Visszajelzés Édes Valentin-nap csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 12.2.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :) Ma is ment a közösbe 3 farmról kb. 25 dobozolás :) A másik 3 farmon még a 2. dekorra gyúrok. Most minden a leghosszabb érésű növényt ültettem a főfarmra, mert gaz van, csak röpikkel szenvedek ott. Próbálok nemesítgetni, hátha az is segít majd egy kicsit a röpigyűjtésben. Haladunk. Szerintem ma meg lesz a 3. dekor, és fölé is megyünk. Meg kell lennie! 53 óra van még az eventből, aki amit tehet tegye meg. A cél közös :) Jó játékot gazdatársaim :)

-W-595-, Kuzdern, Ribiszke és 11 más kedveli ezt.
  2. csakierzsebet59

csakierzsebet59 Junior szaki

Hany kozos van? 3 farmom van es a kicsi farmokon magasabb a zold csik, a nagy farmomon tegnap ota alig emelkedett a szint.

Kuzdern, Ribiszke, marcsi152 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia Gabika! Én is a röpikre gyúrok és meg kell lennie ha már ennyit dolgozunk érte!!Amúgy fő a töltött káposzta és az egészség!!!xD

-W-595-, Kuzdern, Ribiszke és 13 más kedveli ezt.
  4. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Kedves Ildikó :)dógozunk dógozunk keményen ne aggódj, én is 3 farmon dobozolok. Gaz van bőven, felröpire várok mindig.

-W-595-, Kuzdern, Ribiszke és 12 más kedveli ezt.
  5. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

xDxDxDxD;):p Megyek enni :) Imádom a töltött káposztát. Hajrá akkor gyúrjunk rá azokra a röpikre. Tudod, mint Gálvölgyi szokta mondani "Gyúrunk vazzeg" :D xD

-W-595-, Kuzdern, -Erbrow- és 9 más kedveli ezt.
  6. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Ennyi!!!!xDxD:inlove:

-W-595-, Kuzdern, gabianyus és 5 más kedveli ezt.
  7. kovacstne

Azért van ám dolga a nuggernek,szántani-vetni-aratni,közben ki kéne zuhanni a piacra virágokat venni,mert ugye jön Zsuzsanna!Két szomszédom is van,sőt a lányom szülinapja!xDSőt metszeni a rózsákat,mert hajtanak mint állat!!Élet ez?xD

-W-595-, Kuzdern, Ribiszke és 11 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Fogalmam sincsen hány játékot játszottam le , talán 5 db eddig ? :eek:

Na mindegy , 67 malomtermékes játékot gyártottam le , és még van 53 óra az eventből . :inlove:

Majd valamikor elkezdem egybe ma estefele vagy holnap reggel . :p

Kuzdern, Ribiszke, gabianyus és 10 más kedveli ezt.
  9. ankina

ankina Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, ha valaki a 95 szinten nem csinálja az eventet, már a közösben a harmadik szintet teljesítette volna, legalább is a zöld szin ezt mutatja. Én ezerrel dolgozom rajta a 226-os szinten a közösben és még a harmadik rész felénél sincs a zöld jelzés. Nem értem és úgy gondolom, hiába dolgozik az ember, nem megy egyről a kettőre.

Kuzdern, Ribiszke, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  10. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Szia!
    köszönöm szépen:)

Kuzdern, Ribiszke és jutka190226 kedveli ezt.
  11. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Szia. Nálam is ezt mutatja kb.a 90 millió felénél van a zöld csík a nagyobb szintű farmon, pedig beraktam már a közösbe is rengeteget kb. 60 játékot játszottam eddig le mind a 3 farmon. A kicsiken pedig csak 5 játékot játszottam és mégis azt mutatja, hogy a 90 millió megvan.

Kuzdern, Ribiszke, osztrak12 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Ma még csak 8 dobozt tudtam legyártani sajnos felröpire várok. Eléggé megcsappant a zöld csepp készletem ezért csak este érik be a krókuszom. Kár, hogy nem lehet tudni mennyi kell még. Azért szerdán ha nagyon nem vagyunk kész veszek farmpengőért és nyomom ezerrel. Lassan csak meglesz a harmadik dekor is és akkor már csak a felhőért kell tepernünk. Sajna nekem csak egy farmom van ezen igyekszem túl sok idő lenne még másikat is csinálni. Nem megy a család és a munka mellett. Mindenkinek sok röpit és szép napot kívánok. Már belejöttem a képmetszésbe úgyhogy minden doboz hibátlan. Mielőtt elfelejtem lett dobozhalam. Nagyon örülök végre rám talált.

-W-595-, Kuzdern, juliannakoczkas és 7 más kedveli ezt.
  13. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Nálam se mozdul a csík magassága sehova, úgy van, ahogy tegnap este hagytam, a második és harmadik rész között a fele alatt. Nem mozdul sehova. Ebből már nem lesz szerintem semmi, ha hétvégén nem lettünk majdnem kész. Na, mindegy, illetve nem, de ez van. Megyek, az éjszakai termést lejátszom.

-W-595-, Kuzdern, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  14. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

érdekes, nekem a telón hibátlanul működik, hosszító nélkül, már nagyon sokat megcsináltam, csak a zöld csík nem halad eléggé, szurkolok, hogy sikerüljön a második felhő is....
    gondoltam, hogy mindenki dolgozik.....csak már látnám az eredményt....de s sikerélmény egy picit még odébb van...Már annyi zöld cseppet elhasználtam a felröpik miatt, hogy az hihetetlen, nem számoltam, de szerintem kevés maradt a következő eventhez ha így haladunk, de sebaj, csak elérjük a felhőt, a többi már nem is számít....

-W-595-, Kuzdern, Ribiszke és 6 más kedveli ezt.
  15. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Szia!

Köszönöm szépen,
    mindent kipróbálok..., most ezt:DD
    aztán....

Kuzdern, Ribiszke és szemike50 kedveli ezt.
  16. kosagi

kosagi Fórum mestere

Szia! Nekem 100 fölött adta. Ha nincs eventgaz, mindig az megy éjszakára, rengeteg kell a gazdakörbe, és a reggeli aratáskor felhőtől függően 5-6-ot ad 1x1-re csatnival.

-W-595-, Kuzdern, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  17. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Milyen a káposzta? Savanyú káposztás? Gerslis? Paradicsomos? Kicsi? Nagy? Én is imádom, de csak ritkán csinálok, mert nekem csak a másé jó, a sajátommal nem vagyok elégedett.

-W-595-, Kuzdern, gabianyus és 4 más kedveli ezt.
  18. kovacstne

Savanyú káposztás /hagyományos szárma/!Füstölt husi nélkül,mert ebben nem szeretemxDHaladjon már az a nyamvadék zöld sáv!!!!!!!!!Na megyek a piacra,mert mire oda érek elnyílnak a virágok is!xD

-W-595-, Kuzdern, -Erbrow- és 10 más kedveli ezt.
  19. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Ma reggel is Tarlórépa vagy Cukorrépa (ki,hogy ismeri) 117 db röpit adott 1x1-en, 5 keverést tudtam csinálni. Nincs olyan,hogy "...,,röpi nyista.....". Fentebb 3 növényt is hoztam, hsz-ben.:p Liliom, Sárkányfű és Tarló vagy Cukorrépa.;):p
    A 2-dik Felhő meglesz,mert meg kell lenni! ;):inlove: A 2 nap, ami még van, az még nekem,a 99-dik szinten is elég lenne a 3-dik Felhőhöz is.:DNehogy már ne legyen meg a KÖZÖS FELHŐ?--vicc kategória!:inlove:
    A zöld csíkhoz nem tudok mit szólni,hisz Én ránézek és lépek tovább,mert drága az idő, azt mustrálgatni! ;)xD
    Emlékszem, mikor Leho69 vezényelte le és az is növénytermesztős,bedobálós valami volt. 2 nap este 20 órát adott meg,hogy addigra kész. Szinte senki nem hitte és jóval 20 óra előtt készen voltunk egyénivel és közössel is!
    Tényleg, hol van most Leho69 ?:music: Kóbászol valamerre már megint és most pedig itt volna a helye neki is!;):inlove:

Kuzdern, Ribiszke, gabianyus és 9 más kedveli ezt.
  20. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan miről beszélsz?
    Mert ez két különböző zöldség, Te pedig úgy írsz róla, mintha egy és ugyanaz a növény lenne, csak kétféle névvel illetve.
    Ezzel a valótlansággal pedig sokakat megzavarsz.

Cukorrépa[​IMG]67.16:0824,5115358zöldség
    Tarlórépa[​IMG]109.19:3040,75127,8730zöldség

Amikor az ilyen és hasonló dolgok miatt figyelmeztetünk, akkor miért nem érted az okát?
    Megkérlek, hogy próbálj meg a játékot illetően tájékozódni és az írásaidban a valósághoz közelíteni.

denisadina, Kuzdern, Ribiszke és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.