Visszajelzés Április bolondja 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 29.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia! Azt ne felejtsd el, hogy a döntés a Tied. Ha játékként fogod fel akkor játszani is fogsz, ha versenynek, saját magadnak okozol csalódást. Én 2011. január óta játszom és szószerint csak játszom. Már átpörögtem a 100-on, de akkor sem érdekelt amikor elértem és azóta sem. Sokan sok féleképpen állunk a farmerámához én néha teljesen le vagyok döbbenve, hogy egyes játékosok milyen problémákkal küszöködnek, holott ez egy online játék és ennyi. Persze tisztában vagyok azzal, hogy itt is mint a való életben a sikerorientált emberek teljesen másként látják, mint azon jelleműek, mint én is akik csak játszunk kikapcsolódás gyanánt.
    A másik probléma ami az event csevegőkből lejön, hogy egy-két hónapja játszó társaink azonnal mindent el akarnak érni. A gyerekeknél ez érthető is, de egy felnőttnél már bocsánat, egy kissé megmosolyogtató. A gyerekeknek idő kell mire átlátják a játékot és többmint valószinű gyorsan tovább is állnak, mert az Ő tempójukhoz ez iszonyú lassú, ennél sokkal pörgöbb az életük. Ez egy türelem játék a stratégiai jelző mellett.

Melan, GA-BI-O-Farm, zotmar és 10 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

:D:D:D Hogy Maga milyen :D:D Sok mindenben egyetértek, mondjuk én az eventekbe mindig belekezdek és csak egy volt tavaly amit nem csináltam végig, azt hiszem valami lekvár volt 2 ezer CSP-ért amit otthagytam, de a többit megcsináltam. Viszont ha belekezdek akkor nem vagyok rest és bontok a farmon mindent hogy minél hamarabb be is fejezzem. Na jó nem mindent mert a raktárházakat nem bontom lustaságból és mert azok is jó felrepit adnak.;) Meg azért mindig picit alakulunk is, van ami éppen fontosabb mint egy eventet hamar befejezni. Ismerni kell a farmunkat és a lehetőségeinket, fel kell mérni hogy ez az event (felhő) fontos nekünk vagy nem és ha fontos akkor meg kell tenni érte mindent. Ha nem fontos akkor immel- ámmal szerezzünk meg 1-2 kitehetőt, az is jó lesz cserére.;)

Melan, GA-BI-O-Farm, zotmar és 8 más kedveli ezt.
  3. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Most értek be a megnyert titkok: eus borz, sárga és narancs sas, narancs medve és minő meglepetés egy menyétodúxD
    A 3 farmos fa: XXL cukorjuhar, XXL datolyapálma és egy XL-es kökénybokor.

Bahán lett:hangyászkifutó, narancs makitomboló, ++retro papagáj
    fák:XXL Paradicsomfa, XXL és XL Achacha, XXL Sárkánygyümi, és sima Kesufa:)

Melan, zotmar, Beus85 és 12 más kedveli ezt.
  4. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Felröpiknél az alap érési idő növeli a felröpi mennyiséget? Egy 19 órás növény többet ad ha nem vizezem?

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ezt a mondatodat kiemelném. Szerinted egy játékban ki az aki nem akar nyerni? Nem kell ehhez való élet, egy játákban is mindenki szeretne nyerni.
    De van a társasjáték ahol a kockával dobsz és vagy jó kockára lépsz vagy nem és van ez a játék ahol nem kell kockával dobni csak picit eszelni kell rajta. Ez a játék nem a szerencsén múlik (kivéve a titkosak vásárlása, de arra meg nem kötelez senki). Nekem sincs sok mindenem de nem érdekel, mert az állandó gazdaköri nem fut el, ha meg kérik valami eventbe, kell hogy legyen annyi CSP hogy megvegyem.

Melan, GA-BI-O-Farm, zotmar és 7 más kedveli ezt.
  6. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Még 73 felröpi kell valahogy csak meglesz. Tegnap este úgy döntöttem saját hatáskörömnél fogva, hogy abba hagyom a felröpivadászatot, visszarendeztem a farmot, úgy, hogy azt termelem, amire épp szükségem van. Az ékkő, meg jön, ahogy jön, ha muszáj, akkor majd az utolsó nap 0 percezek pár kört.
    Ez a nyögvenyelős felröppenés, ami mostanában van, ez nem jön be, de amúgy az event rendben van, nekem tetszik, a minijátékot sem bánom, bár igaz, hogy tök fölösleges.

Sok felröppenőt kívánok a velem együtt küzdőknek!

Melan, zotmar, Cyra65 és 8 más kedveli ezt.
  7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! Munka mellett is a végére értem. Remélem eztán is így lesz. Azért az, hogy a hétvége benne van nagyon jó.
    Ez jó kis event volt, de nincs gyöngyöm sajnos. Ez a lüke menyét mindig jól eldugta :) Persze nem értem miért menyét, még ha szarka lett volna... :D Mondjuk a gyönggyel se tudom mit kezdtem volna :D

Lehet tovább is etetni őket ékköves zsákkal? Érdemes, ha igen? Vagy ez nem olyan etetősdi? :D Nem hiszem, hogy olvastam volna róla valamit, vagy csak felületes voltam, de nem tűntek el a főfarmról, hogy meglett a felhősor. Ott is maradnak amíg csak záróra nem lesz? Ha nagyon megerőltetem a fantáziámat, majdhogynem olyan kis kínai rizsültetőknek látszanak :D

Jóccakát, s szép napot ki korán kel :)

Melan, GA-BI-O-Farm, zotmar és 5 más kedveli ezt.
  8. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Kész lettem végre, nullpercezés nélkül. Hajrá a még küzdőknek.

Melan, GA-BI-O-Farm, zotmar és 11 más kedveli ezt.
  9. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Learattam a felröppenő mennyisége 27db az 5 területről!:DKomfortba érik a szegfű nemesítve,kíváncsi leszek ugyan lesz-e 20 db felröpi?!Már csak 400db hiányzik:D:D:D:D:D:DNah be is fejezem ezt a kínlódást.:mad:

10. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Sziasztok! Tegnap, kész lett az event! Felhő aktiválva!!! Ma reggel, felhő szőrke! És amikor megint ki akarom rakni a rávalókat, akkor kidob a fő farmra és megjelenik a event játékfelület! Most akkor ez hibba? Vagy még össze kell szedjek 3900 gyémántot, hogy ujra müködhessen a farm meg a felhősor? Vagy mi? Az elején ijenről nem volt szo! De ha csak kinlodás egy event akkor ezentul Bojkott!!!! :(

11. panda_30

panda_30 Utánpótlás-írogató

Jó reggelt, Sziasztok!

Enyém a farm. :) Szép napot és kitartás annak aki még csinálja. Kitartás még több mint egy nap van hátra.

Melan, zotmar, zoldliget és 8 más kedveli ezt.
  12. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Még 5 zsák hiányzik.
    Most fokhagymát ültettem, mire hazajövök a munkából beérik, és még éjszakára is tudok ültetni hosszabb érés idejűt, így talán a vég hajrában be is tudom majd fejezni.

Melan, panda_30, zotmar és 8 más kedveli ezt.
  13. majoranna65

majoranna65 Haladó

Kész vagyok. Felhő beüzemelve, titkosok kirakva, délben kiderül, mit ad ez a "zsákba menyét". Én először a növényeket termeltem le 1x1-en, aztán jöttek a hosszúak, rózsa és hagyma. Azokat először komforton ültettem, de nem kaptam sokkal több felröpit, mint az event növénnyel. Így váltottam 1x2 földre és láss csodát, ez vált be, ontotta a felröpiket, aratásonként majdnem 200-at. A rózsám és a hagymám nincs nemesítve, O percezni nem tudok, sem gesztenyés felhőm, se Pannim nincs, kosarat nem vettem.A farmot nem rendeztem át, végig kint voltak az óljaim, amik mindig is , a fákkal együtt, csak a földeket variáltam. Úgy indultam neki, hogy jutok ameddig jutok, és most nagy a sikerélmény, mert végeztem, méghozzá idő előtt. Aki még küzd, annak hasonló sikereket kívánok, aki szintén végzett, annak gratulációm. További jó játékot mindenkinek.

Melan, GA-BI-O-Farm, panda_30 és 17 más kedveli ezt.
  14. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Sikerült Alajost rács mögé juttatnom. A -1.500 csillogó ékkővel gondolom nem vagyok toppon a negatív versenyben. A még küzdőknek kitartást és sok felröpit! Az event befejezhető valós pénz és 0 percezés nélkül is! Hajrá!
    http://kepkezelo.com/images/n406oku0gzv7psft9z88.jpg
    Vigyázzatok, mert Alajosunk nagyon befolyásos! Vagy összejátszik a börtönőrökkel, vagy nagyon jól szervezett bűnbandát tart fent! Ugyanis képes a börtönből is növelni az ékkő tartozásom!

Utoljára szerkesztett: 5.4.17
    Melan, GA-BI-O-Farm, zotmar és 12 más kedveli ezt.
  15. Ágica-1958

Ágica-1958 Aktív író

Sziasztok!
    Még 4 zsák kell és Alajos mehet a dutyiba.

panda_30, zotmar, Meritre és 3 más kedveli ezt.
  16. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Boldogság van! A malomban bölénytáp van , hogy ehessen a kifutóban a bőlénycsorda. De itt még nincs vége, narancs szarvasgombafarm és menyétke. Ez utóbbi nem csak oduban, dutyiban is van, így egy újjabb felhősorral gazdagodtam. Sok felröppenőt a még munkálkodóknak!

Melan, GA-BI-O-Farm, panda_30 és 14 más kedveli ezt.
  17. mikitanagyi

mikitanagyi Utánpótlás-írogató

A gesztenyés felhősorról hiányzik a gesztenye gazda. Örülnék, ha valaki "megajándékozna" vele cserenapon, de azért így is elboldogulok.

Meritre, Gio, vazulneni8 és 3 más kedveli ezt.
  18. Kulturegér

Kulturegér Aktív író

Szóval az van, hogy teljesen felesleges dolog az amit csinálok.Mindig reménykedek, hogy valami csoda lesz a titkokból, . 102- es szinten vagyok de még soha sehol nem jött új de még az előző új ól vagy fa sem. Sőt ! A legnagyobb szívás a sárga tojástojó 100-as szinten. Szóval valahogy átverésnek érzem, mégpedig azért mert látom, hogy vannak pár hónapja játszó játékosok és folyamatosan kapják a legújabb ólakat, fákat. Bocs, de ezt ki kellett írnom magamból.

-kaktuszable-, Gio, Leho69 és 3 más kedveli ezt.
  19. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Mostanában nem jönnek a felröppenők, már jártam így 1-2 eventtel, hogy ezek hiányában nem lettem kész. Most is lelassult, még 5 etetés hiányzik a végéig, remélem koccra meg tudom csinálni...

Ezzel én is így vagyok... :(

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.4.17
    Gio és _gojibogyó_ kedveli ezt.
  20. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Reggeli termés: 110 felröpi ! :) Ennek már örültem. Ez 3 terület szegfű 2x2 , és sárgadinnye 2x2. Estére kipórbálom 1x2-t. Hátha nálam is beválik , igaz nem ezekkel a növényekkel.

Melan, zotmar, Beus85 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.