Visszajelzés Április bolondja 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 29.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. annusgazda1

annusgazda1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, Gazdatársak!

Csak érdeklődni szeretnék, járt-e már valaki hasonlóképpen. Most teljesítettem a 13. minifeladatot, amelynek a jutalma elvileg 50 Kacsa Kata. Ehhez képest kaptam... egy íróecsetet. Ez áprilisi tréfa lenne?! Mert -tekintettel a teljesítendő mennyiségre- kicsit több hasznát venném a trágyának...

Baby72 és stellácska26 kedveli ezt.
  2. Tomilan25

Tomilan25 Törzsjátékos

Vannak titkok, amelyek jobb ha titkok maradnak. Így vagyok most ezzel, mert se axolotl, se bölény, se semmi értékelhető. De hogy menyétben ne szenvedjek hiányt, azt kaptam xD

alpha58, -kaktuszable-, holdbarát és 7 más kedveli ezt.
  3. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

ne ad fel, nekem is 4 hiányzik,de holnap 4-ig még meglehet neked is! Én is már lemondtam, de most beindult a bizakodó gépezet! Persze nekem sem jött be ez az event!

Ribiszke, alpha58, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  4. kpetra

kpetra Haladó

A titok cuccok:
    2 db sárga kaptár, 1 db narancs róka, 1 db narancs medve, 1 db szarvas.
    1 db víziló, 1 db hangyász, 1 db flamingó
    A titokfák meg felejtős ...........
    Mindenből volt már, így semmi újdonság nem érkezett.
    (Bár nekem csak a katica, és a bölény hiányzik a "készletből", minden másból van.)
    Na majd legközelebb ...............

zotmar, alpha58, Beus85 és 3 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Már -666.000 van , és a malmot használom . :p

Melan, zotmar, Beus85 és 5 más kedveli ezt.
  6. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Még délután 4.ig tudsz pótolni,de ha melcsizel vagy suliban vagy,akkor sajna!:eek::sleepy:

-kaktuszable-, Gio és meszimarsi kedveli ezt.
  7. kpetra

kpetra Haladó

Nem is fogsz ......... (Senki sem nyer rajta)

-kaktuszable-, osztrak12, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  8. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Sziasztok! Event kész:)De sajnos mindig sikerült becsapnia egy találatom se volt de a felhő már aktív az a szerencsexD Tartozásom viszont 1.200 lett de már a saját farmomon vagyok megint;):pxD

További sok sikert a még küzdőknek Gratulálok akiknek sikerült befejeznie:)

Melan, zotmar, alpha58 és 6 más kedveli ezt.
  9. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szóka!Aranyos vagy...köszike a biztatást.....jól esik....ha sikerül megcsinálnunk kapsz tőlem egy forró csokit....megünnepeljük:D

Melan, zotmar, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  10. annusgazda1

annusgazda1 Fórum-zöldfülű

Köszi,megnevettettél!:) Az íróecset meg talán arra való, hogy lefesthessem a supportnak, mennyi gond van ezzel az eventtel... Fél napig nem tudtam belépni, aztán épp most vásároltam pár ezerért a piacon valamit: ... se pénz, se posztó! Lehet, hogy itt is a Menyét mesterkedik? :cry: Vagy tényleg Április Bolondját csináltak belőlünk...

ursa11, revaa, Gio és 3 más kedveli ezt.
  11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! Végre egy hozzám hasonlóan elégedett farmer:D Igaz én a farmon még csak 96-os vagyok, így a felhősor tp-hozama 10000 alatt van, de btp-t 30000 felett kapok:inlove: 2x! Nem gondolom, hogy nagyobb kihívás volt az event, mint bármelyik másik, napra. sőt napszakra belőttem, hogy mikor leszek kész, azóta lustácskán jött több100 röpi pluszba. Értem én, hogy nem mindenkinek megy könnyen, de mikor a csevegő sokadik oldalán még mindig orbitális taktikai hibákat lehet olvasni, akkor elgondolkozom, minek is törjük magunkat a sok segítő szándékú poszttal...8 perces rózsa 1x1-en???Egyáltalán rózsa??? o_O Sokan még 90. szint felett sincsenek tisztában a farmjuk adta lehetőségekkel:( és valami varázsszót várnak megoldásul, hátha ráolvashat a monitorra és meglesz a hiányzó röpi-.- nincs 0 perces felhőm, nincs pannim, nincs nemesítve semmim, elfogyott a sztrágyám... Könyörgöm, valamid azért legyen! Nyilván nem Neked szól, csak kibukott belőlem, mert nem sok elégedett kommentet olvastam...;)
    Tényleg csak azt tudnám javasolni azoknak, akiknek most nem sikerült vagy mostanában nem sikerül, hogy mérjék fel a lehetőségeiket és kezdjenek fejleszteni, találják meg azt a megoldást a sok közül, ami hozzásegíti őket az eventek befejezéséhez.
    Kevés kifogást keresni, hogy nincs gesztenyés felhőm, nem sikerülhet...nekem sincs, mégis harmadik napja unatkozom kétkapura...Lemaradtam róla, nem játszottam akkortájt...nagy ügy, ha lenne, sem tudnám kihasználni igazán, mert az 1db sztrágyás mamutom nem lát el több1000 szupival...kerestem más megoldást, nemesítettem majdnem 1 évig folyamatosan, hogy legyen 2-3 olyan növényem, ami pótolja 1-2 kör erejéig a gesztenyést. Addig veszkődtem a cserenapokon, míg begyűjtöttem jó néhány pannit, hogy több röpim legyen. Szóval tenni kell azért, hogy sikerüljön az event!

Melan, LCZAnikó, emocy91 és 18 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Mínusz hécccccccccázzzzzzzezzzzzer :D:inlove:

Melan, tandem6, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  13. Fätum

Fätum Fórumőrült

Unatkozik. 6000 kattintás a malomra vagy a pajtára felváltva, tök feleslegesen. :wuerg:xD

Melan, zotmar, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  14. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

;) Szép estét gazdák, végre végeztem, az a rusnya menyét elnyerte a "jutalmát", így tölti a büntetését!! xD
    Sok sikert aki még küzd, szó szerint, aki meg végzett annak gratula!!...Lett egy bölényem és egy axolot is!!;):p..Végre valami sikerélmény!! :inlove:

Melan, Sonche, zotmar és 14 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Tamás:)
    Nem mondom hogy könnyű lehetett Jancsikának ezt a -számot elérni, de ismerve őt, ha valamit a fejébe vesz meg is csinálja (mint mindig most is szereti az extrém dolgokat):D Nekem csak 8500 mínuszom van, lehetne több is. Kicsit tenyésztettem, kicsit sokat jártam a malomba kicsit többször léptem be a pajtába. Ebből elég sok összejön, bár nem volt célom, hogy direkt növeljem a negatív számot, de talán elmondja Jancsika (én hiába faggattam, azt írta hétpecsétes titok, és ne kíváncsiskodjak)
    Közben látom sikerült végre kicsalogatni belőle a nagy titkot:D

Bocs, de ezzel nem értek egyet, nálam eddig még mindig működött a 0-ás rózsa komfortban és Pannival mindig maximumot kaptam. Általában mindig ezt használok, vagy hagymát, ha arra lenne szükségem. Nemesített még nálam szupertrágya imádatra a szegfű, karfiol és az articsóka is.

Melan, GA-BI-O-Farm, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  16. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Aloha:)
    Gratulálok:)
    Én meg végre kész lettem az eventtel:)
    Azért a sok kattogásért is adhattak volna valamit:) De jól járnánk:)

Melan, zotmar, osztrak12 és 11 más kedveli ezt.
  17. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

sziasztok! :) még hiányzik 179 felröppenő:cry: folyamatosan hosszút ültetek, de alig jön, valami ötlet?:oops:

Utoljára szerkesztett: 4.4.17
    Melan, Gio és osztrak12 kedveli ezt.
  18. moric67

moric67 Törzsjátékos

szia sajna fog belőle lenni
    nem leszek gépközelben

Gio kedveli ezt.
  19. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Na nekem még 2 db etetés és kész vagyok, de ehhez éjjel aratnom kell! Ha netán bealudnék még reggel sincs késő még! 55 felröpi és 1442 növényzet kell még, ami már reményeim szerint az 5 mezőről összejön.
    A forró csokit szeretem, szívesen meginnám veled,de a virtuálisból van jó pár, néha használom,de helyszűke miatt ritkán. Azért köszke!
    Drukkolok neked, remélem sikerül !!! Az előző eventet is a hosszabbításból tudtam megcsinálni, bízom nálad is szerencsét hoz!
    Jó véghajrát kívánok Mindenkinek!

Gio, mazsok, zotmar és 6 más kedveli ezt.
  20. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Akkor részvétem, nekem is 2 nap kiesett, nehéz volt bepótolni!

Gio, Baby72 és _Cygnus_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.