Visszajelzés Édes Valentin-nap csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 12.2.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Nekem csakis fényképező ami bejön mint segítség...a memóriám estére 0...:)

maszilva, szellorozsa, Melan és 17 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nekem nappal is. :D

3. imike911

imike911 Fórum hercege

Kipróbáltam a Paint-tal egy kört. Majdnem sikerült, de lejárt az idő. Utána majdnem befejeztem mérgemben az eventet - nem kell nekem az idegeskedés. Egy kis idő múlva lenyugodtam, megpróbáltam egy másik farmon. Ott összejött. Most úgy vagyok vele, hogy csinálom egy darabig, aztán ha valamennyire megy, akkor folytatom.
    Lenne egy kérdésem, ami azért lényeges a folytatás szempontjából. Az alapjáték minden esetben ad 3 vagy 6 csillagos érmét, ezt írja az event leírás. De mi van utána? A folytatásban csak lehetőség a 6 vagy 12 érme, vagy itt is megkapjuk? Nem mindegy. Ha csak egy esetleges nyeremény, akkor elég gázos a boltbeli kínálat "kifosztása", de ha biztos, akkor érdemes lehet kaparni tovább.
    Aki tudja, kérem válaszoljon!

szellorozsa, Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Nálam durva a helyzet, még egy sem sikerült.xDA végére majd belejövök!xDEbből nem kalózkodok a piacon!xD

5. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, kicsit mérsékeld magad! Az indulatodat, az írásaidat és a jelenlétedet!
    Igen, rendkívül zavarosan írsz. Nagyon nehéz olvasni. De egy moderátornak mégis meg kell tenni. Nem görgethet.
    A hozzászólásaid tele vannak van érthetetlen utalásokkal, az életed ilyen-olyan (ide nem tartozó) részleteivel.
    Nagyon-nagyon sok írásodat törölnünk kell, a fenti problémák és a sok off miatt. Valamint jelentéseket is kapunk a játékosokat zavaró stílus és az összefüggéstelen szöveg miatt.

Az önmérsékletre emiatt kérlek.

-ágianyu33-, ursa11, osztrak12 és 9 más kedveli ezt.
  6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!

Ha továbbfojtatod a játékot az 1.750 pont után akkor ezek a jutalmak:
    Vagyis a továbbfolytatott és sikeres másolás után kapunk 12 csillagos érmét.

ursa11, vihence, osztrak12 és 6 más kedveli ezt.
  7. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Hát nem megy.o_O3- ból 0. Vagy megcsinálja a párom vagy részemről az eventnek annyi.:oops:

osztrak12, szellorozsa, Puszpang és 9 más kedveli ezt.
  8. imike911

imike911 Fórum hercege

Szia!

Ezt én is láttam - most is nyitva van az eventismertető nálam- , csak az a gondom, hogy míg az egyéni résznél pirossal kiemelték a csillagos érméket, mármint hogy azt mindig kapjuk, itt külön ezt nem írták le. De látom, Te is azt gondolod, hogy az erre is vonatkozik. Remélem így lesz, mert egyébként reménytelen dolog lenne a boltban rendesen bevásárolni.

szellorozsa és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  9. kukori80

Az első felhőig fel ne add nekem, az is számít. A 2. felhőt most én is messzinek látom. Ma már nem játszok többet, majd holnapra lenyugszik az agyam, játék előtt memorizálom a tortákat és egyszerre megpróbálok többet megcsinálni.

ursa11, HéricsBáró, osztrak12 és 9 más kedveli ezt.
  10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia, pedig annak mennie kell...nekem is döcög, de legalább az első felhő kell...:wuerg:

ursa11, osztrak12, szellorozsa és 8 más kedveli ezt.
  11. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Fel ne add. Próbáld képmetszővel, és időbónusszal. Én úgy csináltam az event ablakot lekicsinyítettem, lehúztam, hogy az indítógomb teteje éppen látszódjon. Rákattintottam az indítóra, majd gyorsan a képmetszőre, kivágtam a torták képét, majd az eventablak mellé húztam. Utána az eventablak jobb oldali csúszkáját lejjebb raktam, hogy látszódjanak a hozzávalók. Néztem a képet, és kattintgattam gyorsan sorban. Mind a 14 játékom sikerült! Próbáld ki!

osztrak12, Kuzdern, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Megkezdtem én is a játékot. Ez sem lesz különb, mint a tortás event volt. :( :D ;)

ursa11, HéricsBáró, osztrak12 és 13 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szeretnék kérdezni valamit, ha lehet:
    Itt tartok jelenleg az eventben, hol jobban, hol kevésbé sikerül, de haladok: [​IMG]
    Folytatom tovább természetesen, de sokkal előbb fogom abbahagyni, mint a többség.
    A kérdésem az lenne, ha úgy érzem, hogy elegendő minijátékot játszottam le felfüggeszthetem a minijátékokat addig amíg a többiek is teljesítik az eventet?
    Hogyan jut el a közös nyereménye hozzánk? Az ilyen jellegű eventeknél utólag írták jóvá a közös nyereményeket. Most is így lesz?

Ha úgy látom, hogy szükség lenne rá természetesen nekiállok újra és segítem tovább is a közös csíkot.

HéricsBáró, osztrak12, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Mindenkinek ajánlanám a képmetszőt, amit Toma és Melán is forszíroz. Higyjétek el én évekkel ezelőtt kezdtem el használni, olvasva sokkal nehezebbnek tünt mint kisérletezve. Leizzadtam olvasás közben, még a víz is kivert xD
    Először is a start menüből kiszedni a képmetszőt, lehetőleg a jobb oldalsávba, ott marad az ollód. Aztán katt rá, megjelenik egy kereszt és amikor kicsit áttetszővé válik a felület akkor csak balról jobbra húzzatok egy akármilyen vonalat. Ezt a mozdulatsort gyakoroljátok csak és próbáljatok kisebb-nagyobb területet kijelölni, akár most a farmon is, mert semmi nem történik, az az nem tesztek kárt semmibe, aztán bezárásnál rákérdez mented e, nem és kész.:)
    Amikor túlvagytok a felismerésen, hogy annyira egyszerű, hogy nem is lehetne ennél egyszerűbb akkor már simán fog menni a játék.;)
    Egyszerűen csak lekicsinyíteni a képernyőt és elhúzni balra, hogy minden látszon amit szeretnénk, mármint a lényeg a dobozok.
    Akkor elindítom a játékot, gyors katt. az ollóra, lehetőleg csak annyit metszek ki a dobozokból, hogy a lényeg látszódjon.
    Képet megfogod elhúzod jobbra, marad még 3-4 mp és már katt is a doboz, majd a kis süti és a dísz. ;)
    Meglátjátok így a 2 verziósnál 10 játék után tuti ott fogtok tartani, hogy a végén még marad 8-10 mp
    Egy biztos a 3 db-os verziónál fogom használni a csokibónuszt, inkább biztosra megyek, meg hát ha van miért ne használnánk.
    Szóval csak próbáljátok ki, én azt mondom, nem tudtok vele veszteni, viszont írtó sokat nyertek vele, ha belejöttök;)
    Sikeres képmetszést és eventet kívánok mindenkinek:)

ursa11, vihence, rencsike982 és 14 más kedveli ezt.
  15. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Párom átvette:pNeki perfect a rövidítet is.:)Valahogy nekem ez gyors.:oops:Vagy lejárt az idő mire megtaláltam a képet ,vagy fordítva raktam össze.:wuerg:Na mindegy letermelem a malomtermékeket, azt majd csak megcsinálja.;)
    Nem értem miért kell ennyire speciális minijáték időnként.:music::cry:

Domos52, osztrak12, marcsi152 és 8 más kedveli ezt.
  16. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A bal oldalon látod a zöld sávot, amely a Te és a többi játékos beadásaival emelkedni fog.
    Amikor elérünk közösen az első dekorhoz, akkor ott lehullik a lakat és a tesztek alapján jóváíródik az első ajándék.
    Aztán így tovább a többi nyeremény esetében is.
    Ha ez élesben nem így lenne, akkor is látni fogjuk, hogy mennyi ajándékot szereztünk meg a közösből.

maszilva, osztrak12, marcsi152 és 7 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én is ezt tudom csak ajánlani. Mikor kezdtem a játékot, akkor jutott eszembe, hogy Prt- vel csináltam, így minden pipa előbukkan játékonként. ;) Hurrá!! :D
    2 dolog van, amire figyelnem kell. Egyik a Bonbon, mert sokszor nem látom normálisan. :D Másik, mikor vált a kép, ne nyomjak rá addig, amíg nem fix. Mert sokszor majdnem mellé nyomok.
    ennyi lenne :)

osztrak12, szellorozsa, gabianyus és 6 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Welwi :)
    Köszönöm szépen ezek szerint bármikor abbahagyhatom vagy folytathatom nem fogok veszíteni vele semmit sem. Segítek, ha szükségét látom, bármikor újra természetesen, ha úgy érzem :)

19. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Mire nem jók a nők o_O Még ezt is megcsinálja , nem panaszkodhatsz. :D

osztrak12, szellorozsa, Melan és 5 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Szia Gabi, ez valami borzasztó amit leírtál. :D Húzzam jobbra, meg balra, közben kicsinyítsek is. Ezt biztos hogy most nem fogom kipróbálni a játékban, nem tudom hogy mivel lehetne ezt gyakorolni, mert írtad hogy kijelölök egy területet és azon gyakoroljak, de azzal mit csináljak? Mert az nem időre megy. Nekem az idővel van a bajom. Elszöszmötölök én a képmetszővel, de ha időre megy, akkor megáll a tudomány. :)

-W-595-, vihence, HéricsBáró és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.