Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csigaditka

csigaditka Utánpótlás-írogató

Hát sajnos reggelre sem javult meg! Órám változatlanul nincs és nem is engedi az első feladatot.Sok éve játszom ezt a játékot és ez az event most jó is lett volna de már kezd elmenni a kedvem az egésztől!

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

3. evoé

evoé Fórum-zöldfülű

Megtaláltam az event leírásában a választ!! Legközelebb: előbb olvasok, aztán kérdezek! Bocsi

4. Laboviti

5. julis1

julis1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A tegnapi hiba miatt nem tudtam befejezni az 1 szintet,pedig meg lett volna teljesen és végre lett volna titkosügynök képzőm. Ez a hiba hogy és mikor lesz javitva????!!!!

6. Laboviti

7. julis1

julis1 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ !!

8. overgame1970

overgame1970 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az első feladatot az eventnél, már most látom nem fogom tudom teljesíteni. Vissza fogom kapni a beadott mennyiségű event növényeket?

9. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy az SMS-sel miért csak 50 FA rendelhet

10. Laboviti

Szia!
    Újraindítani ezt a feladatot nem tudod. Ha nem teljesíted 24 óra alatt a 60000 Tp értékű eventnövény termelését, rész jutalmat kapsz az első feladat nyereményeiből.
    Ezt követően teljesítheted a soron következő feladatokat.

11. Laboviti

Szia!
    Ez volt a fejlesztők döntése.

12. ♥Christie♥

♥Christie♥ Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! 2 farmon eventezek, a lányomé rendben működik, nálam az időkorlátosnál volt, hogy eltűnt a számláló. Mivel a rendszer úgy értelmezte, hogy csak részben teljesítettem, ezért kaptam részajándékokat, pl. 1 titokzatos csemetét... Miután megjavult az óra, és kb. 3 óra pluszt adott, reggel teljesíteni tudtam a feladatot ! :) Megkaptam az összes ajándékot, de a rész feladatnak értelmezettért is ott maradt, így 6 csemete van az 5 helyett / a party pörgetést, és a farmm.kupont nem tudom /. Kérdésem : mi lesz a többlettel, visszaveszi a rendszer, vagy megmarad ? Köszönöm előre is a választ ! :)

13. elida53

elida53 Haladó

Hali !
    Tegnap megjelent az ismertetőben egy új gazdaköri, a Levesmester.
    De semmi egyéb info.Kérdezném, hogy mikor jelenik meg a gazdakörben és kapcsolódik-e valamilyen más eventhez, vagy feladathoz ?

14. Laboviti

Szia!
    A visszavétel nem valószínű.

♥Christie♥ kedveli ezt.
  15. Laboviti

16. katasok

katasok Járnitanuló

tegnap este részfeladatra kaptam 2 titokzatos csemetét és parti pörgetést. Ma reggel sikerült befejezni az első feladatot, de van 7db titokzatos csemetém és 15 party pörgetés. Kérdésem kirakhatom a titokfákat, elpörgethetem a party pörgetést, vagy vissza kell adni. ??Nem szeretném ha ebből valami hátrányom származna. +

17. Laboviti

Szia!
    Nem valószínű, hogy visszaveszik a többletet.

♥Christie♥ kedveli ezt.
  18. katasok

katasok Járnitanuló

Köszönöm Laboviti akkor kirakom remélem nem lesz belőle probléma

♥Christie♥ kedveli ezt.
  19. Laboviti

20. Laboviti

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.