Visszajelzés Édes otthon + TOP 3000 (2018) eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kicsi_66

kicsi_66 Junior szaki

sziasztok én sem tudom megnézni hol végeztem segítene valaki ?

Gio kedveli ezt.
  2. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Sziaztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy valahol meg lehet nézni, hogy az utolsó frissítés után végül ki, hol végzett a Top -ban? Mivel most indultam először, fogalmam sincs róla. Célom a 2000 volt, de mint olvasom, nem biztos, hogy sikerült. Előre is köszönöm az infót!

Gio kedveli ezt.
  3. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Nekem így sem nyitja meg, de nem gond. Kicsit több mint 150 millát dobtam be. Köszönöm, ha valaki megírja, hányadik helyre lett elég. :)

Marika312 kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, kérnék egy nevet és hogy mennyit dobtál be. Akkor meg tudom nézni.

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm;)

6. -.-Gina-.-

-.-Gina-.- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Látja-e valaki,hogy a 3000 meg lett-e a részemről?

Gio és Marika312 kedveli ezt.
  7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Rózsika, gratulálok, 1.805. helyen állsz.

Szia, mennyit dobtál be -kb- ?

Gratulálok, 2.619. helyen állsz . Megtaláltalak közben.

csio70, ursa11, Gio és 2 más kedveli ezt.
  8. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Szia! Ezek a nyertes határok?

9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Elméletileg ha az eventórára kattintasz az ikonja most is ott van (legalábis nálam) ott meg lehetne nézni, de még várni kell rá egy picit, hogy megjelenjen tényleg :)

10. .attila80.

.attila80. Junior szaki

Szia Kukori80! Nekem is megtudod nézni esetleg? .attila80. Kb olyan 105 misi körül dobtam be így a végén. Eddigi Top-okban nem mertem részt venni, mivel nem volt elég készletem, de most összegyűlt annyi, hogy bemerjek szállni :D

Előre is köszi :)

csio70 és Gio kedveli ezt.
  11. kicsi_66

kicsi_66 Junior szaki

kicsi_66 kb 150 mill köszönöm szépen :)

12. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

1643. hely, elértem a reális célt, elégedett vagyok. Tavaly éppen megcsíptem a szalmaházat, most kicsit emeltem a lécen... :)
    Minden indulónak gratulálok, a helyezéstől függetlenül!

csio70, ursa11, Brigi031976 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. ejelaci

ejelaci Aktív író

Gratula mindenkinek!

Pár szót a stratégiámról, mert csak kb másfél hónap állt a rendelkezésemre - 1év helyett...
    Nekem kb 200millió pé hiányzott a bedobott 400-ból. Tenyésztésből és a 6-7-8-as szintű állatok eladásából befolyt csp-ből vásároltam csak bahás fatermést, néhány növényt és állatot (fókát), valamint papagájtollat. Az utolsó napokat leszámítva max 3csp-t fizettem 1pé-ért... Az elmúlt pár nap őrületében ezt felvittem 5-re, így ráadásul egyszerűbb volt akár fejben számolni is.
    Egyébként volt benne egy kis szerencse is, mert a piacomon volt egy spanyol srác, aki 10.000-es tételekben borított piacra folyamatosan tamarillót (pé:274). Nem számoltam, de kb 200.000+db-ot vettem csak tőle tegnap és ma... :) Sokan pedig csak a legnagyobb értékű faterméseket vitték, de nekem így nem kellett 2000, sőt a végén már 3000csp fölötti pitombát, vagy moringát vennem.

A hiperinfláció miatt (amit ez a Top-event is csak fokozni fog, mert töménytelen mennyiségű cuccot vontak most is ki a játékból, a csp meg bentmaradt - azaz ismét jelentős keresleti piac lesz sokáig, ami drasztikusan növelni fogja a piaci árakat) a következő top-eventre már nem lesz értelme csak piacozással készülni, de nem reménytelen a helyzet, hiszen nagy szerencsével és ritkán, de bele lehet szaladni kiváló vételekbe... ;) Nem gondolom azt, hogy külső segítséget veszek igénybe, azaz további farmokat indítanék, hiszen aratógéppel is éppen eléggé időrabló a játék, inkább az eventeket fogom szelektálni és kevesebbszer fogom bontani a farmot, azaz nagyobb hangsúlyt helyezek a termelésre.

Sok sikert és jó készülődést mindenkinek a jövő évi Top-hoz! ;)

csio70, R.Daneel, juliannakoczkas és 7 más kedveli ezt.
  14. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Már beadtam...és feladtam!!!
    xD

Gio kedveli ezt.
  15. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen. Elégedett vagyok. :)

marcsi152, Gio és Marika312 kedveli ezt.
  16. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

2619 helyezett vagy 100 869 559 ponttal

R.Daneel, heureca3, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  17. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Szia!
    1467-ik lettél. Gratula!

Gio, kicsi_66 és Marika312 kedveli ezt.
  18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. 2472. lettél, gratulálok.

heureca3, Gio és .attila80. kedveli ezt.
  19. .attila80.

.attila80. Junior szaki

Köszönöm :)

csio70, DevilMókus és Gio kedveli ezt.
  20. csian

csian Járnitanuló

Hát itt milyen ügyes mindenki, én bizony nem tudom mennyit dobtam, de amikor lezárta a kétezerhatszáz valahol voltam. Gratulálok mindenkinek. :D

csio70, DevilMókus, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.