Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. loboka0214

loboka0214 Fórum-zöldfülű

Köszönöm!

2. versmarti

versmarti Utánpótlás-írogató

Szia
    Köszönöm ,hogy utána néztetek ,de most néztem nem tud írni a Supportnak,az a lehetőség is hiányzik.
    Javaslom neki csináljon egy új farmot,és jobban figyeljen a bagoly oktatására.

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Igen, az elején még egyszerűbb egy újat kezdeni. Amúgy a Support bármikor elérhető, még a kezdő oldalról is, belépés nélkül.

4. FerecskoA

FerecskoA Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

A modiktól kérnék egy kis segítséget.

Ma vettem észre, hogy csak 125 farm aranyam van pedig a múlt héten még 310 volt. Nem tudom, hogy én kattintottam valahol félre vagy hiba történt-e? Szintén eltűnt pénteken kb. 150 szuper tápom is. Úgy néz ki szerencsétlen szériám van.
    Kérlek, ha lehet nézzetek utána mi történt.
    Az ID számom: 49765875.

A segítséget előre is köszönöm.

5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia FerecskoA!

2016-08-12 22:47:45-kor 186 aranyat költöttél a tenyésztések idő előtti gyors befejezésére.

Augusztus 12-én és 13-án a szupertápjaid száma tenyésztés miatt csökkent. Összesen 230 tápot használtál el 115 tenyésztésre.

6. FerecskoA

FerecskoA Fórum-zöldfülű

Szia Nildia!

Köszönöm a gyors válaszodat. Úgy látszik én voltam figyelmetlen

7. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Sziasztok!

Szédült szántó kitakarításával kapcsolatos lenne a kérdésem... Azt tudom, hogy 12 szomszéd kell, hogy a teljes területet tudjam használni, és minden egyes új szomszéd új területet jelent. Azt is tudom, hogy összesen 202 db 1x1-es területem lesz, teljes kitakarítás esetén. Viszont azt szeretném tudni, hogy mennyi területem lehet 1,2,3,4...11 szomszéd esetén? Ez le van valahol írva? Én nem találtam... Fontos (lenne, mert egy táblázatban szeretném használni ezt az adatot.)

8. Nildia

Szia mitnemertesz!

Erről nincs táblázat, nincs adat. Nem is emlékszem, hogy lett volna esetleg olyan játékos aki ezt megszámolgatta volna menet közben, sajnálom.
    De túl nagy jelentősége nincs : ha egyszer megvan a 12 szomszéd, ha el is hagynak, nem gazosodik vissza.
    12 szomszédot találni pedig elég gyorsan lehet, tehát ha megvan a hozzáférés, órák kérdése, és ki lehet takarítani.

mitnemertesz kedveli ezt.
  9. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Köszike. Legalább egyszerűbb lesz a táblázat is... :p

10. CsillámCsibe

CsillámCsibe Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Honnan lehet szerezni az új kertekhez a fúrógépet?
    Köszönöm :)

11. Nildia

Szia CsillámCsibe!

Fúrógép kizárólag raktárak aratásából jöhet.
    Nagyon ritka felröppenő, így aki a raktárakat akarja fejleszteni, hosszú távra kell berendezkednie.
    A félreértések elkerülése végett például barácscuccok nem tartalmazhatják, csak és kizárólag raktárak adhatják.

12. Sasfészek

Sasfészek Fórum-zöldfülű

Szeretném megkérdezni, hátha rosszul értelmezem a róla szóló leírást. Mi értelme van a Füvészkertnek? Az én olvasatomban alaphelyzetben 6 fát tudok elhelyezni benne. Vagyis összesen egy darab 2x1-es területet nyerek 415 csillagért, vagy 199 FA-ért. Hát nem igazán jó arány, míg ugyanakkor a Vadaskertben, de a Manufaktúrában is 4 ólat tudok elhelyezni, ami ugye 16 db 1x1-es területnek felel meg, szemben a Füvészkert 6 db 1x1-es területével szemben. Vagy talán nem jól gondolom?

13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A füvészkert kialakítása a leírásban rögzített. A központ fejlesztőinek döntése, így került bevezetésre.

Ha valaki nem tudja elfogadni, akkor ezt a játékelemet nem kell használnia. Nem kell érte csillagot beáldozni, nem kell FA-ért megvásárolnia.
    Enélkül az elem nélkül is lehet fejlődni, bővíteni a tevékenységet, haladni a szintek magasabb régiójába.

Játékosként lehetőséged van a kritikai véleményed megfogalmazására a Panaszkönyv topicban.

Hidd el, hogy a negatív vélemények ezzel a tárolóval kapcsolatban is továbbításra kerültek/kerülnek. Ezek mérlegelése már a központ dolgozóinak kompetenciáját jelentik.

mebajah kedveli ezt.
  14. siposanyu

siposanyu Junior szaki

Bocsánat, de nem lehetne például valamelyik eventbe fúrót betenni ajándéknak? legalább 1 darabot, hogy láthassuk hogy nem teljesen reménytelen a bővítés megszerzése ! ?

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Másképpen látható, hogy nem reménytelen a fúrógép érkezése.

Kérlek olvasgass a Raktárházak csevegője topicban. (visszafelé és a régebbi bejegyzéseket is nézzed át!)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/raktárházak-csevegője.14044/page-109#post-555322
    Több játékos készített képet a "ritka" tárgy megjelenéséről. Többen írták is.
    Nincs abban semmi kételkedni való, hogy ténylegesen a birtokosai a fúrógépnek/fúrógépeknek.
    Hosszú távú fejlesztési folyamat ez, idővel meglesznek majd a színes fejlesztésekhez a megfelelő számban is.
    Addig is az alap tárolók működnek, hasznos elemei a farmos készletnek.

Leho69 kedveli ezt.
  16. siposanyu

siposanyu Junior szaki

köszönöm :) további szép napot !

17. főkertészné

főkertészné Utánpótlás-írogató

Szeretném tudni, hol adhatom le a zaklatásomat, Leventeeo ha jól írom, de a levelezésemben benne van, állandóan olyant ír, hogy kapd be, vagy akármit, a levelézemben meg tudod nézni, sajnos az előzőket kitöröltem, de ma megint írta ezt, szeretném ha le lehetne tiltani, hogy ne tudjon semmit írni nekem. Kérlek a levelezésemben nézd meg és tiltzsd le. Előre is köszike ID:1599331. iRJ, HOGY LE LETT-E TILTVA, VAGY HOGYAN KELL. kÖSZIKE

Leho69 kedveli ezt.
  18. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Menj be a "Főtéren" a "Postába". Ott a "Bejövő levelek"-nél kattints az általa írt legutolsó levelénél a bal szélen lévő négyzetre ("Művelet"), majd az alsó sorban balról a második téglalapra "Letiltás". Ezzel a műveletre örökre letiltod a tőle jövő leveleket!

19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

*** Őrizd meg a levelét és írj a supportnak.
    Support ·
    Örökre elnémítják. A levélben olyan e-mail címedet add meg, amelyet használsz, mert oda fog jönni a válasz. A leveleit, ami még megvan addig ne töröld, amíg a support nem jelezte neked, hogy már törölheted.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.8.16
  20. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok!
    Elfogyasztottam egy "A végzet itala"-t és egy "A bölcsek köve"-t. Ekkor nem kéne a főfarmos zöldségek érésidejének csökkennie?
    Shirkán53 ID: 51637155
    Köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.