Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek nézz be a farmodra egy böngésző frissítése után. 13:30-tól már nincs karbantartás!
    A játék elérhető!

2. rubinos5757

rubinos5757 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Egy kis segítséget kérek.A malomba nem tudom a táp keverés mennyiségét növelni tegnap óta egy farmomnál sem.Mi lehet a hiba?

3. mamarygen

Szia!

Ilyen hiba az Opera böngésző közreműködésével jeletkezik.

Kérlek arra, válts Mozilla Firefox böngészőre. Ott ilyen akadály nem lesz/ nincs.

4. rubinos5757

rubinos5757 Fórum-zöldfülű

Köszönöm Tegnap váltottam Operára

5. fercsi62

fercsi62 Utánpótlás-írogató

Sziasztok meg vettem a vaas parkot 500 csillagért hol találom? köszönöm fercsi62

Boccs vadas park akkart lenni a bölcs tölgynél vettem

6. mamarygen

Szia!

A farmon, a bal oldali ólas menüben találod! Alapszíne is elüt az állatos ólaktól. Ez segíthet a megtalálásban. A szűrő is jó módszer lehet.

Raktárházak

7. fercsi62

fercsi62 Utánpótlás-írogató

Sziasztok KÖSZÖNÖM SZÉPEN

8. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Sajnos 2 napja hiába várok új csibére, ennyire fogytán vannak ? Közben meg jelölgetnek 40.szint alattiak , akkor mért nem lehetek a mentoruk ?:(

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

A rendszer teljesen automatizált - amikor hozzád ér a rendszer, kapsz csibét.
    Hogy ez mennyi időbe telik, senki nem tudja előre megmondani.

10. Rita1976

Rita1976 Junior szaki

Helló! Kis segítség kéne. A 3 feladatsor megtekintése nem tudom megnyitni miért?

11. Nildia

Szia!

Pontosan hol is? Játékban vagy a fórumon? És pontosan melyik feladatsorról is van szó? Van egy pár, amiben 3 van.

12. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Köszönöm, bár ilyen sokáig még nem voltam csibe nélkül, max 1 nap volt a leghosszabb -

13. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Szeretnék érdeklődni, mi a módja, hogy azon személynek küldjek ajándékot, aki nincs fent az ajándékozhatók listáján. Köszönöm, ha kapok segítséget.

14. Nildia

Szia!

A vele folytatott levelezésnél a levél előtti jelölőnégyzetbe teszel egy pipát, így alul kizöldül a lehetőség, hogy hozzáadd a barátlistádhoz.

15. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Nagyon köszönöm !

16. Waldina

Waldina Fórum-zöldfülű

Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy 415 csillaggal aktiváltam a füvészkertet, amit nem tudom hogyan találok meg..... Válaszotokat előre is köszönöm!

17. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

18. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

A mozival kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy lehet hogy már legalább két hónapja ugy müködik hogy vagy nincs vetítés vagy egy adatvédelmi szabályzatot kellene elfogadnom amit nem tudok mert minden ki van pipálva, illetve az x- is piros ezért nem tudom egyiket sem bejelölni és nem tudok tovább menni az elfogadásra mert hiába kattingatok nem történik semmi.

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Valószínűleg, mikor először felhozta az adatvédelmi szabályzatot, akkor ezt elutasítottad, ez valamelyik szponzor adatvédelmi szabályzata, az Ő ajánlatait így nem fogod látni. Sajnos nincs ráhatásunk, hogy mikor Mi kerül a moziba, hisz a szponzoroktól függ minden.

20. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Nem volt ilyen hogy elutasítottam volna, van még több farmom és ott is ugyanez a helyzet, nem is tudtam volna elutasítani mert nem ad rá lehetőséget.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.