Visszajelzés Április bolondja 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 29.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Totyizselé

Totyizselé Járnitanuló

Én is remélem, hogy visszaadják. Elég gyakran éltem a lehetőséggel, és most úgy ért a felismerés, mintha nyakon öntöttek volna egy vödör hideg vízzel.
    Azért fura az egész, mert a hétvégén még tudtam vásárolni így szupertrágyát, és nem volt semmi gond.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

De jó ötlet, köszi! :) :)

tiszavirág52 kedveli ezt.
  3. kisvirág

kisvirág Haladó

Már csak 1 zsák kell.

Szviki04, ViriTündi, Meritre és 4 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Hallod , pszt , mondom psszzt :) Halkan mondom : rtzfiuf fu ghfu ghfu ;)Nem hallod ? :eek:Gyere közelebb , mert fontos :p
    ..-.. .-.. .- ..-. ..-... .-...-.. ..-.:)Hogy micsoda ?:eek: Nem beszéltük meg a kód megoldókulcsát ? :oops::cry:Akkor meg kell köszörülnöm a torkomat , és határozottan súgom a füledbe ........ :)El ne mondd senkinek :pA menyét már a haját tépi xD

Mínusz egymillió :D -1.000.000 xD:inlove: De feladom , ennyi volt , tovább nem bírom :cry:

Itt a bizonyíték :p

Utoljára szerkesztett: 4.4.17
    Melan, osztrak12, Sonche és 16 más kedveli ezt.
  5. repashock

repashock Haladó

Végre kész. Visszavettem a farmot, rögtön beugrottam a tanyaházba a csibékhez, és láss csodát újabb levonás történt. Lehet Alajosnak kint maradt egy bűntársa aki folytatja a ténykedést. Ne máááár:cry:-.-:oops:

ViriTündi, kisvirág, Ágica-1958 és 5 más kedveli ezt.
  6. Beus85

Beus85 Aktív író

Sziasztok! Még 3 zsák hiányzik a teljes befejezéshez. Reggel munka előtt még a bahát és a fákat leszedem, remélem abból összejön 1,5 zsákra való. Illetve mivel most arattam a többi területet, oda árpát és biogyapotot ültettem ami kb. ebéd időre érik be, szóval akkor is aratok egyet és remélem ebből összejön a hiányzó mennyiség. Ha sikerül akkor ez lesz a 4. felhőm :D :) Pár felröppenőnek örülnék, hogy biztosan be is tudjam fejezni. Jó éjszakát. És sok felröpit mindenkinek.

Melan, Sonche, taga1 és 9 más kedveli ezt.
  7. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

sziasztok
    1 zsák hiányzik. kb 200 eventnövény és 37 felröpi. pedig nem is votl nagyon időm rá...12 hetes babuci mellett kb napi fél óra játék....csak beosztottam az időt....pedig csak elakartam kezdeni elven indultam neki :D

mindenkinek sok felröpit :)

Melan, Sonche, taga1 és 13 más kedveli ezt.
  8. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

A Mohó menyét a megérdemelt helyén végre. Több adósságot nem kérek, nem jó poén :)
    Tartozás letudva mondhatni. Köszönöm a segítségeket a fórum társaknak akik tippeket adtak :)
    Kemény -100 ékkővel tartozom, de csak elején hibáztam egyszer. Ennyi, nem adok többet :)
    Most jöhet a titkosak kirakása, remélem semmilyen mohóság nem jár erre hogy elvigye őket :)

Gratulálok akik megcsinálták és kitartást akik még csinálják. :)

Üdv: DRAGON86

Melan, Sonche, brozsa és 3 más kedveli ezt.
  9. miniowl

miniowl Fórum hercege

A bankban nálam is csak farmarany van, de ha a farmon bal felül a ládikára kattintok, ott beadja ezeket is. Ott próbáltad?

taga1 kedveli ezt.
  10. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Törekvő

Szia!
    Köszönöm, hogy lehet hozzájutni?

Ki tudja mi lesz a mminusszal - hogyan egyenlíti ki - erről nem írtak???

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.4.17
    HéricsBáró kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Jánosgazda38
    Ha megtudod , nekem szólj legelőször :inlove:

Sonche, taga1 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Gratulálok!:D Nekem csak -6400 lett.:D

Sonche, kisvirág, Meritre és 2 más kedveli ezt.
  13. nyünyü1

nyünyü1 Fórum-zöldfülű

Megcsináltam 0 tartozással az eventet. Menyét a börtönben, és most mégis mikor belépek egy épületbe levonja és halmozza a tartozást. Így most -300-nál tartok. :(

genka53 és Gio kedveli ezt.
  14. 83-tél

83-tél Járnitanuló

Húú kaptam bölényt és lila akácot. Ezt nevezem szerencsének :p

taga1, Beus85, Gio és 6 más kedveli ezt.
  15. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Sikerült tartanom az event teljesítésére felállított ütemtervemet, a szombat esti aratással kész lett a három nagyobb farmon az event, aztán jöttek sorba a többiek, s a mai nappal végeztem a legkisebbekkel is: http://kephost.com/images/2017/04/05/Moho_farmfoglalo_bebortonzese.jpg
    Gratulálok mindenkinek akinek sikerült rács mögé juttatnia a zsivány, csaló Mohó Menyét Alajost :D:inlove:, aki még küzd érte annak drukkolok, hogy neki is sikerüljön! :D:D:inlove:

Melan, Sonche, taga1 és 16 más kedveli ezt.
  16. briguka

briguka Fórum mestere

Vannak még csodák kérem, most befejeztem az eventet végig! És még egy menyétem is lett - többi pajtanövelő - de semmi okom panaszra! Sőt ezek után mondom senki se adja fel, meglesz az! :)

Sonche, genka53, taga1 és 10 más kedveli ezt.
  17. zoldliget

zoldliget Törekvő

Szép jó reggelt!
    Köszönöm a biztatást. Nem reménykedtem, hogy elkészülök az eventtel, még egy aratás és kész. Felröppenőm bőven marad, sőt egy kis eventgaz is.
    Jó játékot, szép napot!:cry::cry::cry:;)

taga1, genka53, Gio és 8 más kedveli ezt.
  18. Jolán74

Jolán74 Járnitanuló

Szép jó reggelt gazdatársak!
    Hát nem vagyok egy mai csirke a farmon,de tollaim megtépázva épp az előbb sikerült lecsukatnom ezt a gazfickót :D
    Egy területre való szupertrágyám volt,amit tegnap fel kellett áldoznom,de így sikerült összeszednem a hiányzó röpit munkába indulás előtt. A ma reggeli aratással össze is jött. :p Jipiájééééééé
    Gratulálok a befejezőknek és szurkolok a még kitartóaknak!! Még egy kevéske idő van a végéig,hajrá! ;)
    Csodaszép napot kívánok mindenkinek!:)

Melan, zoldliget, Sonche és 13 más kedveli ezt.
  19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Még a végén jóváírás lesz belőle, nem is levonás. Tudsz valamit? :D :D Ínhüvely gyulladásod még nincs? tudod vállalni a következő eventet? :D

Melan, Sonche, taga1 és 9 más kedveli ezt.
  20. Ágica-1958

Ágica-1958 Aktív író

Jó reggelt!
    Most sikerült rács mögé juttatnom Alajost.:inlove:
    Gratula akik már végeztek, és még egy kis kitartást akik még küzdenek.

Sonche, genka53, Gio és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.