Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A csibeszobában a csibék alatti bónuszcsíkokat (felső sor a szintlépésért, alsó sor a gondoskodásért/kapcsolattartásért ad pontot) rendszeresen kiváltod, amikor betelnek? Ha így van, az ellenőrzéshez szükségünk van az ID számodra (a farmkeret alján középen találod). Előre is köszönöm.

2. .attila80.

.attila80. Junior szaki

Kiváltom őket mindig, de lehet hogy már régebben volt olyan, de azért írok egy ID-t : 9454464

3. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Nincs kapacitásunk visszakeresni, hogy kinek volt már ellenörzős kérdése és akkor milyen ID-t adott meg. Ezért minden ellenőrzést igénylő kérdéshez mindig kérjük az ID számot akkor is, ha akár egy nappal korábban már megadtátok.
    Az ellenőrzésig türelmedet kérem! :)

FRISS: Az ellenőrzés alapján a jelenlegi két csibéd közül az egyiket 3 napja kaptad, ő teljesen inaktív, azon kívül, hogy küldtél neki napi ajándékot, nem történt semmi. A másik csibéd szorgalmas, de őt ma reggel kaptad, túl sok együttműködésetek még nem lehetett. Sajnos ennyi aktivitásból nem lehet mentorként meggazdagodni.

Utoljára szerkesztett: 24.8.16
  4. Aranykertecske

Aranykertecske Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Egy problémára szeretném felhívni a figyelmeteket. A tegnap indult Piknik event során répás-almás csatni használatával nem sikerült megnövelni a termesztett növényeim mennyiségét. 1-es mezőre ültettem az eventnövényt és a csatni aktiválásakor ugyanúgy 4 db learatható növényt láttam minden mezőn, mint azelőtt. A dologhoz hozzátartozik, hogy előtte aktiváltam a "Party pörgetés felhősor 2"-t, ami zöldségek és bahamarama zöldségek esetében +1 terméssel növeli a learatható zöldségek mennyiségét, viszont valamilyen módon "felülírta" a répás-almás csatni adta bónusz, ugyanis egyéb növény (köztük az eventnövények) esetében nem kapom meg a +2 termést. Természetesen zöldségek ültetésekor megkapom a +1 termést, de úgy gondolom répás-almás csatnival hatékonyabban tudnék termeszteni az event határidőre történő befejezése érdekében.
    Eddig egyik event során sem tapasztaltam ilyet, pedig egy ideje megvan már a fent említett felhősor.
    Jelentem, hogy sokat termő mezők használatakor él a +2 termésbónusz.

Előre is köszönöm a segítségeteket!

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Répás-almás csatni mindenre adja a bónuszt. Aratás előtt kell aktiválni, aktiválás után játékból való ki be lépést követően aratható.

6. Aranykertecske

Köszönöm a gyors választ, mióta aktiváltam a csatnit többször is ki-be léptem, de most sem kapom meg a +2 termést. Zöldségeknél +1 jelenleg (még kb. 5 órán keresztül hat a felhősor bónusza), egyéb más növénynél 4 db termést látok minden szigeten, úgy, hogy a csatniból még pár perc van hátra.
    ID-m: 2019331

7. Kisemi

Kisemi Utánpótlás-írogató

Szia. Olyan gondom van, hogy ma mobilon vettem farmaranyat, 21. 08. 24. 16.36 és 18.41 perckor és csak egyszer 115 érkezett meg. Lehet hogy csak egyszer vonja le az összeget a mobilomról vagy kétszer és csak egy adag farmarany érkezik? Köszönöm

Elnézés, rosszul irtam követekező idő is 16.41 volt

8. |Tamás|

Szia!

Amennyiben egyszer küldöd el az üzenetet, akkor egyszer kerül terhelésre a számlád, illetve egyszer kerül jóváírásra az érte járó farmarany. Neked kell tudni, hogy hányszor küldted el, hányszor került levonásra, és hányszor írták jóvá.

9. Kisemi

Az előzőhöz csak elfelejtettem hogy az ID 5926964 szamom

Én egymas utan 2 x küldtem el 5 percen belül, de csak 1 x 115 farmarany érkezett meg

10. |Tamás|

Kérlek ne írj dupla hozzászólásokat, ha túl elhamarkodtad a választ, és még Tied az utolsó írás, akkor nyugodtan használd a szerkeszt gombot.

Mikor történt a megrendelés?

11. |Tamás|

• 1x1-es parcella: 2 egységnyi növény
    • 2x1-es parcella: 3 egységnyi növény
    • 2x2-es parcella: 5 egységnyi növény
    Tehát 1X1-es parcellán alapban 2 növényt kapunk a +2 (csatni) pont 4-et kapunk. Event növény nem zöldség, nem gabona, hanem event növény, tehát egyedül a töklekvár és a répás-almás-csatni hat rá, semmi más.

12. Kisemi

Ma augusztus 24. 16.36. és 16.41 perckor történt 2 x

13. Aranykertecske

Igaz, ami igaz, belekavarodtam a bónuszok számolgatásába, valószínűleg az event előtt is használtam répás-almás csatnit valamihez, ezért számítottam volna a 4-en felül +2 termésre.
    Köszönöm az útbaigazítást, további szép napot!

14. |Tamás|

Kis türelem, hisz az SMS rendelés 2-3 órát is igénybe vehet, így Kérlek várj, és rendszeresen frissítsd a játékot. Amennyiben még így sem érkezik meg a megrendelt arany, akkor pedig Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Payment Supporttal.

15. Kisemi

Köszönöm a valaszod. Hol van az a Payment Support, csak ha majd kell.

16. |Tamás|

Farmon jobb fent felkiáltó jel, ekkor elő jön a sima Support. Ott tárgynak kiválasztod a "probléma a megrendeléssel" ekkor előjön egy újabb ablak, és ez lesz a Payment Support. Választ pedig a sima supporthoz hasonlóan emailben kapsz.

17. Kisemi

Köszönöm szépen.

18. .Shinari.

.Shinari. Haladó

hali
    nekem is van egy kis gondom a farmarannyal.3 sms t küldtem de csk 2 jött meg vártam vártam meg időm sem volt.hol kell ezt rendezni?
    .Shinari.ID: 12103590

19. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

20. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok!
    Az ólbarkácsolásnál "Barkácsolt ólak" a piros guanó gyár kiírás szerint 2 guanót ad, és a rózsa is. Gondolom itt 3-at kéne jelezzen.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.