Visszajelzés Április bolondja 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 29.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lau10

Lau10 Járnitanuló

Szia . Igen nézőpont kérdése, kinek mi a jó ajándék és a jó event. Igy is fel lehet fogni ahogy te csinálod. Vidáman szebb az élet!! További jó játékot , és szép napot

demeter03, ildiko44, vazulneni8 és 6 más kedveli ezt.
  2. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia:)
    Kérdezném, hogy répás-almás csatnit használsz-e az 1*1-es ültetéshez?

genka53, heureca3, ViriTündi és 3 más kedveli ezt.
  3. kegyesand

kegyesand Aktív író

Sziasztok! Sittre vágtam a Lajost meg a menyét! :D Azért most már nyugodtan gyüjtögetem a minuszokat. :p Vagy az még számít valamit? Nem kap valami extrát akinek sok van?

genka53, alpha58, heureca3 és 10 más kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ez a tipikus eventezői hozzáállás: amíg készen nincs az event, idegesen gyűjteni mindent. Amint befejezve, nyugodtan gyűjteni mindent. A nyugodtan még rendben is van, csak akkor már minek gyűjteni bármit is?xD

Sonche, genka53, panda_30 és 10 más kedveli ezt.
  5. Bűbály

Bűbály Utánpótlás-írogató

Nincs tüzijáték a végén? Áh... akkor abba is hagyom az eventezést! :D

macska49, genka53, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  6. Marcsy56

Marcsy56 Fórum-zöldfülű

Még nem használtam, mert itt a csengő pengő árfolyam elég gyéren mozog, de köszi az ötletet! Így talán a menyétnek találok egy hüvös cellát ezen a szép napsütéses délelőttön... Szóval a csatni a csodafegyver, hát akkor bevetjük, mint reggel az ágyat!

ildiko44, vazulneni8, heureca3 és 9 más kedveli ezt.
  7. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Szép vasárnapot Mindenkinek:)
    Ma befejezem az eventgazt, estétől mehetnek a hosszúérésúek. 14 minijátékon vagyok túl, szerda délutánig simán megleszek:). És azt is tudom mindig, hogy melyik kagyló alatt van a gyöngy, csak azt nem tudom, hogy melyik körbenxD(akárcsak a lottószámokkal, tudom melyek lesznek a nyertes számok, csak nem tudom melyik héten fogják kihúzni)
    .
    Szia
    Ha 1x1-en termelsz, mindig használj csatnit, különben nincs plusz termésed, hiába az 1x1. A felröpihiányon sokat segithet az Élő Legenda kiváltása a Bölcs Tölgy tetejéről.
    Akik már befejezték, gratulálok, aki még küzdenek, hajrá!:)

Sonche, ildiko44, vazulneni8 és 13 más kedveli ezt.
  8. Farmi

Farmi Fórummogul

Szia, szép napot .

- Kik laknak a Gellért-hegyen?
    - ???
    - Tüzijáték! látogasd meg őket . :)

Szép napot mindenkinek , meglesz az az event semmi izgalom, aratásnál kerülje el homlokotokat a bosszuság felhője ! :)

Peszi2, ildiko44, vazulneni8 és 9 más kedveli ezt.
  9. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szép napot mindnyájatoknak!
    Még 3765 csapdavirág és 23 csillogó ékkő kell, hogy Lajos szép virágos mezőn tudjon besétálni a rácsok mögé. Még másfél óra mire aratok. Gyorsan rendet rakok a konyhában, utána kertevent. :D Ki kell használni a jó időt mert a jósok szerint jövő héten már nem lesz ennyi napsütés és hidegebb is lesz.

Sonche, ildiko44, Baby72 és 8 más kedveli ezt.
  10. jammm70

jammm70 Törzsjátékos

Szép napot mindenkinek!
    Marcsy56 ha nix raktáron Csatni "csak"Tökleki az is sokat dob rajta!Azzal főzünk ami van;)
    Gyémántok miatt kipróbáltam az Áfonyát - ha már egyszer kék...hátha,éés bejött 2x2 területen 90% röpi!:D
    Próba cseresznye,hátha másnak is bejön!
    Azért kíváncsi lennék,hogy akik a kezdésénél leírták az eventet,hogy hogy csinálják,sőt van aki be is fejezte(?)
    Gyöngyöt még nem találtam,de nem is csodálkozom rajta,mert ilyen villámkezű csalóval még nem találkoztam:mad:
    Igyekezzünk a Rácsos Akadémiára küldeni xD
    Mindenkinek kitartást s sok sok Gyémántot!

Sonche, ildiko44, osztrak12 és 10 más kedveli ezt.
  11. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Szép napot mindenkinek! Sajnos nem leszek kész felrőpi hiányába még csak 12 van kész! Hiába ültetek bár mit a hosszú érésű se adja! Gratulálok aki kész sok sikert a kűzdőknek!

Sonche, Feca29, meszimarsi és 5 más kedveli ezt.
  12. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Szívesen küldenék kupát ha lehetne, csak hogy meglegyen a 30 as legenda. Legendám 30 as, ott porosodik 5 kupa raktárba, és még 5 öt ki lehetne váltani, de egyenlőre nem látom értelmét hogy kivégezzem ezt a gazdakörit. Majd ha már csak ezek maradnak vissza :) legalább az alap kupák lennének meg, hogy kitehetném a földekre. Vagy a maradék kupákat beválthatnák valami értékes ajándékra hmmm milyen jó ötlet ez :p Mondjuk pannikra :p

bindi5454 kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Ha még tudsz kupát kiváltani, akkor a legendád nem 30-as. Eltűnik a gazdaköri feladat, ha eléred a 15-15 szintet a kupáknál.

Sonche, vazulneni8, missuzy_53 és 7 más kedveli ezt.
  14. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Én -100-nál tartok, de azt is csak azért mert figyelmetlen voltam. Egyébként, meg lehetett volna oldani úgy is, hogy egyáltalán ne menjek mínuszba.
    Bocs: -200, a Tölgyet is épületnek számolja a rendszer...

genka53, bindi5454 és Gio kedveli ezt.
  15. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia:)
    Ne add fel, még van hátra 78 óra!

bindi5454, Gio és zotmar kedveli ezt.
  16. Meritre

Meritre Járnitanuló

Kedves modik! Bár tetszik a mostani event mégis örülnék egy olyan lehetőségnek, hogy választhatóak lennének a régebbi eventek közül is. Mindenképpen csak egy eventre lenne lehetőség, de többféle lehetőségből. Szerintem kevés olyan játékos van (hatalmas tisztelet a kivételnek) akinek minden eventet sikerült befejeznie eddig. És így nem egyszerhasználatosak lennének az eventek mint most..

spagetti24, vazulneni8, taga1 és 3 más kedveli ezt.
  17. Farmi

Farmi Fórummogul

Szia , szép napot , vmi nem zőőd , lehet hogy irásod , a Tenyésztők versenye ( állatos kupa ) 15, a növényes dettó az ugy 30 full legenda és ha megcsináltad eltüntek a gazdakörök , + kupád nem lehet , de az is lehet én vagyok kissé értetlen .

genka53, bindi5454, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  18. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Köszönöm szépen a biztatást! Csinálom de tudom,hogy nem leszek kész 0 percezés nélkül nem lesz elég felröpim azt meg nem tudok!

osztrak12, panda_30 és bindi5454 kedveli ezt.
  19. Farmi

Farmi Fórummogul

Szia , azért ne add fel , ha a hagymád ki van nemesitbe szui kakira akkor komforton próbálj pár kőrt lenyomni , karácsonyi + fehér ,

bindi5454, zotmar és Gio kedveli ezt.
  20. Boglárka6666

Boglárka6666 Fórum-zöldfülű

Szia! Én még a 8-diknál járok,de úgy is csak nagyon ritkán tudok befejezni egy eventet,mindig a felröppenő hiányzik és ez így is marad amíg nem vásárolok. de azért drukkolok Neked!!!

bindi5454 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.