Visszajelzés Április bolondja 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 29.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ez a "rengeteg" event növény nagyjából a fele annak, amit két-három éve rendszeresen kértek egy event alkalmával.
    A mostani növény mennyiség lazán letermelhető volt 2 nap alatt.

2. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Annyira nem volt sok, főleg annak tükrében , hogy már talán többség tudja hogy mennyi a nettó hozam 1x1 , csatnival. Így lehet tudni hgy hány aratás-vetés kell, a rendelkezésre álló időben amit a gazda rá tud fordítani.

Felröpi az nem a legjobb, jobban adja mint előző eventben. Most még 3 terület tyúkra is adott 5 !! db-ot :D . Lehet 2 terület majomra bahán 10-et is megadja ....

Meritre és bindi5454 kedveli ezt.
  3. bsand59

bsand59 Aktív író

234 felröpi hiányzik még! már az event növény megvan, most ólakkal próbálok szerezni a felröppenőkből, hátha az segít. sajnos nem tudok nullapercezni, mert a felhősorom hiányzik hozzá és persze egy nagy adag mamutfa is ami adná a szupertrágyát. egy kicsit most félek, hogy nem sikerül befejeznem

zotmar, Meritre, Gio és 2 más kedveli ezt.
  4. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Nagyon sok idő van még! Én inkább hosszú érésű növénnyel próbálkoznék. Mondjuk egy póréhagymát már le tudsz húzni 12 órára nemesítés nélkül is, azok azért adják a felröpit! :) Még sok idő van meglesz az :)

Melan, zotmar, taga1 és 4 más kedveli ezt.
  5. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Sztem se állatozzál. Gyors szedd le, ültess egy rózsát sima vizzel 9h, utána meg szegfű. Nekem bahán majom volt kinn 7db-ot adott.

Gio kedveli ezt.
  6. Meritre

Meritre Járnitanuló

Detto! Ugyan ez volt a nyereményem a barkácsból :DDD

ho-hoboy kedveli ezt.
  7. Beus85

Beus85 Aktív író

Sziasztok!
    Gyors helyzetjelentés :) A hastánc gála szépen lezajlott és a tegnapi továbbképzés is megvolt.
    Próbáltam úgy ültetni, hogy mire leérik haza érjek, ez úgy nagyjából meg is történt. Jelenleg 14-szer játszottam a menyéttel ronda egy jószág ....... még 2 a malomban keverődik, a reggeli aratásból 83 ékkövem lett :) szerintem ez egész jó. Most a farmon hagyma van azt este aratom, a bahán meg az egyik új növényt ültettem komfortba. Tegnap szintet léptem így már 79-es vagyok, szóval lehet este árpát ültetek és meglátjuk az hogy adja. Mivel holnap reggel 9-10 előtt úgy sem kerülök géphez kell a változatosság, és a hosszú növény is. Amúgy még 339 ékkő hiányzik hogy teljesen befejezzem az eventet. Jah és tegnap este a kupába is szórtam be egy kis növényt és fát, így már 23%-os. :D :)

Melan, GA-BI-O-Farm, zotmar és 9 más kedveli ezt.
  8. Meritre

Meritre Járnitanuló

Bahán 18órás fákra esőerdőben 33at kaptam. Csak pislogtam.. :)) Talán sikerül és meglesz az event. még 8,5 zsákhoz kiányzik kavics. :)) (27es legenda)

Melan, zotmar, meszimarsi és 2 más kedveli ezt.
  9. Judabeli

Judabeli Törekvő

Sziasztok!
    Hát vegyesek az érzelmeim, mert ha jól számolgatok, nem tudom befejezni, de a tegnapi napot teljesen kihagytam, a gyerekek sokkal fontosabbak mint a játék. És ez jó érzés. No meg a másik jó dolog, hogy amikor ma reggel beléptem nem volt elgazosodva, és újra tapasztaltam, hogy vannak jó változások is.
    Szóval még 7522 db. növényt és 412 db. gyémántot kellene szereznem, de erre már kicsi az esély.
    Azért jó volt játszani. Valamennyi még biztosan összejön, és majd a következő, ha rossz idő lesz, akkor sikerülni fog. Szép napokat mindenkinek, üdv. J.

Peszi2, marica53, bindi5454 és 7 más kedveli ezt.
  10. munkarabja

munkarabja Haladó

Nincs aratógépem jelenleg a kuponjaim is elfogytak talán ha az aratás technikailag másképp működne akkor nagyobb kedvem lenne hozzá.

bindi5454, Gio és meszimarsi kedveli ezt.
  11. vmuki04

vmuki04 Haladó

Szia!
    Gratulálok! A leveledből sugárzik a pozitivitás!!! Ez nagyon jó! Ajánlom a negatív hsz.-t írók figyelmébe!!!
    M

Melan, Peszi2, zotmar és 8 más kedveli ezt.
  12. mamka49

mamka49 Fórumlakó

Szervusztok! Legyetek szívesek állítsatok a " felröpi szabályzón",mert ha így marad akkor nem tudom befejezni az eventet,
    és ez a szégyen utoljára csak 7 éve fordult elő velem!:cry: Remélem nem azt akarjátok sugallni, hogy csak annak sikerül,
    aki megveszi a kosarat? Az nagyon szomorú lenne!!:oops:

brozsa, bindi5454 és katimami51 kedveli ezt.
  13. Meritre

Meritre Járnitanuló

Gratulálok, és remélem sikerül az event. Én növényeket nem adnék be a kupáért, inkább vásárold fel az olcsó fákat a piacról. Gyakran 100cspért kaphatsz 125-140 csp értékű fákat. Én is így maxoltam ki a növényest. Az állatos már neccesebb..:S

Melan, zotmar, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  14. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!
    Nem tudom milyen szinten vagy. Nálam a mogyoró és a hagyma jött be (csak 2,5 területen termelek) 120 db röpiket kapok. (Hozzáteszem mindkét növény nemesitve van, (óra éréscsökkentő) igy az alkimista szerekkel 11 óra alatt van a hagyma érésideje, a mogyóró eleve kevesebb idő).

Melan, zotmar, bindi5454 és 6 más kedveli ezt.
  15. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Szervusztok!
    Szerencsés vagy. Full legendával, 11 Pannival, nemesített mogyoróval 20 db röppent fel egy területről. 7 db fa volt még kint. 1x1-en, csatnival, répáskenyérrel.

zotmar, bindi5454, Fätum és 3 más kedveli ezt.
  16. bsand59

bsand59 Aktív író

nekem van nemesített pórém, azzal ültettem most be a területet, még nem tudom mennyit hoz, de reményt adtál :)

rendben hagyom az állatokat, marad a nemesített növény :)

próbálkozom nemesített póréval és ráadásul minden területen van pannim, remélem használ valamicskét :) ha lejönne a 100 aratásonként akkor...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.4.17
    feki13, zotmar, taga1 és 3 más kedveli ezt.
  17. Marcsyka56

Marcsyka56 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! hát aztszem én itt fejeztembe, mert itt csak epekövet lehet kepni, nem köveket! huába van virágom,ha nem kapok köveket, már ezmiat töbször kimaradtam a darálásból. akkor meg mi értelme mindent föláládozni az eventér! így állataim sincsenek mert kellet a hej az eventnek ,emi nem halad! szóval enyit az eventről, ja igen és ahogy olvastam valóban sűrűn jönnek az eventek! nics idő felkészülni a kövi eventre! sziasztok további jó játékot akinek ez jó !

Samborg kedveli ezt.
  18. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

két nap alatt???? hmmm

Samborg és meszimarsi kedveli ezt.
  19. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!
    Reggeli aratással meglett a hiányzó felröpi, így felhősor beüzemelve, a gazt már tegnap sikerült letermelni, most várom, hogy a titkosakból kapjak valami szépet is:p.
    Visszaolvastam mindent, ismét becsülettel, és megint csak szomorúan nyugtázom, hogy sokan csak írnak, de nem olvasnak, vagy abban lelik örömüket, hogy panaszkodjanak(kinek, nem inge...)
    97-es szinten vagyok, 30-as legendával és 1! darab Pannival. A Panni nálam sem nem oszt, se nem szoroz, ahhoz lehet, hogy több kellene, de nem adok érte annyit, mint amennyit elkérnek érte, hangsúlyoznám, hogy 5% esélyt ad, és nem 5%-al növeli a felröppenőt, nem tudom, hogy ki írta rosszul, elvesztem a hozzászólások tengerében, és nem is fontos.
    Ami nagyon sokat számít, az az Élő Legenda, én legalábbis akkor vettem észre a különbséget. Nem látok bele senki időbeosztásába, így okos tanácsot nem tudok adni, maximum leírom, hogy én hogyan csinálom. Soha nem vásároltam szupertrágyát, jelenleg is 1624 darabom van, pörgetésből, gazdakörikből, illetve eventekből, mamutom nincs. Csak, és kizárólag felszaporításhoz használom, ami nálam 2 kör, vagyis ebben az esetben 100darab, az első nap éjszakáján a bahára eventgazt ültettem, hogy másnap reggel mind az 5 területen elkezdhessem a termelést 1x1-en répás-almás csatnival, munkásokkal. Ezt követően napi két kör, éjszakára hosszúérésű, minél hosszabb annál jobb,
    termékekkel, nemesítéssel, vízzel csökkentve természetesen, (ha valamelyik reggel mentem volna dolgozni, akkor éjszakára az eventgaz került volna a földekbe, nappalra pedig a hosszú, bár én 12 órában dolgozom). Ezt már jó páran leírták előttem.
    A másik nagyon fontos dolog, a napi ajándék, rendkívül sokat számít hogyha megvan, jelen esetben 140 felröppenő, ami 3,5 zsák, nem tudom, hogy ki mennyire ismeri a fórumot, de sokat segít, ha szántok rá egy kis időt, főleg erre a topikra: https://board-hu.farmerama.com/inde...-felröppenő-megoldás-lehet-a-hirdetőnk.12306/ .
    Visszatérve az Élő Legendára, addig, amíg meg nem szereztem, nem néztem sem jobbra, sem balra a Bölcs Tölgyön, nekem nagyon sokat segített, no és persze ez a taktika, amúgy is felesleges előre letermelni az eventgazt, ha a felröpin meg bukik az egész.
    Event kosarat egyszer vettem, a Bahás szentély 2-nél(valószínűleg nem ez volt az event neve), amikor randomra dobálták a kulcsokat, nekem maradt is vagy 33 csak nem az, ami kellett volna:cry:, ott a felhősorért áldoztam rá.
    Gratulálok az eventet befejezőknek, és sok sikert azoknak akik még versenyben vannak Alajos ellen!

Melan, .Eperke73., vidám844 és 20 más kedveli ezt.
  20. Beus85

Beus85 Aktív író

Köszi szépen, rosszul írtam csak a baháról adtam be növényt, a többi jórészt fa termés volt innét onnét. De köszönöm az ötletet majd nézegetem ezentúl jobban a piacot.

zotmar, Meritre, Gio és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.