Visszajelzés Április bolondja 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 29.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. domóca03

domóca03 Járnitanuló

Szia EBK1!
    Nekem két terület tele van állatokkal és nagyon jól adta a felröpiket.

2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia! Igen ezzel amit megfogalmaztál egyet értek. Nincs bajom az eventekkel, de azt vallom, hogy a kevesebb néha több. Pár évvel ezelőtt még jobban élveztük (legalább is én) az eventeket, mert ritkábban voltak, kuriózumnak számítottak. Amit megszereztünk jutalmak azok bármekkora is volt a TP -vagy csp értékük örültünk, és büszkék voltunk, hogy megszereztük. Most event event hátán, és amikor meglátom a kiírást az első gondolatom mindig ez: a francba, megint egy event. Mondom ezt én is úgy, hogy ha tehetem és van időm rá mindig megcsinálom és be is fejezem az eventeket. Szeretem ezt a játékot, valaki egyszer így fogalmazta meg: minden fűszálát, de néha én is azt érzem, hogy bizony sok. Ilyenkor telepakolom fákkal, naponta egyszer benézek learatni a kütyüs részeket, piacozok, tenyésztek és megpróbálom megtalálni benne azt amiért elkezdtem és amiért évek óta játszom: elrugaszkodni a valóságtól, kikapcsolódni és élvezni a játékot:) Ha ehhez az kell, hogy kihagyjak egy-egy eventet, hát akkor kihagyom, de ha már egyszer elkezdem akkor végig is viszem :)

Utoljára szerkesztett: 2.4.17
    vje0315, zotmar, GA-BI-O-Farm és 21 más kedveli ezt.
  3. zsenigyerek

zsenigyerek Utánpótlás-írogató

50-en így kiakadsz? én 20 környékén kapok, abból 1 se lehet :D

zotmar, §Böbe13§, osztrak12 és 6 más kedveli ezt.
  4. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Köszönöm, akkor aratok 1 óra múlva és állatot teszek ki

5. -Márticska-

-Márticska- Haladó

Sziasztok! Hallottatok már olyat, hogy talált gyöngyöt?

meszimarsi és szöszi50 kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ezerszer leírtuk, hogy soha nem tudjuk megmondani kinek mi jön be, a felröpik becserkészésénél. Ennek nagyon egyszerű oka van. A gazdán kívül senki nem ismeri azt a farmot. A baj akkor nagy, ha a gazdája sem.
    Az már régi tézis, hogy mogyorónál rövidebb érésű növényekkel felröpit vadászni kockázatos dolog. Persze azoknak, akiknek nincs hosszabb lehet, hogy még a spárga is jól működik.
    A vetésforgót is számtalanszor leírtuk. Régi, több éves tapasztalat, hogy zsinorón ugyanazt termelni, felröpik esetében kockázatos dolog.
    Egyértelmű, hogy minden felröpi vadászat megdolgoztatja az agyat, ami fárasztó lehet. Egy eredményből végkövetkeztetést levonni, vagy általános tételt leírni, még Einsteinek is merész vállalkozás lenne. Az önfeledt játék és az event teljesítés csak magas fejlettségi fokú farmok tapasztalt gazdáinak a kiváltsága. Ők aztán igazán sokat agyalnak, de ez nekik már nem teher, hanem kötelező játékeszköz.
    És rengeteget számít a felröpik esélyét növelő bónuszok használata, még akkor is, ha vannak akik azt állítják, hogy nincs hatása. Ugyanis már a legendának a 20 vagy 25ös szintje között óriási különbség adódik. Lehet azt mondani, hogy egy panni nem panni, de ennek a valódi voltát csak akkor lehetne mérni, ha ugyanazon a farmon kétféle képpen lehetne ugyanazt az eventet csinálni. De erre nincs lehetőség.
    Az eventek nem arról szólnak, hogy regisztráltál és két hét múlva sikeres eventező lettél. Fejleszteni kell a tudást és a farmot egyaránt. Eszközöket kell szerezni, sokféle variációra alkalmassá kell tenni a farmot. Ez a játék indulálásának korai szakaszában néhány hónap alatt elérhető volt. Most félév, egy év kemény farmépítés kell legalább, hogy valakinek esélye legyen sikeres eventezővé válnia. A megfigyeléseket, tapasztalatokat akkor is kell gyűjteni a farmunkról, amikor épp nem eventezünk. Ha valaki tudását és farmját következetesen építi, a gyenge pontokat tudatosan erősíti, annak előbb utóbb nagyon könnyű lesz minden.
    Mindenkinek igaza van. Ezért tanácsot nem adok senkinek, nehogy azt higgye, hogy az igazában kételkedem.
    Farmeramán kívül is működő tétel: ha valami másoknak sikerül, és neked nem, az biztosan nem jelenti azt, hogy benned nem lehet hiba.
    Minden eventet (nagyon ritka kivétellel) lehet pénzzel teljesíteni, de nem gondolnám, hogy a BP pénztárosán kívül bárkinek is dicsőség lenne.

mercator67, vje0315, zotmar és 21 más kedveli ezt.
  7. vörösaszony

vörösaszony Junior szaki

0 perces felröppenők esetében 40 parcellából is csak 20 db felröpit és attól kevesebbet adott. Pedig igazság szerint 40 felröpi járt volna.

8. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Szia,
    szerintem erről csak Alajos tudna mesélni:)

zotmar, Gio és -W-595- kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

1. Mit nullperceztél?
    2. Milyen földet használtál?
    3. Hol találtál arról hivatalos leírást, hogy nullpercnél hány parcellára, hány felröpi jár?

Peszi2, GA-BI-O-Farm, Gio és 2 más kedveli ezt.
  10. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

10 zsákom kész. Van még 164 röpi és hozzá készen 7.000 körüli gaz,de úgy hiszem itt a vége.:mad:Nem érdekel hány nap van hátra.:oops:Ja, és -800.
    1 biztos,hogy már nem tudom hány 1000 növényt pluszba letermeltem és több mint 400 röpim hiányzik.:cry:
    Van 1 olyan érzésem, hogy itt fordított napok is lesznek és mennél több a mínuszod, annál több és nagyobb a beváltás ott is:music:vagy még sem?:p
    Nekem nagyon gyanús most már,hogy a mínuszokat is kellene 1000-rel csinálni. xDNem gondoljátok?xDxDxD

Utoljára szerkesztett: 2.4.17
    zotmar, Fätum, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  11. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok! 15 megetetve, de kevés a felröpi, nem tudom be tudom e fejezni... DE FOLYTATOM! Talán sikerül :)

Peszi2, zotmar, Gio és 5 más kedveli ezt.
  12. synde067

synde067 Utánpótlás-írogató

Az semmi.5 területről 10 db gyémánt.Negatív rekord.Kezdek belesz...ni.Ezért meradtam fenn?Tegnap ilyenkor 50db jött.Beállították rendesen.Hogy száradna le a kezük a játék tervezőknek.Ennyire mohók nem lehetnek.Egyre többen hagyják itt a játékot.Ha ez a cél ,akkor az irány jó,folytassák.Gondolkodom én is rajta,pedig havonta itt hagyok pár ezer pénzt.

Margó1952 és osztrak12 kedveli ezt.
  13. Puszika1966

Puszika1966 Junior szaki

Az utolsó 3 eventnél egyiket sem tudtam befejezni pedig volt időm vetni-aratni....már csak akkor vagy kész ha költesz rá jó sokat. Nekem nincs több ezer forintom szuper szarokat venni és csomagokat sem. Így viszont nincs sok siker élmény....ha lejárnak a kuponok ami nem sok, én abba hagyom ezt a játékot, mert már csak a pénzről szól....van annyi ingyenes és még nem is bosszankodom, mint itt mostmár mindig....nem indul. lefagy, hibás, lassú, nem enged belépni, de fizess.....hát elég volt

§Böbe13§ és osztrak12 kedveli ezt.
  14. zsenigyerek

Ne akadj ki ennyire :D csak játék :) majd lesz következő event :D

Gio, taga1, §Böbe13§ és 2 más kedveli ezt.
  15. amonitor

amonitor Fórum-zöldfülű

szia! gondolom sima talaj volt és rózsa, (vagy valami kisebb ) :) ne aggódj más eventnél sem ad jobban :(
    (de csak gondolom, valojaban lehet ,hogy jol jatral)
    ( ha szegfűt ültetsz komfortba még akkor sem bizti ,hogy meg van a 44 ) :(

meszimarsi, Gio, §Böbe13§ és 2 más kedveli ezt.
  16. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Szia egy Panni 5 % sok Panni sokszor 5%,elmondom tapasztalatból,nagyon sokat számít a mennyiség nekem van belőle pár db.Tudom,hogy kész leszek az eventel ha felröppenős,ezért aratok Pannival és nélküle, kísérletezek vele sokszor a dupláját kapom a felröppenőknek ha használom őket.Ja az eventel reggel kész voltam, és lehet,hogy a Panniknak köszönhetem?Régóta játszok,az élő legendám 30/30,26 Panni ,36 mamut és nulla percezés kidolgozzva és ezeket nem a szél fújta össze,na ez a sikeres event befejezés lényege nálam.Nem dicsekvés ez,pár éve még örültem ha egy dolgot beszereztem,az eventből és nem hisztiztem,ha a nagyobbak többet értek el.További kellemes játékot.

amonitor, zotmar, meszimarsi és 13 más kedveli ezt.
  17. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Szia nem akarok kötözködni,de azt írod teleültetnéd virággal és gyönyörködnél benne,akkor nem egyszerűbb,ha veszel egy kifestőt szépen kiszínezed és azt csodálod.A farm játék értelme vetünk aratunk,tenyésztünk.Meg sokan panaszkodnak,hogy megint le kell bontani a farmot eventkor,és akkor mi van?Ez a lényeg a változatosság,szerintem.

meszimarsi, Gio, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  18. zsenigyerek

Na végre az eventgaz pipa, azonban 676 felröppenő kellene még :_D valaki valami ötlet?

19. zoldliget

zoldliget Törekvő

Szép jó reggelt!
    Igaz ezt az eventet előre láthatólag nem fogom tudni "kivégezni". Szerintem nem a felröppenők miatt, hanem az event növény miatt. Sok ólat hagytam a farmon, hogy trágyát ne kelljen venni. A hosszú érésűek elég szépen adják a felröppenőt, azon kívül a fák is.
    Próba, szerencse.
    Szép napot, kellemes hetet mindenkinek!:cry::cry::p

meszimarsi, Gio, szellorozsa és még 1 ember kedveli ezt.
  20. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.