Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zöldlomb300

zöldlomb300 Junior szaki

sziasztok...érdeklődnék hogy mintha úgy emlékeznék hogy a bahama szigeten lehetett volna kiváltani föld terület bővítést...rosszul emlékszem vagy máshol olvashattam?? o_O:oops:

2. Vazulnéne

Vazulnéne Haladó

Köszi a választ :) megkeresem !

Leho69 kedveli ezt.
  3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

4. TiborGazda1983

TiborGazda1983 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,lenne egy kérdésem .Tegnap el küldtem az egyik gazdának egy gyürüt(1500 Csp-ér) ,és ő is nekem,és nem tudjuk hogy kell el fogadni,vagy miként lehet frigyre lépni ? Segitségeteket előre is köszönöm.

Sziasztok,Tegnap Küldtem,az egyik gazdatársamnak gyürűt és ,és nem tudjuk hogy lehet el fogadni,ugyanis ő is küldött egyet nekem.Szeretnék vele frigyre lépni,mivel reál is a párom,és szeretnék itt is örömet szerezni.Segitségeteket előre is köszönöm :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.8.16
  5. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A házasságkötésről itt olvashatsz részletesen:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/házasságkötés-válás-esküvői-lugasok-működése.443/

Gyűrűt küldeni elég az egyik félnek, utána csak várni kell.
    (Érdemes ilyenkor egyszerre belépni a játékba két gépről.)

6. zsenike50

zsenike50 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ez volt az utolso event amit csináltam mert engem nagyon megszivatot mert hiába termeltem le azt a mennyiséget amit megakartam csinálni csak a felére volt elég.Mert hiába volt kiirva a leadando mennyiség nekem kétszer söt volt amikor háromszor levette és a felesleget nem adta vissza mint a másikaknál.

7. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Megnyugtatlak: a rendszer egy darab növénnyel sem vett el többet tőled, mint amennyit kellett volna.
    Ha a felére volt elég amit megtermeltél, akkor vagy a célodat tűzted ki irreálisan, vagy az előirányzott növény mennyiséget kalkuláltad nagyon el.

8. zsenike50

zsenike50 Fórum-zöldfülű

Ez nem igy van mert azért én is tudok számolni ahol abba hagytam mind dupla mennyiség hiányzik a raktárambol .Ezen már nem érdemes mérgelödni amit elvitt ugy se adja vissza csak lehet hogy új játék után kell néznem.Egyébként elég régota játszom

9. livcsiko

livcsiko Junior szaki

Sziasztok!
    A pajtában keresgéltem hogy milyen szerszámaim vannak az "Egyéb" fiókban. Ott vettem észre egy (számomra) újdonságot: "Szerszám" a neve és mellette a kicsi ikon több dolgot is mutat: kalapács, fűrész, szögek, és van belőle 10 darabom.
    Mi ez? Mi adja és mire jó? Az Enciklopédiában nem találtam. Valamire bizonyára megint nem figyeltem...

10. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! Remélem, hogy a tájékoztató ablakokban a feliratok így maradnak. Azt hiszem most délelőtt változott meg a betűtípus, számok, mintha reggel még nem ez lett volna. Olyan régen változtatták már meg a betűtípust olvashatatlanná, nem is emlékszem, hogy ez az új a régi e, de tökéletes, kellemes a szemnek. Így jó. Köszönöm. :)

11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A szerszámok jelölése csoportot takar az Egyéb kategóriában. (hasonlóan a barkács-csomagokhoz)

A bal oldali menüben, a váza alatt - elhasználódó kategóriából- kibontható, így elemeire esve és csoportosítva láthatjuk a többi barkács dolgok között.

Egy kép, a gyűjtött elemek csoportjairól:

Néhány felhősor nyereménye, illetve a Tyúklak által kapott eszközök is ebben a csoportban összegződnek.

A felhősorok áttekintéséhez ezt a linket ajánlom, belőle kigyűjthető, melyek bónuszai között van ilyen csomag:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/

12. mamarygen

Szia!

A leírás tartalmazza, hogy az eventes növényeket milyen adagonként kellett leadni a csibészeknek.
    Elkerülte a figyelmedet, hogy nem 300/450 növény kell a teljes szinthez ... látszik a sáv mozgásában, mennyi az előrehaladás, ha az adott, kiválasztott növényadagot beadjuk. Erről is olvashattál az ismertetőben.

Sőt, ha elakadtál, akkor a speciális event-csevegőben már az eseményt 1 nappal megelőzően is beszéltek erről a tényről a játékosok. Tanácsot adtak, számoltak, és sokan ezen útmutatások segítségével teljesítették a terveiket.

Senki nem vonta kétségben, hogy nem tudsz számolni, de Te írj olyat, hogy nem így van ...

13. livcsiko

livcsiko Junior szaki

Köszönöm a választ. A bal oldali menüben ezt az ikont szoktam a legritkábban megnézni, mert a termékeket inkább a pajtában a kamrában eszegetem-figyelem. Persze hogy nem figyeltem, de most már a titokdoboz, az XXL és XL mellett ezt is nézni kell...

14. pitvar

pitvar Utánpótlás-írogató

sziasztok

szeretném megkérdezni,hogy öszibarackfát a gazdaköri teljesitésnél kaphatok-e és ha igen melyiket kell csinálnom.

előre is köszönöm pitvar

15. mamarygen

16. pitvar

pitvar Utánpótlás-írogató

17. lucaanya

lucaanya Járnitanuló

Sziasztok!
    Hol lehet megtalálni a felhővásár ajánlatait?
    Vagy ha én nem találok ilyet,akkor nekem nem is ajánl fel semmit a rendszer?

Marcsi0819 kedveli ezt.
  18. mamarygen

Szia!
    Ahhoz hogy láthassuk az esetleges ajánlatokat, egy kilépés és visszatérés a farmra szükséges.

Ha ezeket a lépéseket követően sem találsz ajánlatot, akkor nincs olyan felhősorod, amit most ki tudnál egészíteni az akcióban.

Marcsi0819 kedveli ezt.
  19. lucaanya

lucaanya Járnitanuló

köszönöm szépen!

20. -Élet63-

-Élet63- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A paszulyomon eddig 70 valahány felhősorom volt, egy sort felajánlott vásárlásra és összesen most 18 sorom van. Hová lett a többi? Köszönöm előre is a választ!
    -Élet63- ID: 40957716

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.