Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szerintem akkor nem szerszám néven kellet volna hirdetni a nyereményt ha nem Barkács cucc -ként mert a kettő a magyar nyelvben nem ugyan azt jelenti.Lásd magyar értelmező kézi szótár. kösz!!

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

A játékban ez az elnevezés. Nem kell mindennek az értelmező kéziszótár kifejezéseivel egyeznie.

(Sajnálom, hogy ilyen dolog miatt bosszankodsz.)

3. BabyLady

BabyLady Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Mi lehet az oka, hogy a Baharamán nem tudom termelni az eventhez szükségeseket?

4. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az event során négy fajta event növényünk lesz, melyekből 5-5 darabos kezdőmennyiséget kapunk és ezeket kell továbbtermesztenünk. Amennyiben mégis elfogyna valamelyik, úgy a rendszer 5 óránként 5 magra egészíti ki a mennyiséget.

Közös tulajdonságuk:
    • Mindegyik virág az event növény kategóriába tartozik, tehát csak az erre ható bónuszok hatnak rájuk.
    • A mennyiség növelő bónuszok (töklekvár, répás-almás csatni, stb.) hatással vannak rájuk.
    • Ültethetőek: Főfarm, Erdei tisztás, Bahamarama

Tehát esőerdőben nem tudod ültetni!

5. BabyLady

BabyLady Fórum-zöldfülű

Bocs, akkor nem érthetően írtam le.

Bahamarama-n nem dobja fel, hogy ültethetem a négy event növényt.
    Csak a Főfarmon és az Erdei tisztáson, pedig több 100 db van mindegyikből.

Köszönöm

6. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia BabyLady!

Bahamán elérted a 25 szintet? Szinthez kötött.
    És csak a fő Bahama terület. Ha nem jelenik meg valahol az ok nagyon egyszerű : ott nem tudod ültetni valami miért.
    Vagy mert eleve nem event terület, vagy mert nincs meg a kellő szint.

7. BabyLady

BabyLady Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ, csak a 22. szinten vagyok :( de ezt eddig nem olvastam sehol, hogy el kell hozzá érni a 25. szintet.

8. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Az event ismertetőjében szerepel :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/csibész-lovagoltatás.14187/#post-547431

Event jellege: növényültetős, pajtakészletből beszállítós
    Event növényei: Flittermák, Léggömbvirág, Mézeskalácsvirág, Nyalóka
    Event felreppenője: nincs
    Különleges hozzávaló: Kedvenc cumi
    Szükséges szint: 25. szint (!)

9. sosrob

sosrob Fórum-zöldfülű

Le lehet fagyasztani a játékot hogy minden terményem megmaradjon és hol?

10. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Sziasztok,

A lekvárfőzőben a 4. szintre léptem. Az lenne a kérdésem, hogy mikortól tudom megvásárolni a répás-almás csatni receptjét a gazdaboltban? Azt tudom, hogy a 4. szinttől elérhető, de még nem jelent meg ott.

11. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Sziasztok!

Csak az én figyelmem kerülte el eddig, hogy a terményes ólak is adnak trágyát? :oops::wuerg:8)

Ez azért furi, mert nem találkoztam ilyen infóval sem az Enciklopédiában, sem a játékon belül található infoablakokban... Van erről valahol valami info?

üdv,
    mitnemertesz

12. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Javasolok egy ki-, belépést. Esetlegesen a kilépés után egy gép takarítást. Belépés után, szerintem, már megvásárolhatod a répás-almás csatni receptjét. Emlékeim szerint 199 FA-ért.

13. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Rendben, köszi.:D

14. mamarygen

Szia!

A terményes ólak is ólak besorolásúak. Állatok "készítik" a terményeket.
    Az ólak betakarításánál a trágya animáció rendre látható. (van ahol egy adag, de van olyan is ahol több a "hozadék")

Ez bizonyára elkerülte a figyelmedet.

mitnemertesz kedveli ezt.
  15. mamarygen

Szia!

Milyen fagyasztásra gondolsz???

Ha az az elképzelésed, hogy pihenteted a játékodat, akkor tegyél minden termőföldre fát, ólat vagy dekorációs elemet.
    Amikor meggondolod magad, és visszatérsz a farmra, akkor ezek az elemek arathatók lesznek, nem kell esetleg "gazolnod" a növényeket ...

Új topicot nyitottál a kérdésednek.
    Ez szabálytalan, ugyanis a Segítségkérő help részlegben sok topic állt/áll a rendelkezésedre a hasonló kérdések beírására.
    Legközelebb keress ilyen felületet az alábbi link segítségével:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php#segitseg.275

A fórum szabályzata:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/

A fórum felépítése és használata:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/

A topicot zártam.

16. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Igen, valóban, ezt is írtam. :D Mármint, hogy elkerülte.
    Nálam ki van kapcsolva az animáció, a gazdanaplóból (vagy hogy hívják) vettem észre. A kérdésem, viszont nem erre irányult, hanem arra, hogy hol találok erről információt? Értsd: melyik terményes ól mennyi trágyát ad. Mivel a sima ólaknál ez az info fellelhető, ezért vagyok kíváncsi, hogy terményeseknél is megtalálható -e vajon valahol? Például az állattenyésztős leírós topik-ban biztos nem...
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Állattenyésztés-tyúk-nyúl-stb-ólak-istállók.758/

17. mamarygen

Nincs erről az ólcsoportról ilyen jellegű összefoglalás nálunk.
    Keress rá a neten esetleg, bizonyára lesz olyan hely, ahol ez az információ is adott.

18. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Oksa, köszönöm!

19. dörikati

dörikati Junior szaki

Sziasztok! A facebookon találtam!!!Nem tudom igaz-e ??????????? Már napok óta fennt van. Ja és kaptam egy kedves emailt valamelyik nap érdeklődnek ki vagyok, lehetséges?? Igaz nem olvastam el de még ma megnézem és ki teszem ide ha sikerül. csupán furcsálom ezeket a dolgokat mert 6 éve játszom de nem igazán szokott ilyen lenni, hivatalos hírek be nem olvastam. szép napot mindenkinek.:)

Oldal (kedveled) · 1 órája ·

Csatlakozz a nagy vasárnapi nyereményjátékunkhoz! Csak szólj hozzá ehhez a poszthoz a játékban használt ID-et megadva (a fatáblán találod, a játékképernyőd alján), és megnyerheted az öt XL barkácscucc egyikét! A nyerteseket hétfőn sorsoljuk ki 10:00 (CEST) körül.#farmerama #gaming #sorshúzás
    Tetszik
    Tetszik
    Imádom
    Vicces
    Hűha
    Szomorú
    Dühítő
    H

20. mamarygen

Szia!

A közösségi oldal hivatalos farmerama oldalán található játék egyénileg annak szól, aki bekapcsolódik abba.

Az e-mailen kapott BigPoint-os levél egy kérdőív. Ha kitöltöd azt, segíted a téma vizsgálatának teljesebb feldolgozását.

Mindkét esetben arra kell figyelni, milyen helyről érkezik a megkeresés.
    Emellett az is válasz lehet, ha nem foglalkozol az ilyen megkeresésekkel.

dörikati kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.