Visszajelzés Április bolondja 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 29.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Szaktársak :D
    Valakinek sikerült gyöngyöt találnia?

Samborg, Gio, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  2. Beus68

Beus68 Fórum-zöldfülű

Köszönöm így tettem:)

bindi5454 kedveli ezt.
  3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Gio, denett, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
  4. panka119

panka119 Fórum-zöldfülű

Már bocsi, nem kötözködés képpen :), de ha egy event időpontja megváltozik, nem lehetne azt a "Hírek" között is feltüntetni? Akkor jobban tudnánk kalkulálni, hogy mennyit lehetne még ültetni. Most is a bahamarán nem érik meg addig a növényem. :( Ez csak egy észrevétel volt.

Köszi, üdv: Panka

bindi5454 kedveli ezt.
  5. mamarygen

Szia!

Az eventóra a megváltozott eventvégi időhöz igazodva, a 16:00 óráig hátralévő időt mutatja.

Gio, osztrak12, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  6. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

bindi5454 és genka53 kedveli ezt.
  7. lara1948

lara1948 Járnitanuló

egyet értek veled mert nekem sem sikerül sohasem befejezni,pedig 97.szinten vagyok

8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Én csak a kicsi rekeszeket szoktam használni, oda kevesebb növény kell - a hagymám így is fullos, de tudok még 0 percezni az articsókával, nőszirommal. A szegfű több szupertrágyát használ 0 percezésnél, így azt nem szoktam használni.

imi010, Gio, Melan és 5 más kedveli ezt.
  9. Beus85

Beus85 Aktív író

Sziasztok! El sem hiszem összejött a felröppenőm illetve még 8 db-bal több is jött az utolsó aratásból. :) :D nagyon örülök és így a 4. felsőm is megvan :D Köszönöm a segítséget mindenkinek.

Samborg, Gio, Melan és 9 más kedveli ezt.
  10. Judabeli

Judabeli Törekvő

Engem is kettő zsák választ el a sikertől. De már a sok segítség ellenére sem tudok összeszedni 80 db ékkövet 3 óra alatt.
    Pedig minden jó tanácsot próbáltam beépíteni a játékba, de annyira hektikusan adta- némely nap mogyóróra adott 40 db-ot másnap ugyanazon a területen 18 db.-hogy nem sikerült befejezni. Kicsit sajnálom, mert jó lett volna a felhő, és hiányzott az az egy nap, ami kimaradt, de azért jó volt hajrázni egyet. Szép napokat mindenkinek, üdv. J.

§Böbe13§, Gio, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  11. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Sziasztok! kész az event, felhősor is megvan, csak az adósságom nincs eltörölve. Mi nem jó még?

anci0915 kedveli ezt.
  12. mamarygen

Szia!
    Minden rendben van.

Az event végén fog eltűnni az adósság ikonja.

Gio, zoldliget és osztrak12 kedveli ezt.
  13. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Ha nem csal a megérzésem akkor beváltják valamire. Legrosszabb esetben CSP-re vagy sima trágyára. Miért gondolom? Azért, mert nem lett volna ekkora zűrzavar miatta nem lett volna ez a topic sem 107 oldalas miatta:). Valamit még ezzel kezdenek ha van egy kis nafta bennük. Ha mégsem akkor mindenkitől elnézést kérek aki emiatt az írás miatt hiábavalóan reménykedett. ( Kedves BP ha eddig nem gondoltatok beváltásra akkor MOST!! légyszi....)

§Böbe13§ és osztrak12 kedveli ezt.
  14. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Minden rendben! Ez a tréfa. Majd a rendszer törli, és visszakapod a csillagaid.

§Böbe13§ és taga1 kedveli ezt.
  15. mamarygen

Szia!

Tedd, színezd meg a mondataidat kérlek zölddel. :)

Nincs alapja az ötletednek ... így a zöld szín csak humorként, tréfaként olvasandó majd.
    Nincs szükség a felesleges elégedetlenkedésre!

Gio, taga1, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  16. Margó1952

Margó1952 Junior szaki

azt még a legelején ellopta Menyhért

Samborg, Gio, zoldliget és 2 más kedveli ezt.
  17. miniowl

miniowl Fórum hercege

Retro++ lajhárvacok,
    pálcikahegyező és kókuszkopasztó sárga,
    ló, lúd, strucc narancs,
    birkanyíró, rókalyuk sárga
    durián
    achacha xl és xxl
    rollina
    mombinszilva xxl
    birsalma, japán naspolya xxl
    barkóca fa

ezeket adták a titkok :)

Gio kedveli ezt.
  18. p_trixina

p_trixina Fórum-zöldfülű

7 zsákom hiányzik, pedig még éjszaka is keltem aratni, plusz csatni és Pinkie Pie. Csak egy óriás szélhámos kosár húzna ki a bajból, de annyit már sajnálok rákölteni erre az eventre. Pedig jó lett volna az a felhő...:(

Gio és osztrak12 kedveli ezt.
  19. mamarygen

Gio kedveli ezt.
  20. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Engem is kettő zsák,azaz csak 68 db ékkő választ el a befejezéstől 13 órakor. :mad:Most ez már nem lesz meg 16 órára, Akkor mi a frásznak is kopogtattam itt 1 hétig 87-es szinten?:music::eek:Kedvem is elment a játéktól és ez nem így volt valaha,nem is oly rég.:mad::mad:

kovacstne, *bálint* és Leho69 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.