Visszajelzés Április bolondja 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 29.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tamarg

Tamarg Haladó

Sziasztok! Nevetségesen kevés az event gazra a felröpi. 5 terület, 26 db!!!!!! Még egy zsákra sem elég...... Éjszaka szegfű volt, nahát arra is baromi keveset adott! Jó lenne, ha a BP. megnyomná a felröpi gombot. Még 10 zsák kell, de így tuttiiiii nem jön össze!!!! Sajnos.... Aki végzett, annak gratula, aki még kűzd, annak hajrá.....

2. ginibella

ginibella Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Hát nálam is dettó..... Baha fő farm 5, azaz öt darab, a másik baha szintén 5 db. Így biztos nem leszek kész. Holnap szabin vagyok, de nem fogom tudni behozni a lemaradást. 12 zsákot kellene gyártani, az 12x40 felröpi, azaz: 480 db. Honnan????? Nagyon nem jó ez az event.....

tara100, mária4702, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  3. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok, látom előre a kudarcomat, a felröpik felénél tartok, ez már nem lesz meg. >:(>:( Éjjelre hosszabb idejű növényt ültetek, nappal eventgaz, próbálom már mindenhogy, de sajnos ez az event sem fog sikerülni, az utóbbiaknál is így jártam a felröppenők miatt.:cry::cry: Nincs már szupitrágyám se, eleinte éjszakáztam, most ismét elegem lett. A következő event sikeres lesz, mert bele sem fogok.:cry::cry:

Feca29, brozsa, mária4702 és 4 más kedveli ezt.
  4. Pipiske55

Pipiske55 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, hát nekem sem lesz meg. Eventgaz: főfarm: 6db, szédült: 8db, tölgyes: 4!!!!!!! azaz négy db, Bahafő: 8db, és őserdő: 6db. Az összesen: 32 db. Cipeltem a 3 db Pannimat. Még egy zsákra való sem jött össze!!!!!! Hát nagyon gondolkozom a kövi eventeknél, sőt még a játékon is, mert ez már nem játék....... Vagy fizetsz, és sikerül, - ja és persze egész nap otthon vagy, és nem dolgozol, - vagy nem fizetsz, és semmi sem fog sikerülni. Jó ki áprilisi tréfa......... Sajnos, nagyot csalódtam.......

5. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok !
    még 10db zsákolás és kész leszek ha minden igaz:)
    nagyon kevés a felröpi nehezen haladok:sleepy::sleepy:
    holnap és holnapután szabadnapos leszek :cry:bevetek mindent hogy megcsináljam;)
    sok felreppenőt mindenkinek:p

Baby72, zotmar, Feca29 és 4 más kedveli ezt.
  6. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Sziasztok!
    Nem tudom, hogy nektek hogy megy....de nekem még egy zsákra való keverésem sincsen:DxDés még nem is kevertem.
    event kezdete óta követem az eventet, de Íme a kép: eddig ennyi eventgaz és felröpi jött összesen.
    (nem kevertem még egy db zsákot sem....ez az event tutira nem lessz meg)8)
    http://kepkezelo.com/images/k72qn7067m1qv9kbdi7l.jpg

mária4702 és Ivibaba54 kedveli ezt.
  7. forrairegi

forrairegi Járnitanuló

Sziasztok! Szerintem, én viszem a "legkevesebb eventgazos felröpi" pálmát!!!!! Baha fő: 3 azaz három darab, és baha őserdő szintén 3 db. Eventnövényre!!!! Pedig Panni is ki volt rakva.... Na ezzel nem vagyok beljebb...... Bizti nem lesz meg!!! Jó kis "vacak" event. Talán jobb lenne, ha nem is adna felröpit, akkor nem lennék ennyire mérges!!!!

mária4702 és Ivibaba54 kedveli ezt.
  8. _kaloz_6

_kaloz_6 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, bocsi a tudatlanságomért, de csak mostanában kezdtem el olvasgatni a fórumot, meg nem is vagyok még régi játékos, annyit olvasok a 0 percezésről, de nem tudom mit jelent, valaki elmondaná nekem. Köszi.

Gio kedveli ezt.
  9. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

event kész o_O

kinemesítel egy növényt-itt a szupertrágya imádatot kell megszerezned,aztán arany rekeszbe fehér ártatlanság+karácsonyi süti+szüret 2014 felhősor

komfortba beleültetni a kinemesített növényt+víz+szupertrágya

és máris érik,minden földre ad egy felreppenőt

de hogy ha így érthetőbb:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...-az-eventek-teljesítéséhez.10944/#post-532884

Utoljára szerkesztett: 2.4.17
    zotmar, Gio, mária4702 és 2 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Aloha Gyöngy

Lajosnak 52.000 tartozásom van :p Lajoska nagyon ideges , hisz tudja úgysem tudom kifizetni majd :DHa meg nem tudom kifizteni , nem mindegy , hogy mennyi lesz a vége? xD:cry:

Sonche, taga1, zotmar és 7 más kedveli ezt.
  11. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

A szüreti felhősort hol lehet megszerezni?

12. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Végre visszafoglaltam a farmomat, gyöngyöt persze nem találtam, szerintem nincs is kagyló alatt
    Titkosakról jót nem tudok mondani
    Talán vége is lenne a világnak, ha egyszer véletlenül nem sárga ólat vágnának hozzám
    nagyon boszantó.

Muci-farm, Baby72, he1951 és 5 más kedveli ezt.
  13. Meritre

Meritre Járnitanuló

Sajnos csak a reménykedés marad..(hátha összejön) jelenleg 13 kész zsákom van, így nekem is több mint 400 röpi hiányzik. hosszú érésűvel sztem csak akkor érdemes próbálkozni ha nemesítve van és megvan rá a 25%os víz, és a 10% érésgyorsító. Úgy vettem észre, hogy ha ez nincs meg akkor az eventnövény jobban dobja..Sajna a felhősor is sokunknál hiányzik ami szintén megdobná a felröpik mennyiségét. Nem értem igy a kérdést amit a közvéleménykutatáson feldobott a Bp miszerint mekkora esélyegyenlőség van játékosok közt. Sztem 0. Persze ez nem a kitartó játékosok hibája, és természetesen kellenek az új eventek.De talán javítaná az újak esélyét ha ismételnék a régi eventeket és választhatnánk új, és régi eventek közül.

taga1, Gio, Domos52 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Lehet, hogy kalodába kerülsz? Mi lesz a titokfákkal, ha ez történik? (én ilyet el sem tudok hinni rólad:oops:)? Tudod, hogy jön a kedvencünk?:inlove:
    Lajoska meg szanatóriumba megy a végén ? Ügyi vagy az adósságok felhalmozásában isxDxD

he1951, bendi1121, zotmar és 2 más kedveli ezt.
  15. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

sziasztok !
    én még csak 10 -szer próbálkoztam Alajosnál , még 5 -re már meg van a felröpi , tehát a befejezéshez még 400 hiányzik .
    a gazból most van kint mind az 5 területen , ebből a fő farmon a 3 területen 1 óra múlva aratok , ( mindent összevetve még kb. 8200 hiányzik ) , itt egy darabig búzát , répát , zabot és kukoricát fogok ültetni , ügy időzítem , hogy holnap 4:30 -kor fogok hosszabbat aratni ( dolgozni megyek ) és addig egy hosszú érésű is beleférjen , utána pedig még egy hosszú , amíg nem vagyok itthon . nekem a búza is pl. 3 területen egy körben adott 4 felröpit , utána 1 felröpit , váltottam zabra , ott adott megint adott a 3 terület 4 vagy 5 felröpit és a kukorica tegnap is adott a 3 területre 10 -12 db -ot ( már nem emlékszem pontosan ) . a letermelt dolgok jól jönnek akár a piacra , akár tápkeveréshez , akár gazdakörikhez és ha az idő arányokat nézzük még több felröpit kapok , mintha napközben is hosszú érésű vagy gaz lenne a földben . nyugodt vagyok , mert van még 3 nap az eventből és ez alatt az idő alatt a maradék gazt is és a felröpit is meg tudom majd szerezni . ez tényleg egy nyugis event annak , aki nem akarja 2 -3 nappal korábban befejezni :) a lényeg , hogy a kicsit ( keveset ) is tudni kell értékelni ha rövid idő alatt jön :)))

Sonche, Beus85, taga1 és 8 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Még csak 3 itt a piros hol a pirost játszottam vele , de elég is volt . Nekem csak az édes felhő kitehető kellett :inlove:
    Milyen kedvencünk jön? :eek::p

Sonche, zotmar, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  17. bartha57

bartha57 Utánpótlás-írogató

sajnos a felröppenök nagyon nehezen gyülnek , 4-5-6 egy területröl, igy nem lessz meg , pedig már hosszú érésűket termesztek , mi a felröpik titka ?

Gio kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Amit jól összecsomóztál a gangon:D A titokfaakció. Talán nem szereted? Akkor nagyon nagyot tévednék:D, de a tévedés jogát is fenntartom:)

he1951, bindi5454, zotmar és 4 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok 14 menyét elkényeztetve....
    Lassan terem a gaz... ha nincs időm aratni:music:

he1951, bindi5454, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  20. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Nekem is kell még 1500 gaz, estére talán kész leszek, nem bontottam le semmit sem a farmon.

bindi5454, Marika312 és Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.