Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. torpi19

torpi19 Törekvő

most kaptam rész jutalmat aztán meg az összeset 9000 valamennyi tp-re most mi lesz?

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ahogyan a tegnapi hivatalosban már írtuk:

Azon játékosok számára, akik az első szobát érintő hibák miatt nem tudták rendesen befejezni a feladatot, és ezért nem kaptak meg minden jutalmat, a későbbiek folyamán azok utólagosan jóváírásra kerülnek számukra. Ezt illetően pontos időpontot sajnos nem tudunk mondani.

Vélhetően ez a folyamat zajlik most. Amennyiben megkaptad a jutalmakat, a következő szobába léphetsz.

3. -Miértne-

-Miértne- Utánpótlás-írogató

Még nem járt le a 24 óra az első feladatnál, mégis értesítést kaptam, hogy az összes megnyerthető ajándékot megkaptam. Újabb hiba?

4. -East17-

Szia!

Azon játékosok számára, akik az első szobát érintő hibák miatt nem tudták rendesen befejezni a feladatot, és ezért nem kaptak meg minden jutalmat, a későbbiek folyamán azok utólagosan jóváírásra kerülnek számukra. Ezt illetően pontos időpontot sajnos nem tudunk mondani.

Vélhetően ez a folyamat zajlik most. Amennyiben megkaptad a jutalmakat, a következő szobába léphetsz.

5. -Miértne-

Igen, ezt értem. Csakhogy én ma kezdtem el a feladatot, és még nem termeltem 60000 tp-t a növényekből.
    Természetesen örömmel elfogadom, ha a kapott dolgok nálam maradnak!

6. -East17-

Nem kizáró ok a mai kezdés, más módot nem találtak a javításra és a kárpótlásra.

7. -Miértne-

Köszönöm válaszod, akkor elültetem a csemetéket.:D

8. nyuszi.

nyuszi. Törekvő

Mindkettőnél hibát jelzett vissza (válasszak másik fizetési módot), pedig a kártya jó és pénz is van rajta..

9. -East17-

Sajnálattal olvasom. Ezt viszont így már csak a bankod segítségével tudod kideríteni, hogy mi az oka.

10. zsuzsa50

zsuzsa50 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem tudom jó helyre írok-e, de nem igazán látom át még mindig ezt az új fórumot. Reggel 9 felé kapcsoltam be a képregény első feladatának 24 órás kezdését, és most, amikor learattam, már nem működött az óra. Szerintem még nem telt el reggel 9 óta 24 óra. Vagy rosszul értelmezem az első feladatot????? Azért 24 óra alatt, ha nem is végig, de valameddig szerettem volna eljutni.

11. overgame1970

overgame1970 Utánpótlás-írogató

Szia! Én is kaptam jutalmat!

12. -East17-

Szia!

13. -East17-

14. zsuzsa50

zsuzsa50 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, de én szerettem volna tovább jutni a 24 óra alatt, amit nem kaptam meg. Még csak 12 óra sem volt:(:(:(:(

15. LIgetemben

LIgetemben Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Van némi ellentmondás a kérdésben és a válaszokban. 8)
    NYuszi!
    Kérlek, az előzetes adatok beírása miatt töröld az elmentett adatokat az "állapot és felmondás" gomb alatt.
    Frissíts, majd válaszd a Maestro kártyás fizetést (ne a hitelkártyást). Add meg az adatokat hiánytalanul. Ha megtörténik a beolvasás, akkor azonnal érkezik egy üzenet még a banki oldalon, hogy a vásárlásod sikeres. (ezt a megadott e-mailen is látni fogod-tranzakciós számmal kiegészítve)
    Néhány másodperc várakozás után a vásárlási tény már látható lesz a farmodon is.
    Sok sikert, nem ördöngösség. ;)
    Saját tapasztalat alapján írtam a javaslatomat. :)

16. -East17-

Szia!

Köszönjük a javaslatot. Azt sajnos nem tudom/látom, hogy a bank mit ír egy-egy kártya reklámanyagában. A mérvadó a szerződés lenne, ha a játékos nem abból idézett, akkor a "könnyen, gyorsan, interneten" kitétel nem biztosan vonatkozik az ő esetére. De kívánom neki, hogy működjön amit javasoltál. Hasonló esetben én azt tapasztaltam, hogy a bank állítása ellenére a nem dombornyomott kártyával nem tudott a neten azonnali fizetést eszközölni. Ám ez csak személyesen a bankfiókban derült ki, hogy kártyát kellene cserélnie. Ezért mondtam neki, hogy ha minden kötél szakad, a bankfiók tud csak hiteles információt adni.

17. -East17-

Szia!

Ennek ellenére akinek a szoba nyitva volt, mindenki megkapta az összes jutalmat ami a teljes befejezéssel járt volna.

18. LIgetemben

LIgetemben Utánpótlás-írogató

Szia!
    Értem a fenntartásodat.
    Nekem is volt "félelmem", de az első vásárlás sikeressége egy ugyanilyen kártyával meggyőzött! ;)
    Azóta sem volt gondom, minden új vásárlási alkalom problémamentesen zajlott.
    Ezért írtam le a posztomban.

19. torpi19

torpi19 Törekvő

létezik hogy pünkösdi csokorral sima táppal vizzel 3 óra 13 vagy 14 perc a gyakornoki szárnybontogató?

20. -East17-

Szia!

Igen létezik, főleg ha mellette a Tölgyfán is ki van váltva az ólakra az érésgyorsító rúna. Úgy számolom, ha ez a kettő megvan, 2 óra 55 perc körül van az idő.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.