Visszajelzés Április bolondja 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 29.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmi

Farmi Fórummogul

vazulneni8, taga1 és mebajah kedveli ezt.
  2. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Ma reggel nálam az eventgaz területenként adta a kb 10-et:) Mindenféle rásegítés nélkül ez szerintem elég jó.:) Még kell 156. Holnap legkésőbb meglesz:) Eventgaz még kell 5000 körül. Azt ma mindenképp kivégzem aztán mennek vissza a fák:)
    A tartozásom az egekbe van már:) És még hol az event vége:)
    A malmot még nem használtam, így a menyéttel se játszottam még. Majd a végén mindent egybe:)

Melan, GA-BI-O-Farm, zotmar és 9 más kedveli ezt.
  3. -Zsebibaba1988-

-Zsebibaba1988- Törzsjátékos

vazulneni8, kutyaszálló és Gio kedveli ezt.
  4. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Sajnos elég gyéren jön a fel röppenő, ha legalább a napi 20 ajándék megvolna ma holnap és holnapután, lehet hogy meg lennének az axszelot és bölény tenyésztési titok ólak .Hát ha lenne legalább 1 belőlük,de ez édes álom.Ha felébredek elszáll mint a galamb. Napi 20 ajándék szép álom volna ha sikerülne.

meszimarsi, kutyaszálló és Gio kedveli ezt.
  5. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Próbáld meg az alábbit amennyiben van tápod hozzá illetve a növényed kész van
    Napi két aratás szerintem belefér.5 terület kb.100-120 röpi/aratás.
    Baha esőerdő,fő, alap panda szélre ennek megfelelő növény
    Farm,szédült,bölcs, alap páva ennek megfelelő növény
    Aranyrekeszbe be egy tojáspuncsot,illetve egy valentin napi cserepet. kb 9-10 óra egy ciklus.
    Trágyát pedig adhatod el a piacon s még csp is kapsz érte

Melan, vazulneni8, ildiko44 és 6 más kedveli ezt.
  6. melike1112

melike1112 Fórum ismerője

nagyon el vagy keseredve hogy akárhogy csinálom sehogy se akar megleni event olyan kevés felröpi jön

meszimarsi, Gio, Evita-55 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Diranyos

Diranyos Fórum-zöldfülű

Gyerekek, én vagyok ennyire béna? Írd és mondd, egyszer sem sikerült még eltalálnom, hol van a labda. Másnak ez hogy megy?

8. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Mivel csal soha nem fogod eltalálni és nem is találhatod el így van beállítva

zotmar, HéricsBáró, meszimarsi és 3 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Labdát nem is fogsz találni alatta. :) De még gyöngyöt sem, ugyanis nincs egyik alatt sem. Ez a tréfa része. :)

vazulneni8, GA-BI-O-Farm, zotmar és 6 más kedveli ezt.
  10. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Én azért próbálkoztam hátha van egy kis bug az eventben :D Mindig a középsőt választottam de nem nyertem. xD

vazulneni8, zotmar, Samborg és 4 más kedveli ezt.
  11. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Kész vagyok! Újra enyém a farmom! :D Kitartást mindenkinek, aki még "küzd" a menyéttel! :)

vazulneni8, zotmar, Samborg és 7 más kedveli ezt.
  12. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Nekem még növény is sok hiányzik:)

vazulneni8, meszimarsi és Tomo1976 kedveli ezt.
  13. munkarabja

munkarabja Haladó

Én sajnos ezt az eventet sem csinálom úgy mint az előzőt. Minden nap játszom 7 éve hétvégéken nem nagyon ,de sajnos ez a rengeteg növényültetés és felröppenők várása nem hat rám elég ösztönzőleg. Elkezdtem ugyan de még egy zsáknyi növényem sincs.

14. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok 0 perceztem mert siralmas a felröpi ! A komforton kétszer annyi röpit adott mint a sima 2x2 talajon! Szerencsére még időbe rájöttem! Mindig tanulok valamit! Sok sikert kedves gazdatársak! Kitartás!

vazulneni8, zotmar, Fätum és 5 más kedveli ezt.
  15. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

gratulálok, de ez az event is küzdelem, valóban! A felröpi még csak- csak, mert a hosszúval jövöget,de az eventnövényt akkor hol csináljam? Még 13-at kell etetnem, ez elég sok a végéig!

zotmar, meszimarsi, mária4702 és 3 más kedveli ezt.
  16. moric67

moric67 Törzsjátékos

sziasztok!
    ez a felhő kimarad a zéletemből.
    nagyon fukar a röpkikel
    szánom-bánom.hogy elkeztem
    még 10 sorozat hiányzik
    szerda nem vagyok
    ezt elbuktam!
    azért az élet megy tovább!
    szerintem e feladatot anyagi ráfordítás nélkül
    nem lehet megoldani!

meszimarsi, bindi5454, Gio és 2 más kedveli ezt.
  17. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Szép napot mindenkinek!:inlove:
    Gratula, akinek sikerült a visszafoglalás!;) Én annyira koncentráltam a röpikre, /a 7vége az unokázásé,... na + a vv kertem is vágyott a társaságomra/ hogy még 1 körre virágba borítom a bérelt farmom,.... de aztán dupla lakatot teszek a börtön ajtóra!:D;)

vazulneni8, GA-BI-O-Farm, zotmar és 14 más kedveli ezt.
  18. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

xDxDxD

19. Tomo1976

Tomo1976 Törekvő

Sziasztok !!! Kérdésem lenne azzal kapcsolatban , hogyha végzek ( még nem sikerült ) a farmom visszaszerzésével és a tartozásom ( fent a piros ) -7400 azt mivel ill. mikkel tudom majd lenullázni ? Sziasztok és sok sikert mindenkinek az eventhez !!! Kellemes hetet mindenkinek :)

meszimarsi és bindi5454 kedveli ezt.
  20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nem kell vele foglalkozni, ez csak az áprilisi tréfa része :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.