Visszajelzés Április bolondja 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 29.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Hogy tudsz rózsát 9 percenként aratni, ezt megoszthatnád velünk(velem)...

Meritre, Gio, vazulneni8 és 2 más kedveli ezt.
  2. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Üdv mindenkinek....
    Én csak a 14. ajándékot kaptam meg 1-2 perce...
    64 db tetőcserép.... ez most komoly.....????????
    Ennek a játéknak kezd egyre gyengébb színvonala lenni....:(((((
    Sajnálják a virtuális nyereményeket, vagy mi a túró van?
    Tudom, hogy csak játék, de szerintem lassan semmi motiváció nem lesz benne....
    Kezd kiürülni.....rettenetes.....

Gratula az eventet befejezőknek, kitartás a még küzdőknek....

hegyivadasz71

Meritre, Gio, vazulneni8 és 6 más kedveli ezt.
  3. mikitanagyi

mikitanagyi Utánpótlás-írogató

Szívesen elmondom: rengeteg rózsám van a pajtában, azt nem sajnáltam nemesíteni, még a kezdetekkor.. Szupertrágyám is van bőven, termelik a mammutfák.
    Sikerült (és használt) nemesítések:
    Szupertrágya imádat: + 20 % sz.trágya hatékonyság
    Ökotrágya imádat: + 9 % sz.trágya imádat
    vízimádat: + 6 % víz hatékonyság
    koránérő típus: 7,5 % érésidő csökkentés.
    a 0 %-oshoz hiányzik a gesztenye felhősorom, a gesztenyegazdát nem sikerült megszereznem.
    Hozzáteszem még: fehér ártatlanság és karácsonyi süti evés ültetés előtt.

Utoljára szerkesztett: 4.4.17
    Melan, zotmar, Beus85 és 7 más kedveli ezt.
  4. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Szia! Ha nem haragszol, én válaszolok. Érdemes olvasgatni a fejlődési taktika nevű topikot, sok hasznos tanács és táblázat van benne kedves és segítőkész farm társainknak köszönhetően. A rózsával kapcsolatban ezt találtam neked:https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fejlődési-taktika.11014/

Nézzük a másik variációt, az egyszerűség kedvéért legyen a neve 8 perces rózsa
    - Két szupertrágya hatásfokát javító termék elfogyasztása (fehér ártatlanság és karácsonyi süti)
    - 2x2-es földön rózsa ültetése
    - víz és szupertrágya felhasználása
    - esetleg trágya (nagy jelentősége nincs elhagyásának)
    - aratás és ültetés folyamatosan, időveszteség nélkül (érdemes figyelni a beérés pontos idejére, és egyből aratni)

(Nemesítéssel kombinálva akár 8 perc alatt elkészülhet a rózsa - ennek feltétele természetesen az összes idevágó nemesítési bónusz megszerzése a rózsánál - és azok alkalmazása.)

Melan, panda_30, zotmar és 7 más kedveli ezt.
  5. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

nem vagy egyedül: sárga sas,vakondlak,angórasimogató, piros tehén és narancs kaméleon volt a termés. A bahán már csak a papagájra emlékszem, mert azonnal ki is töröltem. Nem sok örömöm volt belőle, de ez van, ne is várjak csodákat.

cseresznye69 kedveli ezt.
  6. Farmi

Farmi Fórummogul

Szia , szép napot , igencsak fülig ért a szám a sárga tojástojódon , de oda se neki , 108 szinte:)n szted a sárga tik ól micsoda ?:)

cseresznye69 kedveli ezt.
  7. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Lajos lebirkózva,a felhő aktív!;) Nagyon unalmas volt az egész event:cry:A titkos dolgok a szokásos semmi.

GA-BI-O-Farm, panda_30, zotmar és 6 más kedveli ezt.
  8. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Sziasztok,azon jár az eszem,hogy vajon a magasabb szintű játékosok,miért gagyi titokólakat kapnak pl,sárga fejlesztést vagy tojástojót stb...,szerintem nekik nem sok lapulhat a raktárukban ezek közül,mert vagy bedobálta a vonatba őket,elajándékozta.
    És mit lát a rendszer óóóó ennek a szegény 110-es szintűnek nincs,na gyorsan adunk párdarabot,hogy legyen.

-kaktuszable-, Meritre, Gio és 4 más kedveli ezt.
  9. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia, Jó Reggelt!
    Tudod ez attól függ mit tartasz nyerésnek. én nyerésnek tartom, ha úgy tartja kedvem telepakolom kedvenc állatkáimmal a farm egy-két-három területét és gyönyörködöm bennük. Ha úgy tartja kedvem a kergét és a kincsest telerakom fenyővel, tavakkal, padokkal és elképzelem a valóvilágban milyen gyönyörűséges is lenne ha mindezt megengedhetném magamnak. A saját örömömre játszom. Ennyi.
    Ha rám jön a nyerési mánia épitek egy birodalmat, aztán mikor már állandóan meg kell védenem, meg a polgárok reprikáznak, hogy még ez is az is kellene nekik akkor ott hagyom. Rengeteg fajta játék található a neten. Nekem a farmom a kikapcsolódás, az öröm, az a játék ahova minden egyes alkalommal szeretettel lépek be.

Melan, GA-BI-O-Farm, panda_30 és 12 más kedveli ezt.
  10. bikfritz

bikfritz Fórum-zöldfülű

Homo Ludens?! Azért az "Itt a piros,hol a pirosban" nem fair a játéktól,hogy nem mutatja hol található" a "kavics".Ezt azért említem mert sokadik próbálkozásra szisztéma váltással sem találtam még egyet sem:-(

ildiko44, újfarm53, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  11. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szerintem a játék készítői is keresik mégxDxD

12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szép álmokat!

panda_30, újfarm53, Cyra65 és 7 más kedveli ezt.
  13. mikitanagyi

Bocsi, de szerintem senkinek sem sikerült, mert a lényeg az, hogy a mohó menyét csaló, mindegyik alatt csak értéktelen kavicsok voltak!!! A lényeget nem befolyásolta, mert minden megnyert ajit megkaptunk, és a minusz pontokért sem veszítettünk semmit. Ne felejsd el, ez áprilisi tréfa event.

zotmar, újfarm53, taga1 és 4 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt

Aloha bikfritz
    Ezt már többször leírtam , de Neked is leírom :inlove:

Szerinted , ha jön valaki , és hirtelen kijelenti , hogy mostantól ami a Tied volt , az mostmár az Övé , és Te fizetsz a Saját tulajdonodért , de cserébe a Menyét felajánl egy játékot , amit Ő játszik Veled , és ha nyersz Ellene , akkor a tartozásodat elengedi ?
    Szerinted mi érdeke lenne a Menyétnek , hogy saját magát kényszerítse arra , hogy Te kevesebbet fizess Neki ?:music:
    Aki csaló , az csaló marad élete végéig . :p:p:p

Melan, meszimarsi, zotmar és 12 más kedveli ezt.
  15. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Tegnap este sittre került a vigyorgó menyét, a felhő aktiválva. A csillagok helyén lévő "tartozás kijelző" viszont továbbra is működik, emlékeztetve a szerencsejáték függőség káros (fő- és) mellékhatásaira...

panda_30, zotmar, újfarm53 és 9 más kedveli ezt.
  16. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Értem, köszi. Szerintem a 9 percenkénti aratás sem rossz. Nekem ez nagy segítség volt, mert ugyan van gesztenyém, de a gesztenyés felhősort ritkán lehet aratni, nem mindig akkorra van kész, amikor kellene. Eszembe sem jutott eddig, hogy nélküle próbálkozzak. Köszi! :D
    (Sajnos küldeni nem tudok.)

Hahó! Egy számítógépes játéktól várod el, hogy fair legyen? Hiszen oda rakja a program a gyöngyöt, ahova akarja. ;)

Melan, GA-BI-O-Farm, zotmar és 10 más kedveli ezt.
  17. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok! Aki még nincs kész, némi infó: panni nélkül a cukorcserje a bahán 14 röpi! A farmon viszont hagyma csak 10...a mogyi jobb volt!

Gyöngy meg nincs a kagyló alatt, ne keressétek márxD csalóval van dolgunk! Hiába csukattam le, tényleg gyarapodik a tartozás...lehet, hogy a libával játszik össze?:D Kidobtam tegnap egy szomszédot is, hasonló ok miatt, mint amiért a menyét repült:wuerg:, de mára lett másik:)...nem értem, valahol jelzi, hogy van szabad helyem?Vagy csak jókor próbálkozott a gazdatárs?
    Mióta végeztem, van + 334 röpim, meg -2000 tartozásom...érdekes.

Melan, zotmar, újfarm53 és 9 más kedveli ezt.
  18. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben segítségkérő topikban jelzed a problémádat, lehet ellenőrizni pontos farmnév és ID szám megadásával.
    Amennyiben pedig több farmod is van, érdemes megnézni, hogy ott vagy e ahol épp gondolod, ott végezted e el, ahol gondolod.

19. mikitanagyi

Örülök, ha segíthettem. Úgy van, ahogy írtad, a 9 perces aratással is jól ki lehet jönni, ha nincs gazda, hát nincs, így is jó.

zotmar, újfarm53, Meritre és 5 más kedveli ezt.
  20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem tudom, hogy szándékosan így akarták betenni az XXL barkácscuccot, vagy ez csak egy hiba, de nyugodj meg, mert XXL barkácsot kaptál. Az igaz, hogy nehéz utólag megtudni mi is volt benne a cserepen kívül
    Nálam 252 szöget jelzett. De megnéztem a deszkáim és közzel 100zal gyarapodtak.
    Fogjuk fel úgy, hogy ez is az áprilisi tréfa része. Az igaz, hogy ezen a téren a BPnek sokat kell még fejlődni, mert a legmorbidabb angol humor szintjét sem érik el. Annyi kis tréfával készültek, de én csak rajtuk tudok mosolyogni.
    Így ni: xDxDxDxDxDxD

Melan, GA-BI-O-Farm, meszimarsi és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.