Visszajelzés Édes otthon + TOP 3000 (2018) eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen a biztató szavakat, és a jó tanácsokat is.

rencsike982, Leho69, Gio és 3 más kedveli ezt.
  2. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok:)

Mindenkinek szívből gratulálok, akik részt vettek a TOP 3000-ben és akik drukkoltak, nekik is :)

egy észrevétel....Farmaranyfát nem látok a nyeremények között...kár, nagy kár...:cry::D

genka53, csio70, rozo52 és 18 más kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Kösz! De csak negatív dolgok vannak benne.xD
    (leho70)

csio70, rencsike982, Fenyvesi1010 és 5 más kedveli ezt.
  4. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Gratulálok mindenkinek! Ügyesek voltatok!!!!!!!

csio70, greenfields, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  5. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, szép estét kívánok Mindenkinek, :):):) Szívből gratulálok a magyar TOP -osonak , mindenkinek , a nyerteseknek , valamint, aki csak hozzá kezdett , végig figyelemmel kísértem. Sajnos éppen a végéről maradtam le, ( betegség, kórház időre , nem ide tartozik) , egyszóval , mindenki aki pajta készletét áldozta , akik már 1 éve készültek, őszintén, szívből gratulálok mindenkinek!
    Főképpen mementori74 gazdatársamat figyeltem. :):)

Külön gratulálok kedves szomszédomnak , asdfghjkl7373 gazdának!
    Én ma egy másik "top"-ba kerültem , délelőtt léptem a 200. szintre. :):)

Utoljára szerkesztett: 29.11.18
    csio70, Lillapilla73, steve223 és 24 más kedveli ezt.
  6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! mementori a 11. lett. Szép hely.. :)
    Neked gyógyulást kívánok! :) S gratulálok a 200-hoz. :)

Farm_Tadity_, heureca3, rozo52 és 4 más kedveli ezt.
  7. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Sziasztok!
    Én még soha nem indultam TOP-on,nem is oly régóta farmozok újra,tudtam hogy egy ez megmérettetés és már a legelején leggyintettem.....ez nem nekem való. De most nagyon nagyon bánom hogy kihagytam. Hogy miért? Jó lett volna látni magam,valahol a listában, még ha a vége fele is hogy ott vagyok,megcsináltam,teljesitettem,meglett,és kitudja miért borzasztón örülte volna neki,most igy utólag átgondolva ezt érzem! :( Nem számoltam előtte,nem is mértem fel hogy mire képes a farmom , csak már most, szorozgattam , és jé.... egy 100-150 milla összejött volna (persze nem tudtam mennyi lesz majd a vége) , tehát a farmom fel volt készülve a megmérettetésre...sajnos hihagytam!
    Piacoltam! KB 300 milla jött össze , ennek örülök , de mégsem tölt el nagyon a boldogság!:(
    Jövöre ha lesz TOP nem fogom kihagyni! Most már tudom mi az a TOP láz! :)

genka53, csio70, nyuszi63 és 14 más kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ne bánkódj. :) Jövőre nagyobb eséllyel indulhatsz. Én is elkezdtem bedobálni, de míg bedobáltam, már jóval elhúzott a 3000. is. Így csak a ládákat szedtem ki, aztán egy idő után a kezemre ütöttem. Hogy nana, állj le...Elég volt! Nem vagyok hajlandó lenullázni a pajtát, hogy a 3000-be bekerüljek, s még kétséges is,hogy nem-e csúszok le..Lett volna annyi,hogy bekerüljek, de inkább jövőre, biztosabban. :)

Utoljára szerkesztett: 28.11.18
  9. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Szia! Igy igaz! Egy év felkészülés és irány a TOP 1000 !

csio70, Farm_Tadity_, nyuszika215 és 6 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Bizony.. :) Tudjuk mik a nyerő beadandók, azokra kell koncentrálni,hogy minél több legyen... :)

csio70, Farm_Tadity_, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  11. kosagi

kosagi Fórum mestere

Sziasztok!
    Én is úgy indultam neki, hogy a ládákért bedobálok valamennyit. Aztán még egy kicsit.:D Olyan jó volt látni a farmocskámat sokáig a 2000 csoportban.:p Reggel még bedobtam némi fatermést, aztán vonaton telefonról az utolsó aratás, meg még pár milla hozzá, de olyan macerás volt azon a pici képernyőn, hogy feladtam, lesz, ami lesz. És bent maradtam! Akkor sem sajnáltam volna, ha nem sikerül, nem nulláztam le a pajtát, maradt mindenből bőven. Szinte csak "saját termés", nem nagyon szoktam vásárolni.
    Jó volt, lehet, hogy készülni is fogok a következőre.
    Gratula mindenkinek, aki bent maradt!

csio70, Farm_Tadity_, Brigi031976 és 14 más kedveli ezt.
  12. fabatka

fabatka Fórum hercege

Sziasztok !
    Ma event záráskor még dolgoztam, így nem tudtam megnézni a végeredményt.
    Segítenétek, hogy a végső rangsort hol találom meg ?
    Előre is köszönöm !

Farm_Tadity_, rozo52, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!:)
    Eventóra ablakában katt az eseményre, kicsit várni kell de láthatod a listát!;)

Farm_Tadity_, Gio és fabatka kedveli ezt.
  14. Leho69

Örülök sikerednek.
    Ezt írtam az elején, hogy a ládák és az eventes, semmi másra nem jó csak TOPba való, gaz sokakat fog magával ragadni. Azok, akik megfelelően tudták kezelni a helyzetet ez nem is okozott kudarcot. Sőt. Sokaknak, akárcsak Neked felkínálták a kihagyhatatlan lehetőséget.
    Mindenkinek gratulálni kell, nemcsak a 3000ben lévőknek, hanem annak a nagyon sok gazdának is (biztosan több, mint 3000), akik azt a célt tűzték ki maguknak, hogy ládákért dobálnak és ezt szépen következetesen végre is hajtották.
    Azoknak is gratulálni kell, akik megpróbálták, de nem úgy sikerült, ahogy szerették volna. Gratula a bátorsághoz, és ahhoz, hogy emelt fővel tudják a kudarcot elviselni. Biztosan sokan vannak ilyenek is, mégsincsen tele a csevegő kirohanással, dühöngéssel stb. Lehet, hogy most nem sikerült nekik, de biztosan tanultak belőle és következő alkalommal komolyabb játékerővel térnek vissza.

csio70, Sali~*.*, kekmaci75 és 10 más kedveli ezt.
  15. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Persze, olyan, mint amit valahol olvastam, talán haiku:

három negatív szó:
    nincs
    semmi
    baj

Köszönöm a biztatást, a szurkolást. Nagyon jó a tudat, hogy az első 3000 közt kb. 560 magyar van! Azokért kb., akiket valami miatt más országbélinek jelölt a lista, pedig ide tartoznak. Gratulálok mindenkinek, akinek volt mersze belevágni, függetlenül az eredményétől! Jövőre veletek ugyanitt !

csio70, Sali~*.*, kekmaci75 és 7 más kedveli ezt.
  16. Leho69

571re tippeltem.

17. fabatka

fabatka Fórum hercege

Nagyon szépen köszönöm !!!

Minden eredményes játékostársamnak szívből gratulálok :inlove::D:inlove:!!!,

- és azoknak is, akik küzdöttek, de nem kerültek be a 3000 közé.
    [​IMG] " Ez jó mulatság, férfi (-és női-) munka volt!" Vörösmarty Mihály
    Nagyjából minden ötödik eredményes játékos MAGYAR !!!

Utoljára szerkesztett: 28.11.18
    genka53, csio70, Sali~*.* és 13 más kedveli ezt.
  18. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

minden
    rendben
    van

:)

19. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok!
    Sikerült 1 magyarnak a dobogós helyezés, szívből gratulálok Scorpion TattooGirlnek a 3. helyhez:D Szép teljesítmény:inlove:
    /Kár, hogy nem a szép magyar zászló van a címeredben/.
    Gratulálok mindenkinek, aki indult, a helyezésétől függetlenül:inlove: Nagyon jó látni a sok ismerős nevét a listán:D
    És rossz nem látni a sok régi ismerős neveit...:cry:
    Remélem jövőre ütősebb nyereményekért versenghetünk és addig is mindenkinek teli pajtát és további jó játékot kívánok!

genka53, csio70, Sali~*.* és 19 más kedveli ezt.
  20. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Sziasztok:)
    Csatlakozom az előttem szólókhoz, hatalmas gratuláció mindenkinek aki indult a TOP-on.
    Bátorság az kell hozzá, az biztos.:)
    Büszke vagyok minden induló gazdatársamra, jó ez a Magyar Csapat.:)
    Jövőre ugyanitt, addig szedjük össze magunkat, még azok is, mint pl. én, akik be vannak tojva ettől az egésztől.:)

Szia kedves Professzor Uram:)
    Mindig olvaslak, ha pozitív, ha negatív. Nekem tetszik.
    Most is tanultam valamit tőled, azt hogy a gazdája induljon a TOP-on, de az illető be van tojva az egésztől. Hát ez van.:) Ilyen ez a filmes szakma.:)
    Nagyon jól összefoglaltad az egészet.
    Remélem te előkelő helyen erősítetted a magyar csapatot (csalódnék, ha nem:))

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.11.18
    csio70, Sali~*.*, Tigrislady és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.