Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hajnibaba10

hajnibaba10 Haladó

Szia. Az event első feladatának befejezése után nem mindenki kapja meg a Titkosügynök képzőt? Nem találom sehol.

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A hiba tudomásunk szerint javítva. Kérlek lépj ki és vissza, illetve egy géptakarítás is segíthet megoldani a dolgot.

3. -East17-

Szia!

Amennyiben kiváltottad a feladatból (teljesen végeztél az első szobával), az állatok menüjében találod meg a bal oldali ikonsornál.

4. -East17-

Szia!

Amennyiben kiváltottad a feladatból (teljesen végeztél az első szobával), az állatok menüjében találod meg a bal oldali ikonsornál.

5. salata80

salata80 Utánpótlás-írogató

sziasztok ezt az event első feladatát nem lehet végre hajtani lehetetlen

6. -East17-

Szia!

A hibát jeleztük, a javítást már megkezdték. Ettől függetlenül néha lépj ki és vissza majd ellenőrizd a szoba állapotát.

7. -annafarm2000-

-annafarm2000- Fórum-zöldfülű

Nálam sincs óra, ki-be lépés, takarítás sem segít. Ezt a küldetést lehetetlen végigvinni!

8. hajnibaba10

hajnibaba10 Haladó

Befejeztem az első feladatot de a Titkosügynök képző nincs sehol. Már 8X végig néztem az állatos menüt, de nincs.

9. -East17-

10. -East17-

Szia!

Kérek szépen egy ID számot az ellenőrzéshez.

11. hajnibaba10

hajnibaba10 Haladó

hajnibaba10 ID 2714374

12. -East17-

Az első szoba még nincs készen, de egy hiba miatt a rendszer lezárta így, azért nem kaptad meg a ólat. Amikor kész lesz a javítás, újra megnyílik és befejezheted.

13. Replikalt

Replikalt Utánpótlás-írogató

Üdv !
    Nekem is hasonló gondom van van mint Gabesz 106 -nak,miszerint "Sziasztok! Nekem sürgős segítség kellene. A 24 órás eventemből még kb. 13 óra volt vissza és hirtelen lenullázódott. Vagyis lezárult az első feladatom, holott még lett volna időm :-( "
    Nekem aratás közben történt a feladat befejeződése . Több gond is van ezzel, a jutalmakból 3-at kaptam meg,mi lesz a többivel ? És ha esetleg sikerül ismét elindítani akkor mi van Tp -növelőkkel ?
    Ha újból indul az egyes feladat akkor azok mennek a levesbe ?
    Szóval így nem kerek ez az event .

Katica031971 kedveli ezt.
  14. -East17-

Szia!

A hiba már továbbítva, a javítás elkezdődött:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/6-képregény-event-hiba.11473/#post-94149

A szoba újranyitása után az event teljesítése folytatható az elmaradt jutalmakért.

15. hajnibaba10

hajnibaba10 Haladó

De leszedtem a növényeket azok TP-jével mi van? Azok mind eltűntek? Ki volt számolva bőven meg volt. Átvariáltam az egészet, beültettem, nem lehet visszacsinálni.

16. Replikalt

Replikalt Utánpótlás-írogató

Köszi a választ !
    Remélem nem lesz több gebasz,és nem éjjel indul az óra :)

17. -East17-

A javítás sajnos csak a szobát nyitja majd meg a hiba alatt learatott TP mennyiség nem fog bekerülni.

18. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

Sziasztok
    A bagolytojás hány óránként lehet le aratni ? vagy az ha egysze ki kelt folyamatos a tp bónusz ? valamint hány lehet belőle összesen ?
    korlátlan vagy pedig csak 1 lehet belőle ?
    Előre is köszönöm a választ.

19. -East17-

Szia!

A tojásokkal kapcsolatosan itt tájékozódhatsz:

A Bagoly és egyéb tojások:

https://board-hu.farmerama.com/inde...ojások-avagy-mi-is-van-a-tojáshéj-alatt.2108/

20. Katica031971

Katica031971 Utánpótlás-írogató

Nálam ugyanez a helyzet!

maligandi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.