Visszajelzés Édes Valentin-nap csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 12.2.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Puszpang

Puszpang Rutinos

Igen,már megvan;)ez az írás reakció volt a zöld csíkok egyenetlen állására:)Én csak 1 farmon játszom,de innen dobálok a közösbe egy ideje:)Lassan halad az a csík,de megcsináljuk! Nagyon bízom benne!;):p

incimami, jutka190226, marcsi152 és 11 más kedveli ezt.
  2. Atali

Atali Törzsjátékos

Sziasztok!

Ma már én is a közösbe dobáltam. Reggel óta egész sokat növekedett a csík, remélem sikerül megcsinálni! :)
    Sajnos nem tudok sokat beadni, mert nagyon lassan jönnek a felröpik... A szédültön az eventnövény megy, a főfarmon nemesített málna. (0 percezni még nem tudok, mert sehogy se akar összejönni a szupertrágya imádat.... Azért nem adom fel. :) )
    Hajrá mindenki!

-W-595-, incimami, jutka190226 és 12 más kedveli ezt.
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Remekül megy a minijáték, a képmetszőt használom én is.:)
    A boltban akad még pár dekoráció amikért úgy érzem, hogy játszanom kell!;)
    Szerelem a farmon.:inlove:
    https://kepkuldes.com/image/31ZD55

Utoljára szerkesztett: 16.2.20
    -W-595-, Vadóc, Ribiszke és 29 más kedveli ezt.
  4. imike911

imike911 Fórum hercege

Én nem tudom kinek, hogy működik a gépe, én a képmetszőt a következőképpen használom. Win7-em van.
    Farm indít, belépek a minijáték fő képébe. Böngésző lekicsinyít kb. 2/3-ad képernyőre, farm beigazít a kép közepébe.
    A képmetsző a tálcán rögzítve pihen. Rákkantintok a képmetszőre, kép behomályosul (a képmetsző felugrott, ahová előtte kicsiben kiraktam), rákattintok a Mégse gombra. Kép kitisztul, indulhat a játék.
    1. Megnyomom az indítás gombot, 1-2 mp múlva megjelenik a 2 vagy 3 bonbon.
    Képmetszőn nyomom az Új gombot, képernyő behomályul. Kijelölöm a képrészletet, felengedem a gombot, felül megfogva kihúzom a képmetszőt szélre.
    Itt a különbség, mivel nem full HD a monitorom, csak úgy férek el kényelmesen, hogy a képmetsző széle belóg a böngésző felé. Ekkor, mielőtt jön az alsó kép a ládákkal, rányomok egyet az egérrel a játék semleges felületére, mire a közös rész eltűnik a böngésző alatt. Nem az egész, csak egy csík, amin nincs semmi. Játék lemegy, pipára rábök.
    Képmetszőn rányomok a Mégse gombra, szépen összemegy és ott marad fent a böngésző mellett.
    Kezdődhet minden az 1. ponttól újra.

Így már kb. 500 minijátékot lejátszottam, de a képmetsző csak kétszer tűnt el, egyszer a bezárásra kattintottam kábulatomban, egyszer az egér adta meg magát és fals jelet adott.
    Mondom, minden alkalommal átfedés volt a böngésző és a képmetsző között.

Kuzdern, Ribiszke, incimami és 7 más kedveli ezt.
  5. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Kuzdern, incimami, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  6. strawberry49

strawberry49 Rutinos

-W-595-, Kuzdern, Ribiszke és 10 más kedveli ezt.
  7. KataMara

KataMara Fórumlakó

Sziasztok!
    Segítenétek hogy hol tudom követni a közös csíkot?
    Köszi előre is a választ:)

Marika312 kedveli ezt.
  8. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, a főfarmon a tenyészterep mellett, a szédültön jobbra fenn a hídnál, kilépési gomb alatt - találod az Ajándékdobozt -előtte kis bonbonokkal-, arra rákattintasz, s feljön az eventes ablak, ott láthatod. Ott van az egyéni rész -1. felhő-, s mellette bal oldalon a közös rész -2.felhő-.

Szia,
    óhh, ez csudaszép. Gratulálok a Művedhez.

Kuzdern, Ribiszke, Imi* és 6 más kedveli ezt.
  9. KataMara

KataMara Fórumlakó

Köszönöm:)

Kuzdern, incimami és Marika312 kedveli ezt.
  10. judorf

judorf Haladó

Sziasztok! Már okos és kissé buta telón is megy a fotózás. Szomszéd srác iphonet adott, az sem okozott nehézséget. Kedves farmos szomszédom jóvoltából már a képmetszés is megy. Holnap megnézem painten is, ha már lúd legyen kövér. Szóval... köszönöm Farmerama, itt mindig tanul újat az ember. Ezt az eventet akkor sem szeretem.

Kuzdern, Ribiszke, incimami és 5 más kedveli ezt.
  11. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia marcsi152!
    Én is csinálom +1 kis farmon.:inlove: Főfarmom egyéni része kész. Viszont ott van még kb. 5 ezer gazam,tehát természetes,hogy Tarlórépával, Liliommal és Sárkányfűvel a röpikre gyúrok a közösbe.:p
    A kis farmom,nem olyan kicsi,csak sok mindent nem talál senki benne.;)Most Szédültön gazat nyomatom, Főfarmon Rózsát próbálom ki.
    Azonban ott is megy egyéni és közös is,mert most nincs/ nem lehet megállás. :wuerg:Mindkettőből már első +-os kitehetőm meg van.
    Jelenleg,így összesen van 5 db sima és 3 db +-os kitehetővel zárom mai napot, a 99-es szinten.:p
    Nagyon szeretném a közös Felhőt is aktiválni.:inlove: Még van 2,5 nap szerda 14 óráig.
    Én úgy érzem,hogy most is odatettem magam elég szépen vagy még sem?:music:Szemembe mondjátok,ha nem így van.xDxD

......és a másik Farm,ahol még szomszédom is csak 1 fő van.;)xDxD

Utoljára szerkesztett: 17.2.20
    Kuzdern, Ribiszke, Marika312 és 9 más kedveli ezt.
  12. kissme6

kissme6 Törekvő

Sziasztok!

Van olyan farmom, ahol mindjárt eléri a 3. vonalat is. Ezen éppen elhagytuk a második kört.
    Ma is lement 9 játék. Az 50 játék már bőven megvan, mert 528 érmém van. Még lesz 10-15 játék, ma és holnap, mert röpi nyista.

13. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Sziasztok!
    Nem lesz meg a második felhősor szerintem. Azon a farmon, amelyiken játszom, éppen hogy elhagyta a második dekort, a tartalék farmomon, amelyiken ritkán játszom, mindjárt eléri a harmadikat. Hogy van ez? És van még két nap. Jó, ha a harmadik meg lesz addig.

incimami, osztrak12 és ildiko44 kedveli ezt.
  14. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Sziasztok! Szép napot mindenkinek:)

Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert már elpazaroltam sok-sok malomterméket a 3db-os tortásdobozokra, memorizálom....aztán mire kirakni kell, már össze is keverem a dolgokat:/ :)DD ).
    Hogyan is van ez a képmetszősdi ? Ha valaki segítene, azt legyen kedves az elejétől lépésről-lépésre megadni..(xp-s gép), én pedig egy komodor 64 vagyok:DDD
    Egyébként az egyéniből az utolsó rész hiányzik, amihez megvan minden...sőt lesz még vagy 100 minijátékra elég kevergetnivaló.
    Köszönöm előre is:)

Sok sikert mindenkinek:)

Kuzdern, Ribiszke, orfisxo és 3 más kedveli ezt.
  15. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

236 hsz van 2 videó sokat segít.

Kuzdern, Ribiszke, incimami és 2 más kedveli ezt.
  16. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Sőt arra is van lehetőség, ha netalántán valakit zavar hogy a képmetszőnél mikor rákatt az ember elhomályosul a képernyő, azt ki is lehet kapcsolni. A képmetszőben van egy beállitások menűpont, ha arra rákatt és az utolsó kiskockából ki kell venni a pipát. (Képernyő fóliázása amikor a képernyő aktiv) ez elöl kell kivenni a pipát. Akkor szépen élesen látszik a kép.

Kuzdern, Ribiszke, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  17. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

röpi vadászatra indulok, több félét ültettem már, de most megakadt a sárgaborsón a szemem hogy 528 tp ad és 10 órás . ezt is ki fogom próbálni. esetleg már valaki ültetett? a közösbe adom már, remélem hogy meglesz a második is.

Kuzdern, Ribiszke, incimami és 4 más kedveli ezt.
  18. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Szia! A 12 oldalon nagyon sok információ van a képmetszőről. Én is ott tudtam megtanulni, hogy hogyan is müködik./Azért irom, hogy megtanulni, mivel már 7 ikszen tul vagyok/ Ott még videot is találsz.. Először a képmetszőt ne rögtön a játékon gyakorold. Tovbbi szép napot kivánok és jó munkát.

Kuzdern, Ribiszke, maszilva és 8 más kedveli ezt.
  19. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Madár csicsergős szép reggelt kedves Gazdák!!!!:inlove:Nos ismét neki vághatunk a mi kis édes Eventünknek!!!Hála Isten én a munkahelyen is tudom csinálni!!!Sikeres melót mindenkinek!!!!:inlove::):):)

Ribiszke, osztrak12, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  20. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Mackóbrunmogós jó reggelt! Hát el is vagyok keseredve, mert hiába nyomom ezerrel, - most is 3o tortát csináltam - nem megy előre a zöld csík. Ha igy haladunk, nem érjük el a felhőt. Akkor meg minek dolgozunk ennyit. Telóval csinálom, minden torta hibátlan, de a sikerélmény a nullával egyenlő.......azért dolgozzatok, szükség lenne a felhőre, de nagyon!!!! Szép napot!

-W-595-, Kuzdern, Ribiszke és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.