Visszajelzés Édes otthon - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 14.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Itten van la:
    Különleges nyereményládák (11-es számmal jelezve)
    TOP játékba amennyiben beszállítunk, akkor kapunk extra nyereményládákat. (Hasonlóak a megszokott ládákhoz)

ÉrtékJutalom
    250.000Aranyos láda
    300.000Ezüstös láda
    350.000Ezüstös láda
    400.000Ezüstös láda
    450.000Ezüstös láda
    750.000Aranyos láda
    A lista nem teljes, további ládákat fogunk kapni, csak erről már nem készül ismertető, mert a végtelenségig lehetne írni ;)
    Kijelző mutatja, hogy mennyit kell beadnunk a következő ládáért (színét is jelöli)

Fenyvesi1010, osztrak12, Swordfish és 6 más kedveli ezt.
  2. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Ne fesd az ördögöt a falra, mert felpofoz a házmester!!! Untig elég az a 350M, amit az elején saccolt valaki.

3. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Igen, többnyire így csinálom. Csak néha lusta vagyok. :p És a posta nagyon messze van. ;)

4. hupi78

hupi78 Fórum hercege

az ördög én vagyok :D:Dés 600 lesz az alja:D:D:D:D

5. norbusz25

norbusz25 Fórum-zöldfülű

nemes farkast hogy lehet megnyerni

h.lajosvilmos kedveli ezt.
  6. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia nyuszika!
    Célegyenesbe vagyok. xD:inlove:A 2 felhő,kitevők,sz.táptól a pengőn keresztül a bolt kifosztva,csak a Polic meg ne tudja!:inlove:Még 1-2 dolog, ami a pompázó házak után a már nyugodtan pihiző horgász bódéjába kapható, az pedig a már kapott paplanok és foltok folytatása.:p Nem indulok a TOP-ba,így a foltok max a fiatalok gatyáira,paplanokat meg a fejükre tudom elképzelni,mert TOP-ba bedobálni felesleges. Vagy nem jól értelmezem itt most valamit?:music:Van olyan érzésem,hogy ismertetőket most át kellene olvasnom.:pÉn viszont most a "Tenti baba,tenti...." mellett döntöttem,mert nem sokára indulásunk van nagy kanállal enni,xDazaz név és szülinapozni.:inlove::D
    Nem ok szerinted a csatni mellőzésére a Nincs?:music:Nálam is bizony az lesz következő event / ek kihagyásánál az ok pedig,bár fenti kérdésed nem nekem szól, szomszikám. :eek:
    Gyártani nem tudom még és most már hiába PP-zek 2-3 db-ot,mert hosszú érések miatt, csak "pár napi" aratásra elég és az alatt képtelen vagyok a sok gazat letermelni.:eek::p Én pedig aztán oda teszem magam tisztességgel elejétől fogva mindig szerintem, minden eventnél.;):p
    Kellemes vasárnapot kívánok mindenkinek!:inlove: Erzsébetek,Bobék,....! Boldog Névnapot !:inlove:xD

Utoljára szerkesztett: 19.11.17
  7. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! Először is jó mulatást és minden jót az ünnepelteknek!
    Ha van paplanod, dobáld be, ládákat kapsz érte. Nekem bejött a ládák tartalma. most fogom az utolsó 5 paplanomat kipótolni valami pajtamaradékkal az utolsó ládámért... utána láthatod majd a zuhanórepülésemet a lista aljára.
    Nem, szerintem nem ok a nincs! Ez egy játék. A csp-t nem az unokáim örökségéhez gyűjtögetem, semmi jelentősége annak, hogy 20 vagy 80 vagy 110 millió csp-m van. A piacon a nagyon újdonságokon kívül minden kapható. Én gyártom is, a felhő is adja, de van hogy kell elfogyott és veszek egyet mert aratni kell és kell. Passz. A kisebb farmokon is megveszem, ha nincs és kell. Eladok mást, ha másképp nem megy. Gyártani sem mindig éri meg és nem is fogok magammal kiszúrni, csak hogy önellátó lehessek...bármit is aratsz, ha egyel kevesebb növényt aratsz mert töklekit használsz, pont az elvesztett 1 terményben ott a csatni ára. Semmi értelme, pláne nem magas szinten. Csókos azért 98-as ha jól emlékszem... Te sem ma kezdted. nehogy már ne jöjjön össze heti 2-3 csatni ára;). A gyártás sem mindig éri meg, sosem állok neki csatnialapanyagot termelni, mert van ami jobban megéri. Ha van hozzávalóm gyártok pár darabot, ha nincs akkor nem termelek vagy vásárolok érte. Veszek csatnit. Ma már nincs engedélyem, de holnap küldök mindkettőtöknek:D

Maszatka47, Fenyvesi1010, Gio és 6 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Házak sikeresen felépítve utolsó kör növény elvetés után, pörgettem +1 termésbónuszt így 5-öt adott a kis föld! :)

A házak nagyon jól néznek ki!:inlove::inlove:
    További szép napot és sikeres eventezést kívánok mindenkinek!

Hajrá Magyarok!!!

Maszatka47, Fenyvesi1010, Gio és 8 más kedveli ezt.
  9. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Na, végre ide tudtam ülni géphez. Hát, a mai meccs biztosítás is fantasztikus élmény volt. Amellett, hogy végig esett az eső, és jól eláztunk, még kockára is fagytunk.
    Jelentem, ma csatnival indítottam a napot. Nagyon szépen köszönöm azoknak, akik küldtek, de én tényleg nem azért írtam, hogy küldjetek.
    Az event:
    Ugyebár felhő, és a rá kitehetőt már rég megszereztem. Zseton, AB, szabad pörgetés, party pörgetés, csemegés láda, 2 fajta talányos fa, titkos tenyésztés, szupertáp, munkás kupon, és a répás almás is ki van váltva.
    A baha talányos fát már kitettem: rolliniafa, xxl füge, xl achacha, huang pi, mangosztánfa lett belőle. A többi titkos most teszem majd ki.
    70 zsetonhoz még hozzászedem holnap reggel a maradék 10 zsetont, aztán a csillagokat is bezsebelem. Aztán elmondhatom, hogy a csillagokat is lehoztam az égről... :D

A másik eventtel igazából nem állok sehogy, de azt nem is erőltetem nagyon. Még egy feladatot akarok megcsinálni, ahhoz gyűlik egy területen a gaz. Ebből az eventből meg kihoztam a maxot.

rencsike982, Maszatka47, taga1 és 11 más kedveli ezt.
  10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Halkan mondom, nem bántani akarlak, hidd el! :)

Most több csevegő topic áll a rendelkezésünkre, hogy a mondandónkat leírjuk, közöljük.

Legközelebb ide az Édes otthonos event tapasztalatait hozzad csak majd. :)

A horgászós dolgok a "Lékhorgászat bűvöletében" topicba tartoznak.

Köszönöm.

Maszatka47, Fenyvesi1010, Gio és 5 más kedveli ezt.
  11. Csókos

Csókos Fórum bárója

Szia!
    Jajj, bocsi, összekevertem.... :D Vagyis teljesen abban a hitben voltam, hogy ott, abban a topikban vagyok :D

Maszatka47, Fenyvesi1010, Gio és 5 más kedveli ezt.
  12. osztrak12

Szia szomszikám!
    A jó kívánságod nagyon szépen köszönöm. Annál is inkább,mert drága Édesanyánk név és nagyobb fiúnkat Szülinapja alkalmából köszöntöttük. :inlove:Nagyon jó nap volt,mert
    "Addig jó,még haza tudunk menni,
    Édesanyánk a kis kaput sarkig tárja,
    Két karjával gyermekeit átöleli....."

Én kisebb farmokat inkább röpi küldésre tartom,de ha horogra akad 1-2 kitevő,az se baj,mert elajándékozom,mint Rémesnél is.
    :inlove: Nekem ez a nyomorult kerék nem,hogy +1-et,de még 25%-os Bónuszt sem adott eddig.:eek:
    Eltudod képzelni,hogy hányszor szemeztünk már a 100 és 200%-kal is. Úgy elkerültem vagy Ő engem,mintha valamelyikünk Bárányhimlős lenne.xDPedig elakartam csípni mindenáron,de olyan ez mint a Céllövölde.:p(tudok pedig pisztollyal is és légpuskával is lőni versenyszinten,de elállítást ott ki kell elsőként tapasztalni)xD
    Felhőm nincs olyan,ami +1 db-ot ad szerintem növényből vagy gazból.:p
    Amúgy venni szoktam néha-néha a csatnit,ha olyan elfogadható az ára,mert csak eventhez használom.;):p
    Szia !
    ....és folytatom.:D A kocsi nem indul,mert aksi lemerült,de a kerékpár is lyukas.xDAmúgy meg csak 16 óráig van nyitva a Posta és 17-ig dolgozom..:inlove:xD

Utoljára szerkesztett: 19.11.17
  13. soramay72

soramay72 Fórum hercege

14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Gratula. :)

Maszatka47 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  15. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) A paplanokat meddig lehet felhasználni a TOP-ban? A pacás event végéig csak, vagy a TOP végéig?

16. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Sziasztok!
    Meg vannak a felhősorra való kitehők, de nem tudom kitenni, valamit rosszul értelmezhettem?

17. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Nem váltottad ki a felhőt?:cry:

18. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

A paplan mire jo? hova kell beadni?
    koszi

19. osztrak12

Sziasztok mindenki!
    Meg van a bakim a nénikéjét!>:( Hogy is lesz 1 millió PÉ-ből,melyért a picacon sokkal több millió Csp-t érnek,1 nagy baki?:mad:
    Naaa, és még tudom is a választ kérdésre,így aztán végképp semmi gond.xDMost már kérdés csupán,hogy az a kitehető mennyit is ér?:mad: Ezt elbattam szépen!xDLássátok,hogy aki tudja,érti,még az is rontja vagy bénázik.:inlove:
    A lékelő horgász, felhőn log már ezzel a Felhővel együtt.xDxDxD

A TOP-ba bedobni jó a paplan!:p

Szilveszter éjjelén meg a holt koki hapsikat betakarni.xDxD

Utoljára szerkesztett: 20.11.17
  20. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szerintem a TOP végéig, mert oda tartozó nem a pecáshoz, a horgászboltban csak a paplanhoz valókat lehetett megvenni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.