Visszajelzés Édes otthon - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 14.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Az eventes felületen középen van 1 kupa, odavan írva, hogy helyezésed, mellette + jel. Arra rákattintasz és nagy sokára előjön egy ablak, ott kiválasztod a paplant és beadod és kapsz érte ládát. Ha többet adsz be, akkor több ládát. Ui: javítottam, mert a kupánál az írás helyesen úgy van írva, hogy HELYEZÉSED.

Utoljára szerkesztett: 21.11.17
  2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia, köszi :)

Maszatka47 és Swordfish kedveli ezt.
  3. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Sziasztok!! Jól nyomjátok, mindent bele!!!:p:pxDxD

4. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Az édes otthon event még 71óra a TOP nem tudom, hogy meddig tart, ezért azt javaslom nézz utána.

Maszatka47 és Fätum kedveli ezt.
  5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Köszi, de már mind egy. Bedobáltam ami a pecával összegyűlt, így aztán levan tudva a gond :D Még egyszer köszi :)

Maszatka47, osztrak12 és Swordfish kedveli ezt.
  6. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Nagyon szívesen, csak azért írtam, hogy nézz utána, mert félrevezetni nem szeretek egy gazdát sem.

7. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Nekem ez az event nagy káosz. Ugy értelmeztem, hogy 15525 növény elég a felhősorhoz. Termeltem 15750-de még 5000 db-ot le kellene adnom. Még egyszer átnéztem az ismertetőt és rájöttem, hogy tényleg a felhősort még nem váltottam ki. Akkor még termelhet növényt is.
    Köszönöm szépen.

Maszatka47, Swordfish, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  8. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Símán meg lesz a növényed hozzá,rengeteg idő van még

Leho69, osztrak12, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Igen elég lett volna 15250 eventes gaz, de valószínű a 3. házikóban beadtad a 3-as feladatot is (4000 gaz), amit nem kelett volna.
    Viszont van még időd, azt az 5000 gazt letermelni ;)

Maszatka47, Swordfish, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  10. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Sziasztok!
    Mindennel kész vagyok, nem volt túl nehéz a két event. A paplanjaimat beadtam a Top-ba, többet nem tudok gyártani, így beadom még a maradék foltjaimat, hátha kapok még ládikót. A titkosakból egy jó lett, egy kecskefüzfa. Ilyenem még nem volt. A többi smafu. Már csak 6-8 titokfát kell szereznem, ami még nincs. Ez a 2018-as projekt. A zsiráf továbbra is csak álom. Lehet, hogy éjjel kiosonok az állatkertbe, és elcsórok egyet.

Éva0315, borderland57, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  11. Tron35

Tron35 Járnitanuló

Sziasztok ! Ha 3x annyit dobok be mint amennyi a ládához kell akkor 3 db ládát kapok, vagy 1 db-ot ?

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az arányos növekedésnek megfelelő ládákat kapod.

Nem a háromszorosát, mert a növekmény mindig több, mint az előző volt.

Leírásban:

Különleges nyereményládák (11-es számmal jelezve)
    TOP játékba amennyiben beszállítunk, akkor kapunk extra nyereményládákat. (Hasonlóak a megszokott ládákhoz)

ÉrtékJutalom
    250.000Aranyos láda
    300.000Ezüstös láda
    350.000Ezüstös láda
    400.000Ezüstös láda
    450.000Ezüstös láda
    750.000Aranyos láda
    A lista nem teljes, további ládákat fogunk kapni, csak erről már nem készül ismertető, mert a végtelenségig lehetne írni ;)
    Kijelző mutatja, hogy mennyit kell beadnunk a következő ládáért (színét is jelöli)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Édes-otthon-és-top-3000.15758/

Maszatka47 és szekulagábor kedveli ezt.
  13. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia Hrózsa!
    A papucsvirágból 15.250 db-ot kell termelned a Felhőhöz és a kitevőkhöz.
    Ez viszont így csak akkor áll,ha TOP-on nem indulsz!!! Ez esetben az 1-es és 4-es házikót kell végig megcsinálni és 2-es-3-as házikóból csak az első és második feladatot.:p:D
    Ha a TOP-on indulsz vagy indulni akarsz,akkor minden házikót végig kell csinálnod.
    Semmi ördöngösség nincs ebben,de azért én is bénáztam,de kutya bánja.:pKész vagyok és ez számít,hogy mind 2 db Felhő meg van és bénaságom miatt lett + kitehetőm is.:inlove:xDxD

14. mamarygen

Szia!

Egy észrevétel és mellé a tények.

Nincs most kötelező eventteljesítés, hogy a TOP 3000 játéknak ez lenne az alapja, feltétele.

Az ismertetőből idézek:

TOP 3000

A jelenlegi TOP játék az eddigiektől eltérően bármikor elkezdhető/játszható nem szükséges az alap eventet teljesíteni.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Édes-otthon-és-top-3000.15758/#post-781270

15. Blancy_

Blancy_ Fórum-zöldfülű

Szia! Végig olvastam mindent, de sajnos erre nem találtam választ. Nem indultam a TOP3000-en. Viszont a 750.000 növény leadását szerettem volna összehozni, de elszámoltam magam. Úgy néz ki, hogy nem fog összejönni. Azt vissza kapom majd az event végén, vagy ugyanúgy elveszik, mint a TOP3000-es beszállítások?
    Köszönöm

osztrak12 kedveli ezt.
  16. osztrak12

Kedves mamarygen!
    Köszönöm és jogos az észrevétel,de Én úgy értelmezem,hogy akkor Felhő sincs,ha alap event nincs teljesítve és csak a lecsónak a közepébe vágunk vagy-vagy alapon.:music:
    Én az alap eventet csináltam meg,hogy a felhőm meglegyen itt is és TOP 3000-be már csak utána dobáltam be a paplanokat,foltokat és 1 millió PÉ-ú Tenyészállatot idáig az arany és ezüst ládákért.

17. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Tudom nem ide tartozik, de azt szeretném kérdezni ,hogy a melyik növényt kellene kinemesítenem hogy fa kalapácsot kapjak a felröpinél. Hiába veszem a barkácscuccot nincs benne. Előre is köszönöm :)

osztrak12 kedveli ezt.
  18. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

A karfiolt vagy a nőszirmot kéne kinemesítened mert náluk 1000x nagyobb az esély, hogy betakarításkor fakalapácsot találj.

jucus100 és osztrak12 kedveli ezt.
  19. osztrak12

Szia!
    Veszett fejsze nyele neked is,nekem is, szerintem!:sleepy::(Nézz utána azért és értesíts engem is,ha itt bármit vissza adnak,mert akkor kérem én is az 1 millió PÉ-ű tenyészállatom,ami csupán 3 vagy 4 db-ból tévedésből,de sikeresen össze hoztam.:cry:No,semmi szomorúság,hisz több is veszett Budánál,a ........;)Ennyi eszem volt,de biztos születéskor 2x álltam sort. xDxD

rencsike982 kedveli ezt.
  20. mamarygen

Szia!

A kupás ikon alatti beszállítás soha nem volt visszaadható.

Most sem várhatod, amit leadtál, azt visszakapnád!

Az ismertetőben benne van, elkerülhette a figyelmedet.

Figyelem!
    A TOP játékba beszállítást mindenki jól gondolja meg, mert a beszállított dolgokat senki nem kapja vissza! Ez független attól, hogy sikerült bejutni a 3000 legjobb gazda közzé, vagy sem.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Édes-otthon-és-top-3000.15758/

A második házban kért növény mennyisége se kerül vissza a pajtádba, ha nem sikerül beszállítani a növényeket, sajnos.

2. ház
    (8-as számmal jelezve)

osztrak12 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.