Visszajelzés Április bolondja 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 29.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Bogarászok a fórumon, és látom más gazdák is ugyanazokkal a problémákkal küzdenek! Érdekes, hogy a hosszú érésű növényekre sem kényeztet el bennünket a rendszer, mármint a felröpi mennyiségével! Úgy érzem nem leszek készen! 2 nappal kevesebbet tudtam rendesen aratni, vetni, és ez meglátszik az eredményemen is! 0 percezni tudok majd, de ... Vhogy olyan nyögve-nyelősen haladok! Mindenkinek szép vasárnapot! Kiránduljatok, sportoljatok ebben az isteni időben!!!:)

taga1, Baby72, Feca29 és 6 más kedveli ezt.
  2. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Sziasztok.
    A noveny az mar majdnem megvan a ropinek ugy fele,persze hogy a jatek elso 10 perceben mar meg is neztem hogy mennyi ropim van es jott is a bunti,ezzel kapcsolatosan valaki tudja hogy mi is lesz akinek van -a mert en eloszor azt hittem hogy levonjak a ropikbol de latom nem igy van szerintem a vegen mindenkinek eltorlik az adosagat es kesz.valamikor az elejen meg olvastam az ismertetot de nem emlekszem semmi konkret dologra

epp most arattam 1 rozsa mezot es kaptam erte kerek 14 db egy kicsit tul soknsk tunik ha lehetne egy picit visszavagni:p

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.4.17
    bendi1121 és bindi5454 kedveli ezt.
  3. zsenigyerek

zsenigyerek Utánpótlás-írogató

Na emberek :D ennyi volt... :'( feladom. Számomra ez az event esélytelen. Eltelt a fele az időnek, én viszont csak a 7.-nél vagyok. Mondhatom varázslatos... :) Nem csüggedek, 4 év után most kezdtem újból játszani!!! Van még mit behoznom :)
    Mindenkinek sok sikert!!! ÉS gratulálok annak, akinek sikerült eddig :)
    Ha tudtok valami formabontó ötletet arra, hogy felröpi zuhatagom legyen, várom az ötleteket! :)

ViriTündi, dóracica1, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szeretni szeretem :inlove:
    Egy érdekes kérdés .Most , hogy nincsen gazosodás , és elültetem az event növényt, de nem aratom le , mi lesz vele ? :music:
    Megmarad hónapokig , míg nem aratom le , vagy a rendszer automatikusan kitörli és beváltja? :inlove:

*bálint*, bindi5454, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az event végén eltűnik a játékból a csapdavirág. :)

Ha a földben hagyod, akkor forogni fognak a margaréták az idő "végtelenségéig".

Kérdés: akarod??? Te mindig kísérletezel a lehetetlen dolgokkal. Tedd továbbra is. :)

taga1, he1951, *bálint* és 10 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia mamarygen

Egy új dizájn a farmomra :inlove:Farmom ékköve lesz , amint csapdába ejtem a csapdavirágot :DxD

ursa11, *bálint*, Meritre és 5 más kedveli ezt.
  7. Marcsifarmja

Marcsifarmja Aktív író

Sziasztok. Hát ez már tényleg túlzás. 1000 csp-n felül van a trágya. Nekem most ment el a kedvem az egésztől.

8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ha valami nem kell ehhez az eventhez (és általában egyikhez sem) az a trágya.

Sehol.

taga1, tandem6, bindi5454 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Farmeranyu39

Farmeranyu39 Utánpótlás-írogató

Már miért ne kéne trágya?? Fél órával előbb beérik. Van, akinek a fél óra is számít! Neked lehet, hogy nem. Örülj neki.

jammm70, Feca29, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Oké, de hová teszed a titokfáidat? Mérlegelj, hogy mit szeretnél jobban:) Fákat vagy forgó napraforgót:D.. Szerintem nem kérdés, de a döntés a tiéd:)
    PS: Megoldást találtam a problémára: ha minden áron szeretnéd, hagyjál meg egy 1*1-et eventnövénnyel és nézd csak amíg nem unod meg:) De a rendszer később már nem ad helyette semmit sem, ha igaz, így még vesztesz is:)

Utoljára szerkesztett: 2.4.17
  11. Lókötőrozi

Lókötőrozi Járnitanuló

Szia. Nyilván azért ilyen drága, mert sokan használják. Ha nincs event, "fillérekért" lehet trágyát venni. Miért ne lenne fontos!

12. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Ejha...

Marcsifarmja és Farmeranyu39 kedveli ezt.
  13. Torkoskafarmja

Torkoskafarmja Utánpótlás-írogató

Ahhoz, hogy legalább hétvégén naponta négyszer le lehessen aratni, annak, aki nem ül állandóan gép előtt, nagyon is kell a trágya. Nem is értem, hogy lehet olyat állítani, hogy nem fontos. Ha nem tudok trágyát használni, csak háromszor tudok aratni. Miért ne lenne fontos?Inkább maximálni kellene az árát.

jammm70, Sonche, Marcsifarmja és 2 más kedveli ezt.
  14. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Most nyertem egy családi csomagot. 3 fésűtxDxDxD

Gio, Ribiszke, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az 500 db barkácsfelszerelés teljes egészében a gazdanaplódban ellenőrizhető.

A fésűk triója csak egy "rövid" kivonat az ajándéksorból. :)

Sonche, ho-hoboy, Gio és 6 más kedveli ezt.
  16. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Hosszúzz és hosszúzz. A fele idő eltelt, de gondolom az event növényeid nagy része már kész, jobb esetben az egész. Ha van nemesített növényed akkor azt ültesd. Próbáld ki az 1x2 -s területet csak ne add fel :)

Gio, vje0315, zotmar és 2 más kedveli ezt.
  17. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

Már elültettem két területen a Szegfűt de ma is csak 20 felröpit adott azért ez nagyon kevés a többi területen megy az eventgaz .Én mindenkinek kitartást kivánok!!:oops:

Gio, vje0315, erzsike511 és 4 más kedveli ezt.
  18. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Én is próbálkoztam hosszú érésűvel de szinte alig adott felröpit,most megint próbálkozom hátha de nem bízok ebbe se,nagyon unom már ezt az állandó gondot a felröpik miatt,lassan lejár az aratómunkásom és be is fejezem ezt a játékot!:(

tereza6517 és juliska12 kedveli ezt.
  19. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

Ne add fel Majd a szomszédok segítenek;)

Gio, mebajah és gizmo2010 kedveli ezt.
  20. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Jah,annyit se kapok vissza mint amit elküldök.:mad:

Gio, Feca29, Adrikaa1999 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.