Visszajelzés Édes otthon + TOP 3000 (2018) eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A gyereknevelés a világ és az élet legnagyobb kalandja. És jól van ez így. Komolyan kell venni, mert egy olyan kaland, amiben sok szabály van, mindegyiket nem is ismered, és azt sem tudod mindről, hogy éppen rád akkor mi is vonatkozik, és nem utolsó sorban a szabályok még néha változnak is. Nagyon nagy kaland. Van akinek kell hozzá tervezés, stratégia, felkészülés, tudatosság, és van aki ezt ösztönből oldja meg. Mint egy stratégiai játéknál. Ahányan vagyunk annyiféle képpen csináljuk. Sok mindenünk hasonlít, és mégsem ugyan az. Kidolgozzuk a stratégiát, tanácsokat kapunk, esetleg kérünk, de dönteni mindig egyedül marad mindenki. És abban az egyedüllétekben dől el minden. És amikor már látjuk az eredményt, akkor már azt is tudjuk, hogyan kellett volna még jobban csinálni. Akár a TOPban, minden tervezhető, de semmi sem előre kiszámítható.
    És ezeket elmondod valakinek, mármint tapasztalataid megosztod vele, és jó esetben felét érti, mert ezek olyan dolgok, hogy át kell élned ahhoz, hogy megértsd. Azon egyszerű oknál fogva, hogy mindenki másképpen éli át ezeket a dolgokat. Ugyanazt kapja, ugyanazt látja, és mégis az átélés mindenkinél más és más még akkor is, ha nagyon hasonló. De szívesen megkérdeznék több olyan TOPozót, akik mindegyikben sikeresen szerepeltek, hogy egyforma volt-e mindegyik átélése vagy sem? Azt hiszem, több lenne a nem válasz, pedig csak olyanokat kérdeznék, akik mindegyikben sikerrel szerepeltek.
    Te aki több gyereket nevelsz, valószínűleg tudod mire gondolok, mert két gyereket nem lehet egyformán nevelni, ha mindkettőnél a legjobb eredményt szeretnénk. A genetika, a psziché, a környezet hatásai, saját változásaink és az élet fordulatai gondoskodnak erről.

MamaMeseKertje, ljanika6, csio70 és 18 más kedveli ezt.
  2. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Helyezéstől függetlenül gratulálok minden Magyar játékosnak aki indult a Top-on!

ulmo12, rob-rob, Döbi65 és 11 más kedveli ezt.
  3. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Sziasztok!

Lehonak
    Igen jó lenne a moderátoroknak egy külön verseny. Nem bedobálós, hanem egy taktikai event. Nekik lehetne egy kis izgalom és küzdelem, nekünk meg pihenés és drukkolás. Egy játékban az aktív résztvevőknek, mindenkinek meg kell adni a lehetőséget arra hogy a céljait elérhesse, és szórakozást/pihenést találjon benne, legyen sikerélménye.

Holdfénynek
    Gratulálok! :inlove:

MamaMeseKertje, ljanika6, csio70 és 13 más kedveli ezt.
  4. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Szia Drága Róza!
    Igazán szívmelengető és vígasztaló ez a pár sor amit írtál. Nem hagyom abba 8 év munkája van benne csak most már nem fogom engedni hogy elvigyen a TOP hangulata meg a tömeg.Én is nagyon várom a december 1-ét egyrészt a kislányom születésnapja másrészt advent előtti nap.Remélem a karácsonyi csomagban lesz egy póniistálló vagy valami ilyesmi.

ulmo12, Gio, csio70 és 11 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én egyszerre 4 Top játékot játszom;) Ja nem is... mert egy férjem is van:p Szóval 5 pályán a játék mellett;)
    Az alapkészlet mindenhol adott... a fejlesztés csak rajtam és a körülményeken múlik;)

Samborg, csio70, -kaktuszable- és 13 más kedveli ezt.
  6. ozoraioroszlán

ozoraioroszlán Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Most indultam először a TOP játékban, és sikerült is az 1602. helyre megérkeznem.
    Még nem kaptam meg a TOP2000-be kerülésemért a jutalmakat.
    Szeretném kérdezni, hogy a jutalmak később íródnak jóvá, vagy nálam van valami gond.

Előre is köszi a válaszokat.

ulmo12, csio70, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  7. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia:)
    Kb. 1 hét és jóváírják, esetleg hamarabb is lehet.
    Gratulálok!

ulmo12, Marika312, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  8. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Nagy gratula minden magyar résztvevőnek, különösen a 3. helyezést elért játékosnak.

ulmo12, csio70, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  9. drszj1973

drszj1973 Utánpótlás-írogató

Kedves Társak! a felajánlott ajándékokat hogyan tudom majd eljuttatni a tippverseny helyezettjeinek a megfelelő helyekre? köszönöm...indulhat a felkészülés a jövő évi topra:))

ulmo12, Gio, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  10. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Szívből gratulálók mindenkinek! :)

ulmo12, csio70, Marika312 és 10 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Cserenapkor mindenképpen. De úgy gondolom, hogy egy moderátori segítség is elkelhet. Ha nem lesz ilyen központi ajándék gyűjtés és onnan való kiosztás, akkor a legjobb, ha Te keresed meg a játékostársakat bagolyban. De addig is, ez nem a tippelős csevegő, hanem ez az:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/top-tipp-és-csevegő.17418/
    Ott megválaszolják kérdésed.

kekmaci75, drszj1973 és Gio kedveli ezt.
  12. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Szia Holdfény... :)
    Kérek szépen baglyot.:) Farmnév: Kincs... /3 ponttal/

ljanika6 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Sziasztok!
    Én magam nem vettem részt a Top-pon, de minden magyar játékosnak gratulálok az elért eredményért, valamint külön gratulálok 3 szomszédomnak is: csio70, nyific és :josie: gazdáknak!

Érdekes statisztika lenne, hogy vajon országonként hogy alakult a verseny, jövőre jöhetne is az országonkénti TOP, szerintem nem maradnánk szégyenben! :)

ulmo12, csio70, Marika312 és 9 más kedveli ezt.
  14. wingrider

wingrider Fórum-zöldfülű

Első top event, amiben indultam, és sikerült bekerülni a 3000-be. Kérdezném, a nyereményt mikor kapom meg? :)

Gio és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre zajlik a farmok ellenőrzése. Hamarosan mindenkinek jóvá lesz írva a nyeremény, csak türelem.

ulmo12, Gio, Imi* és 6 más kedveli ezt.
  16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Sziasztok!

A legfrissebb információk szerint az adatok elemzése folyamatban van, a jutalmak jóváírása jövőhét közepére várható.

ulmo12, Gio, Imi* és 12 más kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép napot kívánok Mindenkinek!:)
    Olvasom a hsz-eket és a jövőre vonatkozó elképzeléseket, intelmeket és jó tanácsokat.;)
    Elsősorban szeretnék köszönetet mondani azon játékostársaknak, akiknek köszönettel tartozom.:inlove:
    Ez volt a második megmérettetésem, be kell vallanom, hogy az első nagy bukásom után most még nem volt szándékom indulni.
    Éveken át gyűjtögettem a pajtába valókat, de mára már azt is tudom, az nem volt igazi TOP-ra való készülés.:music:
    A mostani event alatt elkezdtem számolgatni pár nagyobb tételem PÉ-t és mivel az event alatt sikerült a krizantém kinemesítése:p, már tudtam, hogy a következő megmérettetés alapjait is megszereztem, ez adta a végső elhatározást.
    A szupertrágya használatát már nem kell a felröpik gyűjtögetésére használom, így másra koncentrálhatok. Köszönet illeti ezért azokat, akik ebben is a segítségemre voltak. /Ppannik/ Köszönöm szépen "csajok".:inlove:
    Sikerült a bent maradás és bizakodva nézek a jövőbe. Közben megint fontos információkhoz jutottam, melynek megvalósításán már elkezdtem dolgozni. /1-1 nagyobb tétel mindenből, termény, fa, növény stb./ Mindezekhez viszont elengedhetetlen volt a fórumozás, a "nagyok" útmutatása, tapasztalataik, tudásuk megosztása! Köszönöm szépen, azoknak akiket illet!:)
    Végül gratulálok az összes résztvevőnek, elsősorban az előkelő helyen végezett játékosnak ScorpionTattooGril-nek! :)
    Szép volt lányok, szép volt fiúk! :D;)xD;)
    Jöhet a felkészülés, a következő megmérettetés! Ehhez kívánok mindenkinek sikeres és örömteli játékot, bő termést!

rozo52, maszilva, MamaMeseKertje és 21 más kedveli ezt.
  18. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :))

Nézve a TOP listát, miért nem lepődöm meg, hogy ki tanyázik az első helyen, remélem nemcsak "égimagasságokról" nézik majd meg a farmját, akik ellenőrzik
    8)

...és még egyszer gratulálok minden magyar gazdának, hogy belevágott az ide TOP-ba is, remélem jövőre ismét szerencsét próbálunk:D

rozo52, maszilva, MamaMeseKertje és 14 más kedveli ezt.
  19. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Cyra!
    Ha FA. fa lesz a jutalom akkor azért mindenféleképp!:p

meszimarsi, Gio, juliannakoczkas és 7 más kedveli ezt.
  20. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Sziasztok. szia !!! Klassz gondolatok, pompás ruhába csomagolva :) Nagyon jókat tudsz közkinccsé tenni ;) Szeretnék gratulálni mindazoknak akik a TOP-on indultak !!!! és most mindegy, hogy benn maradtak, vagy elcsúsztak 1 banánhéjon, én meghajolok a bátorságuk előtt (bedobni a fél vagy egész pajtát), a kitartásuk előtt (amivel egész évben hangya módra gyüjtögettek) és megpróbálok egyszer majd én is felnőni egy ilyen feladathoz....most még csak csodálok mindenkit és évközben örökké elfelejtek spájzolni, de majd egyszer.....:p Gratulálok Mindenkinek !!!!!:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.