Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

2. twer7

twer7 Aktív író

Sziasztok, lehet rossz helyre irok, de kaptam ma egy baglyot és nem találom a bejövőim között, csere lenne de nem ismerem az illetőt, nincs a baráti körömbe igy nem tudok válaszolni. Hol keressem?
    id: 2258628

3. |Tamás|

Szia!

Posta működéséhez, nem szükséges sem szomszédi, sem baráti viszony. Minden esetben szerepelni-e kell a bejövő üzenetek között ( kivétel ha letiltottad már). Írj neki ez esetben Te egy üzenetet, és akkor a kimenő üzeneteknél feltudod venni a barátlistádra.

4. twer7

twer7 Aktív író

Az a baj hogy nem tudom ki volt. a bejövőmbe nincs meg. Nem tudom mire nyomtam rá amikor elolvastam.

5. |Tamás|

Elképzelhető, hogy a barátlistára vétel helyett a törlésre nyomtál rá, hisz ott van mellette. Sajnos visszavarázsolni a törölt baglyot nem tudjuk.

6. twer7

twer7 Aktív író

Köszönöm irok a csere oldalra hátha meglátja az illető

7. doraemon24

doraemon24 Törekvő

sziasztok! régen volt egy topic ahol beírták kik nem megbírható cserepartnerek...van még? hol találom?

8. |Tamás|

9. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

hol talélom a szentélybe az aranyeső vírágot köszönöm

10. |Tamás|

11. pillangó20010

pillangó20010 Járnitanuló

Sziasztok!
    Nemrég kiváltatottam a baha-füvészkert szobrot. Mire tudom ezt használni?

12. |Tamás|

13. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Nem tudok írni az ajándékozós topicba, de a többi igen (például itt is).
    Ez miért van? Köszi a választ!
    :)

14. |Tamás|

Szia!

Szeretném felhívni a figyelmedet a csere topic nyitó hozzászólására. Mint minden esetben, most is az első hsz tartalmazza a topicra vonatkozó szabályokat. Csere topic esetén található egy olyan szabály hogy adott napon 1 aktív hozzászólásod lehet érvényben, és maximum egyszer frissítheted, de azt is csak akkor ha törlöd az előzőt. Te nem így tettél, ezért korlátozásra került számodra az a topic.

15. dada081990

És ez a "korlátozás" meddig tart? Szabad megkérdezni, hogy Te voltál a "tettes"? ;)

16. |Tamás|

Teljesen mindegy, hogy ki volt, de igen, Én voltam. Nem kaptál olyan hosszú korlátozást, ma még feloldódik, de szeretném felhívni arra is a figyelmedet, hogy ma már elérted a limitet, a barátságos pihenős is eljátszottad, a következő az egész fórumra fog menni, úgy hogy bejelentkezve még olvasni sem tudod. Gondold meg a következő írásodat, miután feloldódik a korlátozás.

17. dada081990

Tudom, hogy mindegy, csak kíváncsi voltam, mert ilyen "büntetést" még nem kaptam.
    Régen (kb. 2 éve) ez úgy ment, hogy egyből 3 napra pihenésre küldték az embert... ezért érdekel, ki volt a "tettes".
    Akkor oké, nem írok több ajánlatot, majd csak egyet szeretnék az event után (szabad?) amiben megköszönöm a cseréket.
    Köszönöm a választ, további sikeres cserét Neked is!

18. |Tamás|

Régi fórumon ilyen lehetőségünk nem volt, ezen a fórumon már egy kis ideje elérhető, de nem használtuk, gondoltuk, így kicsit emberibb, de ha kell, természetesen megmaradt a kipontozódásos rendszer is.
    Holnapi napon ismét tehetsz ki 1 ajánlatot, amit megint frissíthetsz egyszer. Megköszönő üzenetek ugyanebbe az OFF kategóriába tartoznak, így ezzel is csak a kitiltást érnéd el.
    Vannak általános szabályok fórumon, ami a fórum szabályzatban elérhető, illetve topic nyitó hozzászólásában megtalálható a különleges szabályok, amik az adott topicra vonatkoznak pluszban. Ezt is megtalálod.

19. pillangó20010

pillangó20010 Járnitanuló

20. dada081990

Kíváncsi leszek, hány ilyen "köszönős" marad bent ennek ellenére is... (pedig illene azért megköszönni)...azért köszönöm, szép napot!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.