Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Akkor pedig Kérlek, próbáld meg másik böngészővel. Ha nem utasítottad el egyiket sem, akkor mennie kell.

2. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Már azokon is tul vagyok, mindegy ha nem megy akkor nem mozizok.

3. _oRToN_

_oRToN_ Utánpótlás-írogató

Szia. Tegnap este a szentélybe való beadás közben volt egy hiba és nem kaptam meg 3db kockakulcsot,ezért én megvettem farmaranyért,mint kesőbb kiderült feleslegesen,mert a hiba után megkaptam a3 db-ot.Van-e megoldás rá hogy visszakapjam a feleslegesen elköltött farmaranyamat?
    nevem:_orton_
    ID számom:11530798

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

A hiba ismert volt, folyamatosan tájékoztattuk a játékosokat a fórumon.
    Az eventből még most is több, mint 100!!!!! óra hátra van.
    Nem kellett volna mást tenni, mint várni amíg a hiba javítva nem lesz - még ha 1-2 nap is lett volna, akkor is bőven event vége előtt megoldódik a dolog.

5. _oRToN_

_oRToN_ Utánpótlás-írogató

Köszi a válaszod.már csak egy kérdés:visszakapom-e a farmaranyat vagy sem? Köszi

6. Nildia

Szia!

Ebben az esetben nem tudjuk visszaírni a vásárlást. Ha ilyen eset lenne a jövőben, kifizetődő a türelem. Mint mondtam, még most is több, mint 100 óra van a végéig, nincs hová sietni.

7. oroszlán1963

oroszlán1963 Járnitanuló

Szia! Az lenne csak a kérdésem, ha írok a szomszédkeresőbe az miért kerül törlésre? Szerintem normálisan írtam ez olyan 19 óra körül volt mivel egy szomszéd kellett volna , most szerettem volna javítani kettőre de nem találtam sehol a beírásomat.

8. Nildia

Szia!

Ott van az ahová írtál, senki nem nyúlt hozzá, szerintem nem megfelelő topikban nézted :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szomszédkereső-közép-magyarország-budapest-és-pest-megye.14283/page-2#post-570277

9. oroszlán1963

oroszlán1963 Járnitanuló

10. Marcsi021049

Marcsi021049 Utánpótlás-írogató

Elnézést a késői zavarásért. Most aktuális a probléma, azért írok. Hátha még van itt Valaki, aki segíteni tud.
    Volt sok aranybanánom. Szerettem volna kiváltani a citromfű termelési engedélyét. Az aranybanánokból 7 db maradt, de a citromfüvet nem aktiválta.
    Köszönöm, ha megnézitek, mit rontottam el, ill. hol a hiba.

Az ID lemaradt:
    Gazda: Marcsi021049ID: 6340115

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.9.16
  11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A 9. kamrát váltottad ki 45 aranybanánért.

12. akitakutya

akitakutya Törekvő

Köszönöm a választ!
    Már azt sem tudom, hol járok! A marcsi021049 farmomra kapott választ köszönöm!

13. -kogito54-

-kogito54- Utánpótlás-írogató

Szép napot kívánok!Befejeztem az eventet, de a nyeremény titokólakat sehol sem lelem?:( ID 33661712

Utoljára szerkesztett: 17.9.16
  14. |Tamás|

Szia!

Bahama szigeten, vagy a főfarmon kerested?
    Menüd a "mind" kategóriára van állítva?

15. -kogito54-

Mindenhol kerestem, "mind" kategóriára van állítva, frissítettem, ki-be léptem, takarítottam, de semmi.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.9.16
  16. |Tamás|

Jelenleg nincs illetékes kolléga, aki utána tudna nézni, így türelmedet kell kérnem.

17. -kogito54-

Köszönöm szépen, várok türelemmel.

18. Zsuzsancs

Zsuzsancs Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítsetek légyszíves. A számlámról négyszer vonták le s küldték a mostani event során vásárolt csomagot amit én csak egyszer akartam volna megvenni. Tudnátok segíteni,h a pénzt visszakapjam s csak egyet vonjanak le? Nagyon fontos mert nagyon kellene az a pénz.... köszönöm.

19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A supportra kell írnod ebben az ügyben:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

20. Zsuzsancs

Zsuzsancs Utánpótlás-írogató

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.