Visszajelzés Április bolondja 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 29.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Margó

Margó Haladó

akkor feleslegesen pocsékolom a készletemet, inkább eladom ezentúl. 6 éve azt hiszem, hogy minél magasabb a tp, annál jobban adja a felröpit.

2. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Szia. Én sem bontottam farmot, sok állat és fa van rajta, de ne csüggedj befejezed, én az este fejeztem be. Van még időd rá.

zoldliget, zotmar, meszimarsi és 5 más kedveli ezt.
  3. -Zsebibaba1988-

-Zsebibaba1988- Törzsjátékos

Szia! Nemesített rózsát én komfortba ültetem, így szupertrágyával (amit nem veszek, hanem a mamutfákból gyűjtögetek) és a hozzá kellő sztrágya gyorsítókkal 0 perc így ad átlagban 40 felröpit egy pillanat alatt. Próbáltam én is sima talajban, de úgy nincs értelme. Nekem reggelre kész az event. Senki ne adja fel, van még majdnem 3 nap! Kitartás! ;)

zoldliget, maszilva, zotmar és 7 más kedveli ezt.
  4. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

1: Hát én megprobálom befejezni, de ha nem lesz meg a felhő, akkor se baj mert aszt is csak aratni kell, ha 100 fellett van a felhők száma akkor kézzel is elég időigényes! :(
    2:Tapasztalatpontra nem hajtok mert 90 fellet már nem érdekel hogy haladok!
    3:Titok ol mindig amolyan kinyittom és meglepi lesz dolog, most is multkor jött Axolotl, ugyhogy elöbb utobb dobálja majd...PL anno volt a farkas...alig kapot valaki, utánna meg 3 honap mulva már vagy 20 darabom volt, csak aszt nem tudtam minek!!! :)
    4:Ez a (meg játék végén, felhalmozott tartozás gondot okozhat) dolog....az mit jelenthet? mert eső után köppönyeg...minél többb van akkor ha lecsukták alajost akkor mi behuztuk egy kis gyémántal az őrgét, és akkor kapunk plusz jutalmat mert rafkosak voltunk? Vagy lecsukták alajost, de amigy börtönben van addig törlesszünk neki? Vagy mi? Egy nagyobb es bonyolultabb hülyeség kezd lenni....:sleepy:

meszimarsi, taga1, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  5. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Még 10 db zsákot kell adjak ennek a csaló menyétnek, hogy befejezzem az eventet.
    Remélem összejön.
    Akik már befejezték, nagy gratula, akik még küzdenek azoknak sok felröpit.

zoldliget, zotmar, Varázslat6869 és 11 más kedveli ezt.
  6. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Szia ha kész az eventgazod rakd tele állatokkal szépen nyomják a felröpit (nekem bevált)

zoldliget, meszimarsi, Gio és 3 más kedveli ezt.
  7. .csimi.

.csimi. Aktív író

A 25db zsák leadása után lehet + zsákokat leadni?

meszimarsi, Gio és szellorozsa kedveli ezt.
  8. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Olyan választ olvasta,hogy:"mehet a levesbe."Ezek szerint nem.

Utoljára szerkesztett: 3.4.17
    Sonche, Gio, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  9. vazulneni8

vazulneni8 Haladó

Szia,jó reggelt mindenkinek!
    Éjszakára 1X1-be szerintem semmilyen növény nem ad jól felrepit,legalább is nálam.
    Este beültettem mindenhol 2X2-esbe hosszúérésű növényt.A farmokon érésgyorsítókkal nárcisz volt,a 2 bahán simán guarana.Felrepik össz.:83 db. A 2 bahán csak földek,a hiányzó helyeket kiszúrogattam 1X1-el(fák helye).
    Főfarm és az erdei tisztás csak 2x2-es,fákkal,és csak a szédült volt 1X1-el spékelve.
    Repik részletezve:19/13/18/16/17.
    Ebből látszik,hogy ahol vannak fák is,több a repi.Úgy láttam,hogy a fák,ólak mintha picivel több repit adnának,más is javasolta már az ólakat.
    A rózsa nemesítésével már tele a hócipőm,ha megfeledkezem róla,és kicsit "száradni kezd már" a nemesítőben,akkor sosem kapok semmit.Szinte már ott is látom Alajost,ahogy röhög:"Hahaha,vesztettél!"

Esetleg valami bíztatót mondhatnátok azzal kapcsolatban,hogy a rózsa nemesítésénél mindig a legtöbb rózsát kell választani,hogy kijöjjön a szupimupis bónusz???Köszike!

Még 10 zsák hiányzik!Kitartást mindenkinek!

meszimarsi, Gio, §Böbe13§ és 2 más kedveli ezt.
  10. goodzilla

goodzilla Fórum-zöldfülű

Esetleg valami bíztatót mondhatnátok azzal kapcsolatban,hogy a rózsa nemesítésénél mindig a legtöbb rózsát kell választani,hogy kijöjjön a szupimupis bónusz???Köszike!

nekem az jött be,/ a három rekeszes/ mindegyik farmomon, a többi csak pocsékolás volt

vazulneni8, meszimarsi, Gio és 2 más kedveli ezt.
  11. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Tegnap este végeztem az eventel,igaz "O" perces szegfűvel sikerült csak.
    Gratulálok mindenkinek akik már befejezték,sok sikert azoknak akik még nem!

goodzilla, vazulneni8, zotmar és 7 más kedveli ezt.
  12. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Én a tönkölynek a 20% érésidő csökkentésére vadászom a nemsítésnél, azzal 12h alá tudnám csökkenteni, de eddig nem sikerült mindegy melyik rekesszel próbálkozom. A másik a sárkányfű de annak se sikerül...

Event állása: 260 felröpi kell. Ma kicsit piacolok kakival. reggel 3 terület rózsa, bahán sárgadinnye volt= kb 80 pár darab felröpi. Estére szegfű lesz, az remélhetőleg ad 100 körül

goodzilla, vazulneni8, zotmar és 4 más kedveli ezt.
  13. varga1234

varga1234 Fórum hercege

már csak 8 hiányzik

vazulneni8, ildiko44, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Szia. Én 111-es vagyok, de hajt előre az új gazdaköri feladat, amit a szint lépés ad.

vazulneni8, Gio, §Böbe13§ és 2 más kedveli ezt.
  15. zsanka0606

zsanka0606 Járnitanuló

Sziasztok! Olyan kérdésem van hozzátok,hogy jól értettem-e?-előfizettem a prémiumra,ha egy területet tele fával pár napig lezárom,majd megnyitom,akkor mind a azon napok termését és Tp-jét megkapom,mintha naponta leszedném,csak egyben?
    Köszönöm a válaszokat! Szép napot!

kutyaszálló, Gio, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  16. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

jól értetted_:D

kutyaszálló, Gio, taga1 és 2 más kedveli ezt.
  17. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Már csak 100 db ékkövet kell begyűjtenem, hogy az utolsó 3 ékköves zsákot elkészítsem a malomban. Remélem, hogy holnap reggelre meghozza a 484 db 1x1-en elültetett olasz köles.

vazulneni8, zotmar, taga1 és 5 más kedveli ezt.
  18. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Még háromszor kell játszanom a menyéttel, és újra enyém a farm. Nem kapkodtam, ráérősen, kényelmesen csináltam végig, így is készen leszek ma estére. Kitartást a még küzdőknek! :)

vazulneni8, maszilva, ildiko44 és 8 más kedveli ezt.
  19. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..még 300 felröpi kell..de most aratok majd 3 terület hosszú érésűt majd meglátjuk mennyit hoz..legfeljebb holnap 0 percezek..Sok felröpit akinek még kell.

zotmar, meszimarsi, Sonche és 6 más kedveli ezt.
  20. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia:) Igen jól értetted. Megkapod a TP-t és a gyümölcsöket is. De kapcsold ki a prémium villában az automatát, mert ha belépsz az "altatott" területre és nincs kikapcsolva, belépéskor azonnal lekapja a fákat. Még egy jó tanács: a bahamán és az esőerdőn aratás előtt tegyél be a gyémánt rekeszbe egy ananászos sütit így aratáskor a gyümölcsök mennyiségét +25%-kal megtudod növelni. És persze ne felejtsd el aratás előtt a paszulyon és az arany rekeszekben a TP növelőket is használni :)

vazulneni8, GA-BI-O-Farm, zotmar és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.