Visszajelzés Április bolondja 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 29.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyuszifül58

nyuszifül58 Utánpótlás-írogató

Soya1984 és nevada007 kedveli ezt.
  2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia! Igen valóban. Időigényes, és unalmas is ennyi növényt letermelni. Nincs meg a sok növény hipp-hopp. De 5 területen ültethetünk, és ez azt jelenti ha mindent leszedsz akkor csatnival nettó (a vetőmaggal nem számolok, de a pontosság kedvéért: az bruttó 3856 db) nettó 2892 db eventgaz landol egy kör alatt a pajtában. 18750 növény kell összesen, tehát 6 kör alatt (pontosan 6,5) le lehet termelni az összes növényt. Azt írod éjjel nappal ültetsz, akkor ez azt jelenti, hogy holnap reggelre le is tudod termelni az összeset. Innentől nincs más dolgot mint a felröppenőket gyűjteni hosszú érés idejű növényekkel, amik azért sokkal jobban adják a felröppenőket mint az event növény.

Utoljára szerkesztett: 31.3.17
    GA-BI-O-Farm, Gio, heureca3 és 13 más kedveli ezt.
  3. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Szia!
    Látom,Te is az írnitudók számát szaporítod,ha visszaolvastál volna látnád,hogy a zölddel írottakat nem kell komolyan venni! Ezt taglalják 40 oldalon keresztül! Sőt,20 oldalon keresztül azt,hogy kerülheted el a mínuszokat,aminek jelentősége nincs!;)
    Vedd az eventet olyannak,amilyennek szánták,vicces-bolondosnak!:DA hangsúlyt a felröpikre helyezd és erre dolgozd ki a taktikádat!
    Bocsika,de nem bántásnak szántam az írásomat!

Peszi2, vazulneni8, Feca29 és 25 más kedveli ezt.
  4. nyuszifül58

nyuszifül58 Utánpótlás-írogató

Szia,én nem szoktam írni,de gyakran olvasok.Igen,tudom,hogy a minuszok nem vonnak le semmit.
    Értem a tréfát is,bár ma sincs április elseje,sőt tegnap sem volt.
    Mégis irritál ez az event,bőven elég lett volna egyszer- monjuk valami ütőssel megtréfálni a játékosokat.
    115-ös szinten,utálkozva,de csinálom.De jobban szeretek örömmel belépni a farmomra,és ezt most elvették tőlem pár napra.
    Egyetlen vígaszom van az egészben:az event növény nagyon szép lett!
    Mindenkinek sok felrepit aki csinálja,és nagyon is megértem ha sokan úgy döntenek,hogy nem eventeznek ezúttal...

Margó631116, Gio, heureca3 és 7 más kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Melyik fórumon voltál, amelyik nem ilyen?
    Reggel leírtam ebben a topicban, hogy a piacon a dinamikus ár le van fagyva. Senki nem reagált rá. Tehát nem olvasták. Ugyanis ez mindenkit érzékenyen érint trágyaügyileg.

Pharmer500#2, GA-BI-O-Farm, taga1 és 11 más kedveli ezt.
  6. okosgazda91

okosgazda91 Fórum-zöldfülű

Ezt az eventet lehetetlen teljesiteni!

milanzs és §Böbe13§ kedveli ezt.
  7. reghea

reghea Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Hol lehetne a felropik szamat ellenorizni anelkul ,hogy ne vonjon le 100-at,vizet lehet venni az aratonal ,de csak akkor nem von le felropit ha teljesen ures a tartaj.

8. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Lehetetlenség nincs,csak tehetetlenség!;)Nosza,indulj neki,vess,arass,taktikázz és meglátod 1x csak a végére értél!:D

HéricsBáró, Gio, breki072 és 10 más kedveli ezt.
  9. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Azt ültesd el ügyesen és meglásd hamarosan sok növénykéd lesz amiből már bátran darálhatod a cuccost;)xDxD.
    Azt a mindenit:D.. és még nem küldte rád a tagbaszakadt fa testápolós haverjait Alajos?xDxD
    Néhány játékostárs jobban tenné ha inkább pasziánszozna:D sokkal kevésbé emelné a vérnyomását, ráadásul reklamálni sem tudna hol;):).

10. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Szia! Bárhol vehetsz vizet, nem fog levonni semmit. Csak áprilisi tréfa!
    Egyébként előtted már sokan leírták, hogyan lehet kicselezni a menyétet! Csak olvass vissza kicsit!
    További szép napot mindenkinek!:)

Gio, heureca3, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  11. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

vicces, ne hidd el!!!!!!

Gio, _Cygnus_, KUNCZE és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia, kattints az ugráló kicsi menyétre a játéktér alján, majd az adj egyet gombra. Ez bevisz a malomba, ott megtudod nézni mennyi felröppenőd van.

Gio, _Cygnus_, zotmar és 3 más kedveli ezt.
  13. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Még mindig 0 a tartozásom, viszont a felröpi tegnapival összesen 104 pedig minden területen hosszú volt vetve rózsa. Most eventnövény ezer felett minden területen eventgaz.

vazulneni8, Gio, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  14. Kamilla1012

Kamilla1012 Járnitanuló

Szia! Én sem tudok venni trágyát, hiába látom,hogy 81 db ajánlat van a piacon!! Kicsit mérges vagyok!!

Gio, _Cygnus_, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  15. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

De most ha tartozásom van akkor mi van? negatívan hat az event ki menetelére ? én már -3000be vagyok szóval már teljesen mind1 xD

Gio, heureca3, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  16. pityogo

pityogo Utánpótlás-írogató

Szia! Teljesen igazad van! Egyet értek a véleményeddel!

17. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

Én hagymával komfortban 0 perceztem 36/44 felröpit adott általában a legtöbb event adja 100%osan 44/44-et nem a legjobb a felröpik száma sajnos.

Gio, narancsvirag72, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  18. Hbelushi

Hbelushi Utánpótlás-írogató

Kedves Leho69!
    Ha akarod, hogy válaszoljanak, ne használj ilyen bonyolult szóösszetételeket, hogy "dinamikus ár" .
    Az empiriokriticizmus szerint a megismerés alaptörvénye a gondolkodás.
    Ezt kevesen vállalják be, így csak arra válaszolnak, amit értenek is.
    Remélem evvel segítettem:)

taga1, Gio, narancsvirag72 és 5 más kedveli ezt.
  19. pekudli

pekudli Aktív író

Én nem csinálom a mostani eventet, de már van -600am.Most akkor mi van?Nem lesz elég a begyűjtött gyémántom, akkor miből voják vissza?Vagy ott fog maradni örökre? :(

heureca3 és CsakJucinak12 kedveli ezt.
  20. Zotius

Zotius Fórum-zöldfülű

Elég zavaró, hogy a csillagok helyén éktelenkedik az egyenleg-jelző. Idegesítő, hogy minden megmoccanással növekszik a "tartozásom". Remélem, a csillagjaim nem vesztek/vesznek el, és az event végén ismét láthatom.
    Ááááááááá...... nem is csinálom az eventet.

heureca3 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.