színre.

14. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok.Szeretném megkérdezni és megtudni, hogy a 3 uj felhőt lehet mind megvenni 740HUF-ért, vagy külön külön.Az eladásnál mind a 3 paszuj rajta van. A válaaszt előre is köszönöm.

Ivibaba54 kedveli ezt.
  15. mamarygen

Szia!
    Mindhárom felhősor a tulajdonodba kerül az egyszeri vásárlással.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/felhővásár-akció.14172/

Ivibaba54 kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hello!
    Nem akartam bohóckodni,azt itt nem tenném.Tényleg nem tudtam,hogy működik ez a dolog.Legalább ezt most megtudtam.
    Amúgy hál istennek most betettek minden lehetőséget a bankozásnál.

17. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

Köszönöm a választ, nem ismerem a paysafecard használatát mivel nekem nincsen, azért írtam, hogy csak sms-el tudok vásárolni. Már több felhőhöz is így jutottam. Talán érdemes lenne a központ felé jelezni ezt a problémát.

Ivibaba54 kedveli ezt.
  18. Csocsoovb

Szia!

Nem igazán problémáról van szó.

Mindenki számára van egyéb vásárlási lehetőség az SMS szolgáltatáson kívül is.
    Nem lehet minden akciót belevonni az SMS körbe, mert technikailag nem kivitelezhető, vagy túlságosan drága lenne a játékosnak.
    Sem a vásárlónak, sem az eladónak nem mindegy, hogy egy tranzakciónak mennyi a költsége - márpedig az SMS nagyon nem költséghatékony megoldás, sajnos.

Ivibaba54 és Anikó1961 kedveli ezt.
  19. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia,
    más sem ismeri, de amiket Csocsoovb belinkelt, annak alapján bárki tökéletesen kitanulhatja kb. 5 perc alatt. Direkt végigjártam, hogy van-e olyan dolog, amit még meg kéne kérdezni ezzel kapcsolatosan, vagy ami hiányzik. NINCS ilyen. Bökj a zöld linkre és kövesd!
    Én is ezt tettem, pillanatok alatt eljutottam oda, hogy a PSC saját honlapja 10 értékesítési pontot lökött ki 3 km-es körön belül, ahol meg tudom vásárolni, üzletre pontosan, pl. bevásárlóközpont konkrét üzletét megjelölve, címmel. Szóval javaslom, hogy ne ragadj le annál, hogy neked nincs ilyen, mert lesz, csak akarnod kell. És biztosan olcsóbb, mint az sms - egyszer megnéztem, kb. 2x annyiba kerül, amit úgy lehet venni, mint a közvetlen (azonnali) vásárlások. Nekem megérné, ha nem lenne utalós lehetőségem.

KÉRDÉS az eventkez:
    biztos én vagyok figyelmetlen, de azt nem találtam meg, hogy az ajándékokra rá kell lépni (pl. 1. szint 2-2-2- lépésenként), vagy elég, ha átrepülünk fölötte és megkapjuk, amit érintettünk?
    Köszi!

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nem kell mást tenni, mint elrepülni az ajándék felett. Repülő helyzetétől függően vagy az alsó, vagy a felső sor ajándékot kapjuk.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.