Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

2. maligandi

maligandi Junior szaki

Katica031971 kedveli ezt.
  3. _livia70_

_livia70_ Fórumlakó

valaki kiszámolta hogy mennyi növényt kell termelni az első feladathoz mert valahogy belekeveredtem,és nem jók a számitásaim

4. -East17-

5. demmar60

demmar60 Utánpótlás-írogató

Normál 2X2-es földjeim vannak mindenhol....Elszomorit,nagyon....

6. -East17-

Szia!

A feladatba a learatott növények után kapott TP számít bele. Más értékű pont jár az eltérő méretű földek után. Ne a növények darabszámát nézd, nem az után adja a vetés a pontot.

7. csigaditka

csigaditka Utánpótlás-írogató

Nekem egyszer visszajött az óra és kiírta,hogy eltelt 23 óra,pedig reggel 7 körül kezdtem Frissítettem,takarítottam,begyűjtöttem és újra vetettem.Most kellene betakarítanom,de megint nincs óra és csak a2.feladatot engedi.Ilyenkor mi van? A hátralevő 11-12 órám elveszik a Tp.-kkel együtt??

8. -East17-

Szia!

A javítás még fut, egyelőre nem végeztek még az összes szerverrel. Remélhetőleg hamarosan működik a szoba ismét.

9. csigaditka

Köszönöm a gyors választ! Ezek szerint várjak az aktuális aratással és visszakapom az elveszett időt?

10. -East17-

A javítás a szobát nyitja újra. Tudomásunk szerint az időt nem toldja meg, de többet most nem tudok erről mondani, kintről holnap érkezik remélhetőleg bővebb tájékoztatás.

11. Replikalt

Replikalt Utánpótlás-írogató

Hali !
    Most arattam volna ,az első területen le is arattam,de nem adta a TP-ket a már meglévőkhöz,frissítettem,erre megint eltűnt az óra.
    Na megyek is ,mára elég volt ebből .
    Remélem reggelre müxik rendesen.
    Jó éjszakát.

12. csigaditka

Köszönöm! Jó éjt!

13. -East17-

Szia!

Sajnos nem rendelkezünk semmilyen információval erről a hibáról, ám azonnal továbbítottuk a fejlesztőknek.

14. torpi19

torpi19 Törekvő

normális hogy 6305 tp-re nem kaptam semmit? nekem gyanús

15. -East17-

Szia!

Ezt csak pontos ID szám alapján tudjuk ellenőrizni.

16. torpi19

torpi19 Törekvő

Gazda: torpi19ID: 41241926

17. -East17-

A szoba még nem kész, nem is járt le a 24 óra, így tehát addig nem kapsz semmilyen jutalmat. Ehhez vagy befejezed az egészet és akkor záródik, vagy megvárod a 24 óra lejártát és akkor záródik.

18. aurora.borealis

aurora.borealis Fórum-zöldfülű

Szia :)
    Láttam a technikás fórumon, hogy a hiba javítva lett. Mármint az is, hogy nem tudjuk leadni az éppen folyó munkával a tp-t az első szobában, de én nem látok változást. Még megy az időm holnap délutánig .....elvileg....gyakorlatilag csak a második szoba jön fel változatlanul. Mi javult meg?

19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A felmerült hibákat folyamatosan továbbítjuk a központba. Türelmedet/türelmeteket kérjük.

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.