Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Köszönöm a gyors válaszod.
    Akkor, ha jól értem, ő az új szokotrai sárkányfára gondolt szerinted?
    Az ajándékkérő topikban csak annyit írt, hogy sárkányfagyümölcsöt keres...:cry:

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Valószínű az új fára gondolt. A megfogalmazása a gyümölcsöt nevesítette, ez is tévesztő lehetett.
    A gyümölcs neve is kétféle!! (sárkánygyümölcs és sárkányfagyümölcs). A piacon is látszik a megkülönböztetés.

hóóvirág kedveli ezt.
  3. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Köszönöm a gyors segítséged! :)
    Fel sem merült bennem, hogy az új, nem cserélhető fára gondolt, és igen, a gyümölcsöt nevezte meg, pedig a fát szoktuk...
    Legközelebb odafigyelek én is...

4. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Rosszul írtam, valóban 740 Ft-ot utaltam. A válaszodból azt értem, hogy elvesztettem a befizetett összeget és nem kapom meg a felhősor?

5. mamarygen

Kétesélyes az ügyleted.
    Vagy belefér az átutalásod az felhővásárba, vagy nem. Ez a tényekben rejlő lehetőség.

Ha kifut az átutalási folyamat az időből és nem érkezik meg a 3 felhő, akkor a payment supporttal kell felvenned a kapcsolatot. A szabályoknak megfelelő adatok megadásával. Várj az akció lejártáig.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

6. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

7. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Köszönöm szépen, hogy ennyit foglalkoztál az ügyemmel.

8. mamarygen

Szia!
    Kérlek arra, add meg annak a farmnak a nevét és ID számát, ahol ezt az ajándékot kaptad.

Köszönöm!

9. tömötoni

tömötoni Fórum-zöldfülű

Szerettem volna a felhőpalotát elküldeni, de nem találom... Tudna valaki segíteni?

10. mamarygen

Szia!
    A munkagéppel az építőmester funkcióval nem található ez a tárgy. Csak kézi kihelyezéssel/ kereséssel van mód rálelni.

Ez az elem nem küldhető, nem cserélhető, nem ajándékozható el.

"Házi kedvencek" soraiba tartozik, egy különleges tojásból kikelt tárgy:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...gy-mi-is-van-a-tojáshéj-alatt.2108/#post-5714

Repesz kedveli ezt.
  11. gombika04

gombika04 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A malmommal van problémám.Az a problémám hogy nem enged egyszerre csak egy darab tápot gyártani,nem is tudom beállítani hogy többet szeretnék abból a tételből.Köszönöm a segítséget.

12. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Kérlek, hogy legközelebb a rendekezésedre álló topikok egyikében tedd fel a kérdésedet, nem nyitunk minden kérdéshez új topikot.
    A problémádra a javaslatom a böngészési előzmények és a sütik törlése. Amennyiben ez nem vezet eredményre, egy másik böngészőből lépj be kérlek a játékba.

13. Ericat

Ericat Járnitanuló

Nagyon köszönöm a tanácsod, közben elhalálozott a 3 hetes tabletom, de majd ha lesz utodja, kiprobálom :)

14. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

remélem nem veszitek vissza...lányom mondta ő is kapott.az ő ID számát nem tudom.az enyém itt van: rózsabimbó ID: 1356643

15. sanka1957

sanka1957 Aktív író

Sziasztok!
    Ajándék kód listát hol találok?

16. Rodin

Rodin Fórum veteránja

17. katka

katka Fórum-zöldfülű

D25081268 vagyok a repülni lehetséges játékban befejeztem a 3. futamot, de nem kaptam meg a repülőt. Hová forduljak a kérésemmel?

18. sanka1957

sanka1957 Aktív író

Köszönöm

Rodin kedveli ezt.
  19. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Kérlek, hogy legközelebb egy a rendelkezésedre álló segítségkérő topikban tedd fel a kérdésedet, nem nyitunk minden kérdéshez új topikot. Amennyiben befejezted a futamot, az ajándékot is megkaptad. Egy ki- és belépés után ellenőrizd a ládában a dekorelemek között. Amennyiben pár perc múlva sem jelenik meg, kérlek add meg az ID számodat ( a farm fakeretén alul találod) az ellenőrzéshez.

20. hofeher

hofeher Fórumszaki

Ha kiváltom FA-ért a tárolókat jövőre ki tudom még váltani AB-ért a 2. tárolókat ?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.