Visszajelzés Édes otthon + TOP 3000 (2018) eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Mivel nekem ez az első megmérettetés:music: tökéletes lesz a 2 csoport....:p

2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Gyors kérdés..A ládák miat bedobáltam 15-20 millát..Az event- termésekkel párnák kb 30- nál vagyok..Kb 60 millát be tudnék dobni baha fák fokák stb A ládák nem tetszenek azaz csak a top miatt szerintettek 90. elég lehet? ez a 60 azért fájna csak azért......

Farm_Tadity_ és Szviki04 kedveli ezt.
  3. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Csak néhány diszkrét szó a nemzetköziről:
    Az orosz kolléga azt jelezte: félő, hogy ők kollégákat fognak elveszíteni emiatt. Emlékeztek a tavalyi cirill betűs, fekete alapon magyar zászlóval induló farmokra, ugye? Ők az orosz kollégáink voltak.....
    A bolgár kolléganő privátban írt rám és együtt szomorkodtunk a helyzeten....

Elköszönök tőletek mára. :( Legyetek nagyon ügyesek és eredményesek!

genka53, kekmaci75, rozo52 és 17 más kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!:) [​IMG]

Már régen írtam a fórumon, inkább olvasni szoktam, de most nem tudom magamban tartani a TOP jelenlegi helyzetét.
    Sok mindent megváltoztattak a játékunkban, sajnos nem a mi javunkra, ami nagy mértékben kihatott a TOP versenyre is.
    Ha belegondolok mi volt itt az elmúlt években :inlove: mindenki TOP lázban égett és nem csak az indulók, a szurkolók is:) teljesen elszürkült ez a mindnyájuk részére oly kedves évente megjelent megmérettetés. De hol maradt az egyre fokozódó izgalom, a láz:music:
    A végét sosem lehetett megítélni, ahogy most sem.
    Nagyon sajnálom, hogy ide jutottunk, pedig nem vagyok egy pesszimista típus, de ez a valóság, vagy mégiscsak én látom így:music:
    Bízok benne, hogy sikerül mindenkinek elérni a célját, amiért küzdött/küzd:)
    Hajrá Magyarok!!!

genka53, kekmaci75, rozo52 és 17 más kedveli ezt.
  5. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

Szia!
    Nagyon nehéz ezt megjósolni. Jelenleg a 2245. helyre elég a 90 millió, de az igazi hajrá még nem kezdődött el. Az alja 64 millió körül mozog most. Ha beindul a hajrá ez nem olyan nagy különbség, azok számára akik készültek rá. Ha sokan kivárnak kiesel és hiába küzdöttél. Lehet szerencséd is, de ezt senki nem tudhatja előre
    Tanácsot nem tudok neked adni, ez a te döntésed.
    Én kb. úgy állok ahogyan te, én arra szavaztam a saját pajtám ismeretében, hogy nem reckírozok, talán majd jövőre. ;)xD

Fatther, -ágianyu33-, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Szia!

Kérlek várj az utolsó fél óráig.... ha még akkor is úgy látod hogy beleférsz... - bár szerintem még akkor is emelkedhet 20 milliót az alja...
    Akkor dobd be... ha nem akkor ne pazarold el a pajtádat...;)
    Ha ez a farmneved is... írok pár gondolatot;)

pormacska1 és Fatther kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha vigasztal, akkor sokan csak azért vannak ott, mert Ti nem lehettek ott.
    És végre játékosként jössz a csevegőbe! Már hiányoltam az ilyen nemű megszólalást. Ezzel tudod bizonyítani, hangsúlyozni, elfogadtatni széles körben, hogy Te játékos vagy elsősorban.
    A hideg, meg meleg, az meg olyan, hogy Ti ebből részesültök, ha van TOP, ha nincs, ha indulnak az FM-ek, ha nem, ez már olyan moderátori kötelező tartozék.
    Tamás meg általánosan fogalmazott, ahogy Kazimir is tette, nem konkrétan egy csapatra gondolt. Ettől függetlenül az is elképzelhető, hogy a világon egyetlen FM sem mert elindulni, hogy csapatát védje a támadásoktól.
    Na! Kitartást! Éljétek túl! Aztán..., új nap virrad.

kekmaci75, nyuszi63, Fätum és 8 más kedveli ezt.
  8. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Eddig bírtam ellenállni, beszálltam 120 millióval...
    Ez jelenleg az 1723-ik helyre elég.

rozo52, DevilMókus, ljanika6 és 9 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Szorítok hogy sikerüljön benn maradni;)
    Vajon ma elmarad a nagy hajrá????
    Reggel óta figyelem a saját állásom... frissítésenként 5-10 helyet csúszok vissza...
    Jelen helyzetben a második csoport nincs veszélyben... az elsőhöz meg nem kellene túl sok... még gondolkozom a rádobáson...

10. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szurkolok minden magyar indulóért!
    Hajrá Magyarok!

11. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Ha fájna, akkor ne. Inkább tartalékold, és készülj arra, hogy jövőre nyugodtan indulhass. Aki készült (legalábbis pl. én úgy állok hozzá), hogy amikor módom volt az év folyamán, akkor gyűjtögettem erre, és amit bedobtam/dobok, ha kell még, az nem fáj. Igaz, hogy élmény akár a 3000-ben is benn lenni, viszont keserű szájízű kudarc, ha nem sikerül. Az egyik szomszédom 2-3x indult TOP-on, mindig minimálissal maradt le, az idén bele se vágott. Ez eléggé magáért beszél szerintem (bár lehet, hogy más az indoka, nem beszéltük meg, csak én érzem így).
    Mivel a Malala-kertben úgysem tudsz más termelni, időt minimálisat vesz el, és a ládákból kaphatsz jó dolgokat is (pl. engem a CSP nem érdekel, persze, hogy gyakran azt kapok), azzal nem veszítesz semmit, ha akár esélytelenül is bedobálod a papucsot, foltokat, párnákat. Ha visszaváltják, kevesebbet kapsz. Csak ne az utolsó fél órában tedd, mert akkor nagyon be fog lassulni a szerver.
    Jó játékot!
    Kitartás, Magyarok! Imi, úgy tűnik, sikerült az ötleted! Gratula!

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Mire levegőt vettem hogy leírjam Holdfenynek és DevilMókusnak a nagyjából hasonló gondolataimat, megtetted Te helyettem. Nem ismétlem meg, de egyetértek vele, főleg az utolsó fél órára való tartalékolást ellenzem és nem bíztatok rá senkit, mert megjárhatja vele.
    Kitartást és sikeres véghajrát kívánok mindenkinek aki TOP-pol :D
    Szia!
    Bármit tervezel kérlek ne várj vele sokáig, tegyél rá mostanában, mert az utolsó időnek túl nagy a kockázata.. Ha úgy gondolod elengeded az 1000-t akkor nem szóltam egy szót sem és azt is csendben tettem meg :D:music:8)

Farm_Tadity_ és juliannakoczkas kedveli ezt.
  13. DevilMókus

köszi. Egyelöre afelé hajlók hogy jövőre..Meglet a Póni a másik eventböl :DNem akaróm ezt a napot elrontani..Azért figyelek....

Köszi én is a jövő évre hajlók ha készülök rá könyebben mene Sók az event nehéz mindent újra pótólni...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.11.18
    Szviki04, mebajah és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Örülök a döntésednek;) Csináld úgy ahogy Neked a legjobb!

bakosagi54 kedveli ezt.
  15. DevilMókus

Mindenkinek sók sikert!

juliannakoczkas kedveli ezt.
  16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Már 310nél van az alja az 1000nek. Érdekes, hogy 74 millával még jó lehet valaki a 3000be jelenleg.

Nem tudom mi lesz a vége. De úgy tűnik számomra, hogy a kizárt játékosok meghatározóan befolyásolták ennek az eventnek a sikerét, és lüktetését. Tényleg semmi nem maradt a TOPból, ami a létjogosultságát igazolná ebben a játékban. Ha a modik játékosok, akkor indulniuk kellene, ha nem játékosok, akkor meg nem kellene az ellenkezőjét kommunikálni. Szóval mindegy mi van, mindegy mi lesz, ez akkor is egy 22es csapdája, ha tetszik a BPnek, ha nem.

Azért elég szép számmal lehetett látni vörös keresztes lobogókat is. Minden nációból. Nem tudom, mit képviselnek, de azért vannak egy páran.

Utoljára szerkesztett: 28.11.18
    kekmaci75, Gio, Farm_Tadity_ és 3 más kedveli ezt.
  17. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Szépeket :)
    Aztamindenitnekihogymivanottazéleno_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O Szerintetek Kati nyer?

Gio kedveli ezt.
  18. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

:music:350? Hmm?:D

juliannakoczkas kedveli ezt.
  19. DevilMókus

Drukólók hogy sikerüljön..:Dhajrá !!de csak okósan ;). Nálam nagyón lassú a rendszer:cry:

Gio és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

A 179 és 185. hely között remekül sikerült összehangolni a piros-fehér-zöldben pompázó HUNGARY feliratot. Öröm ránézni, remélem senki nem rombolja szét.:inlove::inlove:
    Köszönet és gratuláció a 7 gazdának nem semmi teljesítmény!;)

Kicsit utánuk rövidítve is a HUN felírat látható, nekik is jár a nagy tetszik gomb. :)

Utoljára szerkesztett: 28.11.18
    R.Daneel, nrg18, rozo52 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.