Visszajelzés Április bolondja 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 29.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Meritre

Meritre Járnitanuló

Egy óriási kérdésem lenne a sokat tapasztalt játékosok felé: növénynemesítésben kinéztem magamnak a szögletes gabonát. 29%os érésgyorsítót, és 45%os víz hatékonyságot lehet összeszedni vele... semmi szupitrágya..majd 13órás alappal szerintetek mennyire dobálná az eventes felröpit?

Gio és narancsvirag72 kedveli ezt.
  2. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Ötletek:
    Spanyol csizma:)
    Mexikói nyakkendő:)

Meg kellene próbálni, jól hangzik

Összevontam az egymást követően írt hozzászólásaidat!
    Kérlek használd az ilyen esetben a szerkesztés gombot, hogy elkerüld a dupla poszt írását!/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.4.17
  3. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

gratulálok! egy bölényre én is szívesen szert tennék, de nekem majd akkor fog jönni, ha már mindenkinek tele a pajtája vele

dominik_2010, revaa, Samborg és 5 más kedveli ezt.
  4. narancsvirag72

Lenne egy kérdésem, ha kinemesítek egy növényt teljesen és utána egy másik növényt is teljesen jelen esetben rózsa és szegfű. Betehetem a rekeszbe egyik és másik szupertrágya imádatát akkor összeadódnak a hatásaik?
    Ha kiszedek valamit a rekeszből elveszik és újra kell nemesítenem vagy megmarad és azt használok fel az összes nemesítési bónuszból amit szeretnék az adott eventtől függően?

Gio kedveli ezt.
  5. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    a bahás titokosaim:hangyász, flamingó,két keresztes elfánt,narancs panda:):):)
    a kis sunyi árulja 12000-ért magát a piacomon:D:D:D8)

emocy91, -kaktuszable-, meszimarsi és 4 más kedveli ezt.
  6. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

azt hiszem, hogy szinte senki nem találta meg a kavicsot, de már nem is érdekes.....nem osztják az olyan sűrűn.az a lényeg. hogy vége az eventnek mindjárt, s ha szerencsénk van a következő sikeresebb lészen.

7. magika

magika Fórum nagymestere

Jelentek. Már csak 6 menyétkaja kell vagy bizonyíték, ha így jobbna tetszik. A növények már kész vannak, csak a felröpin múlik a dolog.

Meritre kedveli ezt.
  8. narancsvirag72

gratulálok! egy bölényre én is szívesen szert tennék, de nekem majd akkor fog jönni, ha már mindenkinek tele a pajtája vele
    Ezzel én is így szoktam lenni ezért van 11 farkasom 10 gólyám stb

revaa és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    A nemesítés csak az adott növényre érvényes! Nincs olyan, hogy összeadódik két növény bónusza!!

Nem kell a rekeszből kivéve újra nemesíteni a növényt... amit megszereztél egyszer, az meg is marad számodra.

A rekeszek száma szab határt, mennyi bónusz lesz "csőre töltve". De időben cserélhetők ...

A nemesítés ismertetője minden kérdést megválaszol...

Van egy nagyon hasznos beszélgetős topic is a növénynemesítésről, ajánlom az érdeklődők számára- az eddigi hozzászólások szinte mindent érintettek, érdemes olvasni ott:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/növénynemesítési-tapasztalatok.12057/

GA-BI-O-Farm, taga1 és Gio kedveli ezt.
  10. bokaerzsi

bokaerzsi Aktív író

Pedig milyen jó lenne.

Margó kedveli ezt.
  11. Viki951

Viki951 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ Timi21a!

Kár hogy csak most bukkantam a fórumra, rengeteg hasznos tanács van itt, így remélem a következő eventtel szerencsésebb leszek. Erre sajnos már nincs esélyem. Én azért így is élvezem a játékokat, még ha a felhősor nem is sikerül, a többi ajándéknak is lehet örülni szerintem.

Már csak arra kéne rájönnöm, hogy tudok mobilon játszani....

Utoljára szerkesztett: 4.4.17
    zebrina04, alpha58, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  12. bettyus25

bettyus25 Junior szaki

Szia,androidos telefonon le tudod tölteni a play áruházból a Puffin web browser nevű alkalmazást,az támogatja a flash playert,munkában én is azzal farmozok. Viszont arra nagyon vigyázz,hogy ne vegyél róla semmit a bankból,mert abban a pillanatban átvált a GeoIp és más országok fizetőeszköze lesz elérhető a továbbiakban!

Melan, alpha58, meszimarsi és 5 más kedveli ezt.
  13. McTeknös

McTeknös Aktív író

Remélem te is örültél neki :)

revaa és Gio kedveli ezt.
  14. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Sziasztok, Nemrégiben olvastam, holnap tényleg 16:00 óráig lesz hosszabbítás a kezdeti nehézségek miatt? :);)

Gio kedveli ezt.
  15. bettyus25

bettyus25 Junior szaki

Beállok én is a sorba xD sárga és narancs tojástojó :oops::wuerg:

revaa, Gio és magdalena1967 kedveli ezt.
  16. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép napot Mindenkinek!

Óriási megkönnyebbülés, leszámoltam a menyéttel! Álmomban se jöjjön elő ilyen event ahol bolondnak nézik a gazdákat(is). Az utóbbi időben már egyszer-kétszer megfogadtam, hogy nem eventezek, de ha egyszer valamit elkezdek azt igyekszem befejezni. Tudom nem szabadna ilyen komolyan venni ezt a játékot, de ha nem így teszek akkor miért csinálom?Az égvilágon mindent kipróbáltam, tarlórépával vártam az eventet, meg kinn volt a néhány mammutfám és a bahán hosszúérésű ólak és fák. Az első eresztés 87 vagy 86 felröpi már nem emlékszem. Na akkor már látszott, hogy nem lesz könnyű event, bár az utóbbi időben nincs könnyű event.Mindig olvasgatom a többi gazdát, mit kellene vetnem ültetnem, hogy egyszer nekem is szórja a felröpiket.Odafigyelek a felhőkre is, különösen eventkezdéskor, hogy ne szedjem le ami befolyásolja a röpiket.110-es szinten vagyok, néhány dolgot már megértem itt a Farmeramában, de számomra ez már negatív irányba fordult. Szigorúan megfogadtam magamnak, hogy csak akkor csinálok eventet ha emberséges mennyiséget kérnek.
    Felröpit pedig nem veszek(bár ha jobban meggondolom ha farmaranyfa lenne a nyeremény) akkor még éjszaka is művelném a kertet.
    Kár volt igyekeznem mert titkosakból lett: vakond,sas medve, kaméleon, strucc. Még érik négy kobalt, de nem reménykedem............
    Sajnálom nagyon, mert szerettem ezt a játékot. Most pihentetés következik, és lehet hogy rájövök farm nélkül is van élet.........................;)

LBetti, GA-BI-O-Farm, alpha58 és 12 más kedveli ezt.
  17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Gio, HéricsBáró és magdalena1967 kedveli ezt.
  18. Viki951

Viki951 Utánpótlás-írogató

De jó....szuper köszönöm! Sikerült :inlove::D

Gio, Meritre, bettyus25 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Végre a menyétem a rács mögött! :D A titkosokat még nem tettem ki,de remélem összejön valami ,ami még nincs,bár nagy reményt nem fűzök hozzá! :(

emocy91, alpha58, revaa és 4 más kedveli ezt.
  20. narancsvirag72

Ez abszurd 1*1 kinemesített rózsára 8 azaz nyolc felröppenő >:(:cry::mad:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.