Visszajelzés Április bolondja 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 29.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Olvasgatva benneteket úgy látom nem vagyok egyedül aki bármilyen praktikával kisérletezik nem jönnek a röpik 5 területről egy keverésre való sem! Köszönöm BP ezt a kellemes áprilisi eventet a többit egyelőre el sem kezdem! Nem lesz veszteség eggyel kevesebb játékos vesz szupitrágyát nekem viszont nyereség! Nyugodtan alszom nem lesem az órát aratni kell nem bosszankodok az egyre lejjebb tekert röpik számán! A fórumra azért benézek drukkolok minden gazdatársnak csak az eventekkel végeztem amíg nem olvasok valami növekvő tendenciát! Örülök a sikereseknek szurkolok a kűzdőknek itt megálltam 13 nál!

2. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

Valami biztosan változott a mai napon 5 bölényem folyamatosan adta az ékkövet telibe ezidáig most kaptam 2.
    Más tesztelem az alap tyúkólat mi jön belőle 3 aratás után 10 panni mellett kemény 5db :cry:

vazulneni8, meszimarsi, Gio és 2 más kedveli ezt.
  3. Melan

Melan Fórum admirálisa

Könnyebb bizony:) Épp most arattam le a fent emlitett 3 területet, a bahán épp beért a fák javarésze, de elég sok a 12 órás, a szédültön szintén beérett 14 db zúzmarás fenyő, szintén 12 órás. Ezenkivűl az eventnövény volt kint, gyakorlatilag 2-2 és fél területen. Nem mondom hogy hány felröpit kaptam:) de nem 10-12 db-t;)
    Na és akkor be is fejezem a Pannik ingyenreklámozását, mert már igy is nagyon drága cserenapon, nem hiányzik, hogy még feljebb menjen az ára:D:D

Félreértés ne essék, az eventeket lehet csinálni Panni nélkül, de ahogy irtad is, igy könnyebb8)

Sonche, meszimarsi, osztrak12 és 10 más kedveli ezt.
  4. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Még négy zsák kell, hogy visszafoglaljam a farmom a menyéttől. Mindenkinek sok felröpit és sikeres eventbefejezést.

-W-595-, vazulneni8, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
  5. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Sziasztok!

Tényleg igaz, hogy szerdáig lesz ez az event?

meszimarsi, osztrak12, Feca29 és 3 más kedveli ezt.
  6. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

A leírás vélhetően nem is fog visszakerülni, ugyanis olyan játékelemről beszélünk, ami már nem szerezhető meg.
    Az a mennyiség forog kézen közön, ami jelenleg is kint van a farmokon.
    Addig, amíg például egy 6 órás eventnövény 1x1-en minden bónusz nélkül tud adni 1 felröppenőt, és 15-öt is akár (a darabszámok hasraütésszerűek, nem tesztelgetek most emiatt, saját tapasztalat a nagyon nagy szórás) addig rá lehet húzni, hogy van hatása a Panninak, és rá lehet húzni, hogy nincs hatása a Panninak.
    Mivel a felröppenők mennyisége soha nem egy egy aratás mennyiségéből a mérvadóak, inkább a napi átlagot érdemes nézni.
    De ez sem releváns - ha valaki rövidet ültet egész nap, ami köztudottan kevesebb röppenőt produkál, mint a hosszú, már borul a dolog.
    De ha két teljesen egyforma ültetésű nap is eltérést mutat, még az sem mérvadó, épp a fenti példaként emlegetett nagy szórás miatt.
    Olyan ez a Panni is, mint például a tenyésztés.
    Ott is van, aki arra esküszik, a tisztáson leszedve jobb eredményt kap, vagy a bahán leszedve jobban ugrál, stb.
    Panni esetében is lassan rá lehet húzni, hogy teliholdas hajnalokon lecsapódott párát bal kézzel felitatva, azt átmaszatolva a jobb kézre, szigorúan kisujjal az egeret kattintva tuti többet adxD
    Viccet félretéve : 1-2-3-4 Panninak nem mindig lesz mérhető a hatása.
    20-30-40 Panni azért már megteszi a hatást a tesztek alapján - a hatásuk összeadódik tapasztalataink, és a játékosok tapasztalatai alapján.

vidám844, meszimarsi, marcsi152 és 14 más kedveli ezt.
  7. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Jó fej vagy, mindig megtalálod a saját játékodat a játékban. Ezt láttad? Húzzál bele!
    Köszi az értekezéseket a trágyáról, így nem felejtettem el és oda adtam az utolsót is. Estére hagymát ültetek, jó lesz légfrissítőnek.
    Jó, hogy sokfélék vagyunk, ki-ki mástól reméli a boldogulást.
    Szivar
    Eventecsek: Kissé megcsúsztam, más hasznosat cselekedtem, hiányzik még kb 8.700 növényke és 277 felröpi, de van idő még bőven. Kár lenne a szupi trágyáért.

8. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, igen azt írták, lehet az is áprilisi tréfa, mint ez az egész event /bár hivatalos közlemény volt/ , ja egyébként az event óránál is ki lehet számolni, vagy leállítják , mint ahogyan el sem kezdődött időben? ;););)

meszimarsi, újfarm53 és zotmar kedveli ezt.
  9. milanzs

milanzs Fórumelemző

Ez agyrém, hogy a 101. szinten kínlódás az event... hiába ültetem a leghosszabb csipkebogyót, arra is egy területen max. 4-5 darab felröppenőt kapok.. igaz, hogy nem bontottam le a farmot, de azért általában szoktak sikerülni az eventek... még 9-szer kell játszanom a menyéttel... nem tudom, megleszek-e.... >:(

kovacstne, meszimarsi, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nekem még sokszor, pontosan 16-szor, na akkor én megleszek? Nem hiszem. :( Ráadásul eventgazt kell ültetnem, mert még az is hiányzik bőven. :) Már beletörődem, mostanában egyik eventet sem sikerül befejezni. Persze én sem bontom le az egész farmot, nincs szupitrágyám sem.

Utoljára szerkesztett: 2.4.17
    Sonche, kovacstne, meszimarsi és 5 más kedveli ezt.
  11. soosmargo

soosmargo Járnitanuló

Sziasztok ! Le kell írni "örömöm" , kaptam ajándékba 278 db szeget a 40 db csillogó ékkőért és 750 gazért !!! Hurrá event !!!

Peszi2, Beus85, vazulneni8 és 4 más kedveli ezt.
  12. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Én még gyártom a felröpiket, még nem etettem meg a menyéteket és gyöngyöt se kerestem. Eventgaz letermelve és még kell 350 felröpi. Jah és -600 a tartozásom :D

zotmar, meszimarsi, marcsi152 és 5 más kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ahogy Nildia is mondta 1-4 Panni semmit sem ér, sőt 6 Panninak sem éreztem a hatását. Mióta 29 Pannit tologatok a területek közt, mire letermelem az event növényt, a felröppenőim is megvannak. A kezdést krókusszal vagy tönke búzával várom, de eventnövényen kívül mást nem ültetek. A farmom sosem bővelkedett felröppenőben, a teliholdas eventnél én voltam a panaszkodók egyike, hisz sorozatban a 0-t vagy 1-et duplázta nálam. Most viszont a felröppenőm hamarabb meglett mint a növényem, de csak a legutolsó aratást csináltam Pannik nélkül.

Sonche, kovacstne, -W-595- és 16 más kedveli ezt.
  14. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Az én tapasztalom is tök ez a Pannikrol mint amit leírtál igaz csak 5 van nekem is :)

meszimarsi, Ivibaba54, Fätum és 2 más kedveli ezt.
  15. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Pont én is itt olvasva tettem magamnak a szemrehányást, hogy csak dobálom ki a trágyát, mikor el kellett volna adni. >:( Mindenesetre most már kitettem a piacra. :)

osztrak12, Ivibaba54, zotmar és 2 más kedveli ezt.
  16. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Csak kuriózumként !
    Most takarítottam be az teljes őserdőt !
    Eventgaz volt benne !
    Felröpit szórta, mint bolond fodrász a nullás lisztet ! xDxD
    Adott egyet, áfával együtt!
    Na ennyit erről!

Peszi2, kovacstne, times84 és 11 más kedveli ezt.
  17. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia! Biztos nem vagy paranoiás, mert nálam is több röpit ad az 1x1-es föld, mint a 2x2, vagy 1x2. Sok eventnél kiprobáltam már, az utóbbi időben maradtam az 1x1-nél.
    Az eventtel haladgatok, nem mindig érek rá aratni, ezért egy-két órát punnyad szegény növény, még holnap reggel és délben event növényt kell ültetnem, röpim is még 350 db hiányzik.
    Gratula a grafikusoknak ismét nagyon szép lett a csapdavirág.

vazulneni8, meszimarsi, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Ursa11
    Hogy láttam e? :DEz adta meg a kezdő löketet , hogy sehol sem tartok jelenleg xD:cry: Csak 85.000 van jelenleg :(

ursa11, -gyöngy-581, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
  19. szirian

szirian Utánpótlás-írogató

Na ez most vicc??? Persze egyáltalán nem röhögtem, de még áprilisi tréfának sem jó!
    Most szedtem le 4 területről evengazt, 1 területről fákat, és összesen kaptam, mondom összesen 50 db. gyémántot!
    Tehát 1 azaz 1db zsákot tudok belőle készíteni. >:( Köszönöm a semmit, ez így mostmár elkeserítő!
    Pénz nélkül már nem is lehet és érdemes játszani.>:(:mad::mad:>:(:cry:

20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha szirian
    Van még 2 nap az eventből , nem feladni . :pNeked mennyi a tartozásod? :inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.