Visszajelzés Édes otthon - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 14.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. revaa

revaa Fórumgróf

Szia!!

Még meggondolom.. a paplanokat ugyan bedobáltam most az előbb, de nem kapott el a versenyláz..
    Egész évben gyűjtöttem ezt+azt, úgyhogy szép számmal van több ezer papagájtollam, és evőpálcikám és még sorolhatnám.
    Majd meglátom még.. idő mint a tenger xD

csio70, Swordfish, Maszatka47 és 9 más kedveli ezt.
  2. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok mindenki!
    Szia revaa!
    Te olyan ügyes,ugri-bugri csaj vagy és tudom máskor mindent bele adtál ebbe és nekem is sokat segítettél ha nem tudtam valamit.Volt,hogy már előre írtad,hogy miként csináljam ezt vagy azt,persze nem itt,tudom.:pNem feledtem ám!:inlove:
    Nagyon sokat kér látom a TOP,de pont ezért,dönts belátásod szerint és minden áron azért NE FUSS NEKI.;)
    Ha indulsz,akkor rám számíthatsz
    "kis" segítséggel természetesen.
    :inlove:xDxD pá puszi pá

Utoljára szerkesztett: 17.11.17
    Swordfish, Maszatka47, -W-595- és 8 más kedveli ezt.
  3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Végre célegyenesben vagyok! Utolsó, kevesebb mint 1000 gaz hiányzik a kitehetőhöz a 3. házban, a másik 3 ház kész. A következő ládát még valószínűleg kiveszem, esetleg még párat...mert nagy mákom van velük, 0 sztápom volt, most meg már bőven 100 felett járok;) csupa jó cucc jön belőlük és csak paplanokba, foltokba meg elfekvő pajtakészletbe kerül, komolyan jobb, mint a gyümölcspiac!:D

4. revaa

revaa Fórumgróf

Szia Osztrák!

Agyondícsérsz, még a végén elpirulok.... na nem így:>:( xD :p
    Tudod jól, ha tudok, segítek, bármikor. :)
    Nem az, hogy sokat kér.. játék, így fogom fel, és verseny.. még nem "versenylázasodtam be" :D
    Mindenáron nem is, esetleg úgy mint tavaly.. akkor jutott is, maradt is, és nem nulláztam le magam..
    Még meglátom mi lesz, köszi a bíztatást!

Csendesen szemlélődöm, láblógatva pecázom, a felhősora már aktív, békésen kapálgatok az otthon melegéért, gyűjtöm a paplanokat, hiszen nyakunkon a tél.. xD

Úgyhogy vagyok, ha nem is látványosan. xD

kovacstne, Sali~*.*, csio70 és 13 más kedveli ezt.
  5. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

halladok lasan meg lesz a ládikábol 3 krom tikfás zsiráfot kaptam a fejem hez hát ez hogy na egy ből kipakoltamida 3 mat és remény kedem a zsiráfban hogy egyik ből az lesz :)

6. anita1988

anita1988 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítség kellene... már jócskán benne vagyunk ez eventbe, de nekem nem adja be a papucsvirágot termesztésre. Csak este van időm pár órát játszani. Megpróbáltam már sokszor újraindítottam a játékot. Elsiklottam vmi felett???
    Nagyon köszönöm.
    Anita

Maszatka47 kedveli ezt.
  7. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Csak 3 területen ültethető, a főfarmon - szédült szántón és a bahamán. Ha növényed nincs egy darab se, akkor írj a moderátornak, az általános témák topik, azt hiszem, hogy jó lesz. Remélem sikerül elintézni és haladni fogsz. Sok sikert kívánok!!!

Maszatka47, -W-595-, szekulagábor és 5 más kedveli ezt.
  8. hupi78

hupi78 Fórum hercege

üdv vili itt sem gond ha rá kell még dobni de szerintem elég :D:D

csio70, h.lajosvilmos, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  9. anita1988

anita1988 Fórum-zöldfülű

Köszönöm válaszod, azt tudtam hogy hol tudom ültetni, meg amikor bemegyek az evetbe látszik is hogy van 10 db belőle, a baj akkor van amikor bemegyek a szédült szántóra és el szeretné ültetni. akkor az ültetésre váró növények között nincs ott. Vagyis nem tudom elültetni. Ugyanez vab a bahamán is.
    Tanácstalan vagyok. :(

Maszatka47, szekulagábor és osztrak12 kedveli ezt.
  10. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!
    Egyetértek Veled, Nekem is össz-vissz 20 szupitápom maradt, a paplanok bedobálása után jelenleg ennyi van, de lesz még 5-6 paplan amit bedobok.[​IMG]
    Bocsánat 20 db horgászboltból kiváltva.

Maszatka47, nyuszika215, osztrak12 és 5 más kedveli ezt.
  11. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Írj a moderátornak, ott ahova írtam, ott megmondja mi lehet a gond. Szerintem, egy géptakarítást javasol majd.

12. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Örülök, hogy örülsz! :D
    én többet is adtam be, nemcsak foltokat és paplanokat... jöttek is ám a ládák! :) már nem tudom, hogy miből mennyit adtam be, de volt feleslegem, amit úgy gondoltam, nem a piacon adok el. Jöttek szép nyeremények: pl. titok-akármik, de az is csak olyanokat adott, ami megint csak porosodni fog a pajtában, vagy néhány CSP-t ill. TP-t. Még a partipörgitől se kaptam semmi olyat, ami megérte volna xD. Az aranyláda azért néha potyogtathatna FA-t, a titok-izékből pedig legalább a hiányzó dolgok kelhetnének ki!! Még mindig nincs se rákom (most voltam orvosnál, ő is megmondhatja ;)), se bő lényem, se szalamandrám és zsiráfom... de ugyanez a helyzet azzal a nyavalyás mézgagolyóval is, a vörösfenyőtobozról, vagy a csillagalmáról már ne is beszéljek, vagy a holdfényesen a kriptamécsesről... amúgy ez a pecázás jobban bejön, csak a felröpik nem jönnek úgy rendesen. Horogból már száz fölött van, de a tollból és a fémlemezből (amit amúgy a horgászok azt hiszem műlégynek és villantónak hívnak) alig-alig jön, pedig ahol nem lehet eventgaz, ott tele van óllal és fával. de nem esem kétségbe, van, amennyi van, annyit pecázok, amennyi jön.
    További jó játékot kívánok mindenkinek, jó hosszú időnk van most kivételesen :)

szekulagábor, csio70, Swordfish és 9 más kedveli ezt.
  13. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Ez a hét teljes katasztrófa. Nagyon vártam már a hétvégét, szabad lett volna, de behívtak, úgyhogy nem lesz nyugis a hétvégém sem. :(
    Ma nagyon jól hozta a felreppenőket, 3 prémiumot csináltam, és 13 alapcsalit. Ezzel kiváltottam a kitehetőt a felhőre, és az 5AB-t is, és 2 érme kell a szupertáphoz is. Rengeteg idő van még a végéig, és sok jó még vár rám, amit kiválthatok. Rendkívül jól fogom zárni ezt az eventet. *koppkopp*
    Szia!
    Halál komolyan :D Szoktam én viccelni? o_O:p A gazdaköri mindig elviszi azt a kicsit, ami épp van, és sokszor 5db-ol szaporítok, de van hogy teljesen elfogy xD Tökilekit használok csak.

14. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia!
    Miért????:cry:Mi van a csatnival? Látom, olvasom, hogy keveset tudsz játszani...de az még nem ok a csatni mellőzésére...sőt! Nem értem...nincs? Küldjek?:D;)

15. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Küldök szívesen csatnit, kérésem csak annyi indíts útnak egy baglyot. ;)

16. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Jani, Jani, Te egy csúcs vagy!

Swordfish, Maszatka47 és revaa kedveli ezt.
  17. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.

Sokan írják akik valamit küldeni akarnak, hogy előtte a másik küldjön baglyot.

Ahhoz nem kell neki baglyot küldeni feléd. Te írsz neki 1 üzit a városban a postán, azt írsz bele amit akarsz, mondjuk: Helló. Elküldöd utána a kimenő levelekre kattolsz ott lesz felül amit elküldtél levelet a nevére, pipát teszel mellette balról és már adja is alul a lehetőséget, hogy felvétel barátként. Utána küldheted amit akarsz.:)

Utoljára szerkesztett: 18.11.17
    taga1, -kaktuszable-, Swordfish és 9 más kedveli ezt.
  18. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Erről eszembe jutott a tanácstalan legyek esete: "Mi tévő legyek? :D

-kaktuszable-, bubor75, Rebcsok és 2 más kedveli ezt.
  19. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Te, ez olyan, mintha a Dörrög Zultán íyrrtta volnnaa...

-kaktuszable-, revaa és szekulagábor kedveli ezt.
  20. doraemon24

doraemon24 Törekvő

Sziasztok! Tud valaki segíteni? Mitől függ,hogy arany vagy ezüst ládát kapok? Nem értem.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.