Visszajelzés Április bolondja 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 29.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dominik_2010

dominik_2010 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.

70 röpi event kész. Nincs pannim szupitrágyát nem használtam csak magszaporításnál s 24-es legendám van.

Viszont
    5db ajándék titkosól eredményem : magam is meglepődtem 1bölény,1szarvas,1 menyét,1 euborz, 1 narancs hód

meszimarsi, zotmar, kutyaszálló és 12 más kedveli ezt.
  2. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Tegnap reggel mindenféle segédeszközök nélkül sikerült rács mögé dugnom a csalót:D
    Csütörtökön este 8 után kezdtem az eventet, minden nap dolgoztam, még szombaton is. Ezt csak azért írom, hogy lássátok meg lehet csinálni munka mellett is kb. 3-4 nap alatt, persze azért időt kell szánni rá. Szupertrágyát csak az ev.növény szaporításához használtam. A farmom nincs elkényeztetve felröpik szempontjából / soha nem is volt:cry:/ ezért ki kellett tapasztalnom, hogy mi az , ami viszonylag jobban adja és hozzá kalkuláltam, hogy mikor érek rá aratni. Eventkezdésre mindenhol hosszúérésű fák-ólak növények voltak 200 felröpivel indítottam.Teljes farmot bontottam és szaporítás után kb. 2 nap alatt csatnival 1x1-en letermeltem az eventnövényt. Csak a raktárházakat hagytam meg és jól döntöttem. A vadaskertbe pl. neon ólakat tettem és aratásonként 5-6-7 felröpi jött + 34 trágya. Vasárnap főzés takarítás és egyéb dolgok xDközben sűrűbben tudtam aratni, ezért kakukk / jó ára volt a trágyának/ és gyöngyvirág /kell a fa a raktárházakhoz/ volt kint felváltva. Ezekből is csurrant cseppent egy pár röpi. Éjszakára hosszú érésű növények mentek éréscsökkentőkkel, kiszámítva úgy, hogy amikor ráérek aratni addigra be is érjenek. Tehát, egy kis kalkulálással meg lehetett csinálni bőven az event vége előtt szupertrágya nélkül is. Bár én nem így szoktam, mert tudok nulla percezni és mamutjaim is vannak, de most kipróbáltam ezek nélkül....
    Az eventről csak annyit írnék, hogy a nyeremények jók voltak. A minijátéknak szerintem akkor lett volna értelme, ha adott volna nyereményeket. A titkosakból nem lett semmi olyan, ami még ne lenne... Vagy mégis? Utoljára a vonatra tettem az összes sárga ólamat és most megérkezett az utánpótlásxD :wuerg: Az eventnövény viszont csodaszépre sikerült. Nem fogjátok elhinni, de a szélekre még továbbra is ültetem, hogy gyönyörködhessek benne:inlove: Puszi a grafikusoknak:inlove: Kár, hogy kiveszik a játékból.
    Kicsit hosszúra sikerültem, de mától ráérek és átadom magamat az édes pihenésnek:D szabin vagyok végre.
    Mindenkinek szép napot kívánok!

Melan, emocy91, GA-BI-O-Farm és 22 más kedveli ezt.
  3. beador

beador Haladó

sziasztok valakinek skerült gyöngyöt találni,?????????????

t
    pirosan kiirt pontokkal mi lesz????????????

kovacstne, kutyaszálló és Gio kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha beador

Gyöngyöt soha nem fogsz találni , mert egy csaló menyéttel játszol. :music:
    A tartozással ne törődj , az nem fontos a játék szempontjából.:p

5. Marcsy56

Marcsy56 Fórum-zöldfülű

Nem ez lesz a kedvenc eventem az már biztos! Örülök, ha 17-es szintig eljutok, egyszerűen a felröpik nem jönnek. Ha túl hosszú érésűt ültetek napi 2-szer tudok aratni és az sem ad ám annyit! Anyagiak terén is kissé kicsi a költségvetés, nekem nincs titkos svájci csengőpengős bankszámlám, és menyétriasztó fegyvercsempészetbe sem fogtam, lehet az jobban jövedelmezne, mint itt a piac. Azzal is tisztában vagyok, hogy vannak itt örge rókák, tyúkok, meg motorosok, akiknek annyi gyorsítójuk van, mint a bölcs tölgynél az elhasznált csillag, de azért küzdök tovább! Ebből a szempontból többre értékelem a telihold eventet, ott haladok ahogy haladok, nem kell a farmom átrendeznem tucatszor, hogy legalább az esélyt megkapjam a sikerre. Na megyek tököt aratni, az még hozhat valamit a konyhára, és akkor minden tök jó lesz!!!! :)

ursa11, kovacstne, kutyaszálló és 6 más kedveli ezt.
  6. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hát azért igy a 99-es szinten nagyon csípem a sárga tojástojótxD, de azért kaptam sárga baglyokat és egy narancs nyulat is.

revaa, kutyaszálló, Gio és 2 más kedveli ezt.
  7. Tomilan25

Tomilan25 Törzsjátékos

Üdv, végeztem ! Mohó uraságnak üzenem, hogy : HAHAHA, VESZTETTÉL ! xD

taga1, meszimarsi, revaa és 6 más kedveli ezt.
  8. repashock

repashock Haladó

Még 4 zsákocska és kész. Most jön a legjobb rész, az aranybanik és a titkosak na és hogy végre vége lesz:wuerg:

revaa, kutyaszálló, taga1 és 2 más kedveli ezt.
  9. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Kikeltek a titokóljaim, lett egy menyétem és a bahán egy rózsaszín (!) makitomboló. Piros ólat is csak elvétve kaptam eddig, rózsaszínből ez az első... :)

GA-BI-O-Farm, meszimarsi, revaa és 8 más kedveli ezt.
  10. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Aranyat?:)

Gio, anci0915 és kutyaszálló kedveli ezt.
  11. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

Nanáááá!!!!xDxD

kutyaszálló kedveli ezt.
  12. Margó1952

Margó1952 Junior szaki

Mohó Menyhért rács mögött! 52 plussz ékkő, mivel nincs már rá szükségem, Menyhérthez vágom!

revaa, zotmar, Samborg és 4 más kedveli ezt.
  13. Meritre

Meritre Járnitanuló

Nem aranyat.. Egy órát feldolgozni, hogy már nem tartozol.. :DDD

revaa, Gio, anci0915 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Margó

Margó Haladó

Menyhért rács mögött, 114 plussz ékkővel zárom, valakinek biztos jól jönne.Sajna nem lehet áttestálni.

Melan, zotmar, Gio és 2 más kedveli ezt.
  15. Viki951

Viki951 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tudom lehet nem ide kéne írnom, de mi az a 0 percezés, amit annyian emlegettek? o_O

Gio kedveli ezt.
  16. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Na azé'!:)

17. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!

Az ördög vigye ő menyétségét, még 58 felröpim kell.

zotmar és Gio kedveli ezt.
  18. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Már két napja feldolgoztam,jár az az arany óra.

Margó1952, revaa, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Timi21a

Timi21a Junior szaki

Szia

Nemesíteni kell egy növényt, én a hagymát csináltam meg. A szupertrágya imádatot kell megszerezned a nemesítéssel és ezt betenni a rekeszbe. Aztán arany rekeszbe fehér ártatlanság+karácsonyi süti+szüret 2014 felhősor aktiválása. Komfortba beleültetni a kinemesített növényt, rá a szupertrágyát és azonnal beérik. Minden földre ad egy felröpit.

Melan, taga1, Beus85 és 4 más kedveli ezt.
  20. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Huhh, már csak 1 zsákot kell Sunnyogihoz csapjak és kééééész vagyok :) azt ma (remélem) mosolyogva, láblógatva megcsinálom :p Őszintén ??? Csuda parás eventen leszek túl, ha felröppen az a hiányzó 5 db. kék kavics :music: elhatároztam, hogy Alajost előbb felnégyelem, szurokba forgatom, bitóra kerül, kerékbe is szándékozom törni...a többin még agyalok -.- Na aztán jöhet a priccs !!! Szurkolok mindenkinek !!! Most még annak is aki már kész ;)

Melan, meszimarsi, Margó1952 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.