Visszajelzés Április bolondja 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 29.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Még meglehet. Szupertrágya kérdése csupán. Kuncsorgóba is benézhetnél, mert most már érnek haza az emberek a melóból.

Gio, §Böbe13§, Melan és 3 más kedveli ezt.
  2. bubafejgingo

bubafejgingo Fórum ismerője

Szia! Ma reggelre befejeztem két telken is az eventet, pedig azt se tudom, mi az a 0 percezés, Panni nevű egyént nem ismerek, a kezdetektől eltekintve nem használtam zöld cseppet, mégis meg lett. A répás-almás viszont fontos, 1x1-en remekül szaporodott a gaz. Utána meg hosszúérésű és fák. Két napja még több, mint 250 röpi hiányzott, és most "túltermelési válság" van belőle.
    A következő eventhez sok sikert kivánok, és hallgass a "nagyokra".

Utóirat eltávolítása! Képtelen ajánlat!/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.4.17
    §Böbe13§, Beus85, marica53 és 2 más kedveli ezt.
  3. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Lett szép narancs tojástojóm a többi sem jobb, ezeket nyugodtan megtarthatták volna!xD

4. lütyi2000

lütyi2000 Utánpótlás-írogató

Én hiába ettem 6 répáscsatni vettem rakás földet drágán a növények meg lettek de a felröppenökön megint elhavaztam,így 5-6 zsák hiányzik a felhőhöz minden farmon.:-(

§Böbe13§ és osztrak12 kedveli ezt.
  5. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Tudod inkább a szemeim vannak tele könnyel e pillanatban és ez halál komoly.:cry:Annyit dolgoztam és nem tudom minek?:eek::eek:

Gio, §Böbe13§ és eszterlánc2001 kedveli ezt.
  6. AttisésKata

AttisésKata Fórum-zöldfülű

Én is azt kukkerálom, hogy vajon akadt legalább egy, aki eltalálta? :D Fiam leste cefetül, de mindketten másra tippeltünk, s persze soha nem találtuk el. :D De jó móka volt, attól függetlenül, hogy a feladat végét meg sem közelítettük. Nem idegeskedünk, csak játszunk, ha sikerül örülünk, ha nem... az sem gond, egy kis "emlék" csak kerül a farmra. :p

Gio, §Böbe13§, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  7. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!
    Amennyiben kimeritetted a napi lehetőségedet, sajnos már csak farmaranyért (2 FA) tudsz küldeni bárkinek, ugyan onnan ahonnan a napi ajándékokat küldöd. Farmarany ellenében a röpi küldés száma korlátlan. Gratula a befejezéshez, további jó játékot neked.

Gio, §Böbe13§ és bubafejgingo kedveli ezt.
  8. Csiziee

Csiziee Törekvő

Sziasztok! Bár befejeztem az eventet, de a felröppenők gyatra számba botrány! Egyébként nem találom, hol írták, hogy 2 órával meghosszabbítják az eventet? Az ékkő tartozást hogy tudom eltüntetni? Köszönöm, jó gazdálkodást!

§Böbe13§ kedveli ezt.
  9. Farmi

Farmi Fórummogul

Tisztelt jáccó társam , mélységesen sajnálom hogy egy heti kemény küzdelem árán sem sikerült elérnes a kitózöttcélt , de legyen ez részedre intő példa , nem elég a farmon kapirgálni fejleszteni is kell , nem akarom leirni hogy mit - merre , a hsz-k kb 30 % erről szólt !
    Jön a következő event majd , egy eventre a jó felkészülés eleve fél siker csak tudni kell lehetőségeidet amit már megtapasztaltál erre se lehet konkrét tanácsot adni senkinek mert minden farm más - és más . Bárki bármit is mond véleményem szerint a Farmeráma egy kükemény taktikai játék , és ha vmit elcseszel nincs eredmény sem, de egyet azért mondhatok ne veszitsd el kedved hited mert jáccani jóó !

Gio, §Böbe13§, Beus85 és 5 más kedveli ezt.
  10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    A csevegőben is olvashatod, egy oldallal előrébb:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Április-bolondja-2017-eventcsevegő.14937/page-107#post-678016
    Továbbá a hivatalos közlemények között is megtalálható a tájékoztató:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Április-bolondja-2017.14936/#post-675056
    A tartozás ikonja az event végeztével tűnik el ... visszakerül a csillagok számát jelző ikon a szokásos helyre.

Gio, taga1 és nyuszi. kedveli ezt.
  11. RoLaNDoSZoViCS

RoLaNDoSZoViCS Utánpótlás-írogató

A felröppenő minden volt csak gyakori nem... még hosszú érésére is csak "kisípolás" mennyiséget adott

Gio, §Böbe13§ és b.kata73 kedveli ezt.
  12. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Miből gondolod, hogy csak kapirgál?

§Böbe13§ és kovacstne kedveli ezt.
  13. emancika

emancika Aktív író

Nemhiába kukorékolsz, de én pl. azért álltam neki az eventnövény legyártásának, amikor volt időm géphez jutáshoz, hogy meg legyen, mert hétköznap csak kora hajnalban és késő este tudtam csak jönni a farmra.

Gio, §Böbe13§, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Leho69

Ráérsz sírni még. Mennyi kell még a végéig?

Gio, §Böbe13§, osztrak12 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. emancika

emancika Aktív író

Volt aki eltalálta, hol a gyémánt? Én mind a 25-nél ugyanazt választottam, de nem is volt szerencsém! :)

imi010 kedveli ezt.
  16. Leho69

Pedig szerencséd volt. Ugyanis, ha megtaláltad volna a gyöngyöt, akkor menyétke nem kerül rács mögé, Te meg felhősor nélkül maradtál volna.

Fätum, Gio, §Böbe13§ és 3 más kedveli ezt.
  17. Leho69

FA ellenében bármennyit kaphat. Lesznek olyanok is, akik így küldenek majd.
    2 FA nem a világ egy farmon.

18. bubafejgingo

bubafejgingo Fórum ismerője

NEM VOLT GYÖNGY!!! SENKINEK! Az csak átverés volt. Csalt a gazember, de megkapta méltó büntetését. :D

Gio és §Böbe13§ kedveli ezt.
  19. nyuszi.

nyuszi. Törekvő

Sziasztok. 1kor lettem meg azt hittem éppen végszóra erre kiderül hogy lenne még idő, gyanús is volt reggel az óra :) Azért fura hogy a tartozás csak úgy eltűnik, a leírásban olyasmi volt hogy hogy a végén sokba fog kerülni letudni, ezért nem mászkáltam be a malomba többször is állt a malom csak 4-5 aratásonként mentem keverni, ha nincs következménye, akkor nem sok értelme van számolni a "tartozást".
    Sok sikert mindenkinek kitartást

Gio és §Böbe13§ kedveli ezt.
  20. eszterlánc2001

eszterlánc2001 Junior szaki

Befejeztem, négy zsák hiányzik. Nekem most ez nem sikerült, de örülök annak ameddig eljutottam. Örülök az ajándékoknak, majd legközelebb sikerül vagy nem. Ez egy játék.

Utoljára szerkesztett: 5.4.17
    Gio, §Böbe13§, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.