Visszajelzés Éjféli verseny 2. - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 16.5.25.
  1. 1

166 szavazat
    54.1%
  2. 2

23 szavazat
    7.5%
  3. 3

17 szavazat
    5.5%
  4. 4

3 szavazat
    1.0%
  5. 5

12 szavazat
    3.9%
  6. 6

11 szavazat
    3.6%
  7. 7

5 szavazat
    1.6%
  8. 8

8 szavazat
    2.6%
  9. 9

9 szavazat
    2.9%
  10. 10

53 szavazat
    17.3%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem hat rá, mert az csak a Rémtermékekre hat. Az eventnövény attól, hogy a teliholdason termeljük, nem rémtermék.
    upload_2024-10-16_12-4-40.png
    Sok sikert az eventhez!

Sali~*.*, kigyo51, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Sokaknak értékesek a dekorok...;)
    Én eddig is simán végig repültem a plyákat... a közetes nyereményekkel nem igazán foglalkoztam...8) Max majd most is megnézm melyik repülőút a szerencsésebb az esetemben;) dekort nem fogok duplázni... s lehet, hogy az egyszerűség kedvéért semmit;)
    Csak sporólósan lerepülöm a kötelező kört!

Utoljára szerkesztett: 16.10.24
    ildiko44, böbe764, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  3. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Hoznék egy kis oprimizmust a dologba. Elolvastam, de lehet felületes voltam. Igaz, hogy 20.000 környéki a növény kell, de két területünk van. Mindig megy ez a felröpi mizéria, minden extra nélkül megvolt a felröpim mikor úgy döntöttem nekilátok az inutep eventnek...Jelenleg 1300!!! plusz felröpim van oda. Nekem az a véleményem, hogy ezt most jól összehozták. Hisz ahogy Toma is írta, van egy 5:30 növényünk amit szépen termelgetünk 1x1-en, 404 területről fog felröpi jönni. Mire a növény mennyiségünk megvan szerintem nem csak a repcsishez de bőven a hétvégihez is megleszünk és legalább nem kell azon agyalni mit vessek. Két legyet egy csapásra. Nekem úgy tűnt, hogy mivel teliholdasról volt szó szépen jött a felröpi. Tehát itt talán a hozzáálláson kellene már változtatnunk. Nekiülni csinálni. Megnézem még a jutalmakat, de gyanítom a leggyorsabbat választom, viszont mind a matricát mind a dekorokat duplázni szeretném még mindig hajtva azt, jól fog jönni csere alapnak, akinek ez jól jöhet tartsa fejben. Másra nem, jó lesz a kúriába :)
    Pozitívan! Nyomjuk csináljuk! :)

maszilva, kutyus_111, Crispello és 13 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

:inlove::inlove::inlove: Véééééégre! :inlove::inlove::inlove:
    Hajrá! játszunk optimistán,hozzuk ki a legjobbat a játékból;)

20000 növény...:music: Meg lesz az;)

Matricát nem biztos, hogy érdemes duplázni... mintha Ableotory azt írta volna, hogy egy fajtából csak 1 db használható fel...:wuerg: Talán Saginak írta....8) De lehet, hogy rosszul emlékszem....:)

5. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

2 területen 1212 növényt arathatunk vízzel trágyával 4 óránként. 4-5 nap alatt megvagyunk. Igazából, ha úgy vesszük "nincs niytva" a teliholdas erre az időre. Gondolhattuk, hogy ha kinyitják több mint 1 hónapra akkor ide biza eventeket terveznek.

Mi értelme akkor a duplázásnak...? Ezzel nagy balgasághot csinálnának, hoztak egy rendszert ahova a mennyiség a lényeg, engedik a duplázást majd nem beragasztható? Modik ez így van? :eek:

ildiko44, HaVera, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  6. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Nem a játékosok hozzáállásával van baj, hanem a játékmesterével.
    Nagyon szépen hangzik, hogy mire letermelődik ez, meg lesz az...
    Péntek 10-től vasárnap 22-ig tart a hétvégi event. Vagyis aki belekezd a holnapi eventbe, az pénteken az eventnövénnyel várja az első felröppenőt, ami ugye 5,30-as.
    Számoljunk területenként 30 felröppenővel, így összejön 1-1 aratás után 60 db.
    Pénteken még aki teheti, arat 2x, így 180 felröpivel zárja a hétvégihez a napot.
    Szombaton nem megy sehova, arat 4 óránként 4x, így lesz neki újabb 240 felröppenője, és vasárnap se megy sehova, arat megint 4x, így összesen 3 nap alatt lesz 660 felröpije a 759-el szemben.
    Vagyis akinek nincs elegendő szupertrágyája, vagy urambocsá' a hétvégéből 1 napot nem a gép előtt akar/tud tölteni, annak igen is, mérlegelnie kell.
    Semmi gond nem lenne, ha ez az event nem a horrorkertben játszódna, de hát oda tették!:cry:

kisvirág, fairmike, papirocska és 13 más kedveli ezt.
  7. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok . Alapvetően az első gondolatom az volt mint Gabinak.;)
    -Elengedem, és maradok a hétvégi eventnél a röpiknél.o_O
    Ugxanakkor az event főnyereménye alapvetően nem foglakoztat különösebben, viszont közben ad ezt azt, magát a repcsis eventet szeretem,és igazábol ha elszorok 2-3 ezer szupit , bonuszokat és partykat se számít.:music:
    Azaz úgy döntöttem holnap event növényből letermelek amit tudok ,majd ugyanúgy készük a pénteki event röpire mintha nem is lett volna event:pxD:D
    Nagyjábol ennyi.:music: Ha úgy alakul hogy az eventnövény nem lesz csütörtökön kész:sleepy: , akkor majd folytatom ha kész a hétvégi feladat.:D
    Jó játékot .:)

ildiko44, Sali~*.*, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Én azért picit gyorsítani tervezek a tempón....:music:
    Még soha nem dupláztam matricát... De Sagi egy eventet többszörözött... s így őt érintette a probléma...

9. Goran

Goran Fórum bárója

Szia, azért tegyük hozzá, hogy lehet ajándékba is küldnei felröpit, ami 3x20, nem sok, de sokat jelenthet, ha épp annyi hiányzik.

Sali~*.* és DevilMókus kedveli ezt.
  10. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Valóban, mindkét event felröppenője küldhető ajándékba.
    Továbbá az "Üzemanyagkanna" felröppenőt a Varázsfa is adja. Érdemes kirakni területre, ha jelenleg a pajtában porosodnak:)
    Sok sikert az eventekhez!

ildiko44, kigyo51, maszilva és 7 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Olvasom, hogy milyen kardinális kérdés lett a matrica duplázása.
    Nem is olyan régen volt a csöves event ahol eleve több kört kellett megtenni ahhoz, hogy a felhő és a rá való dekorok a miénk legyenek. Sagi is ott ismételt és többször is, mint ahányszor a felhőhöz szüksége lett volna.
    Aki tehát azt állítja, hogy soha sem duplázott annak vagy nincsen meg a felhője, vagy pedig elfelejtette már, hogy volt pár ilyen eventünk ahol akartunk +matricát vagy sem, duplázni, sőt esetleg triplázni is kellett.

Szándékosan csak egy matricáért még én sem álltam neki újra játszani egy eventet, de volt rá példa, hogy rákényszerültem.
    A tervem ebben az eventben az, hogy holnap elkezdem, csinálom, ahogy szoktam, aztán meglátom, hogy érdemes-e befektetni szupertrágyát, KK-t pörgetéseket.
    Számomra a hétvégi event elsőbbséget élvez, ha azzal végeztem és még szükségem lenne üzemanyaggyártásra, csinálom tovább.
    Minden további tervemet az eventkezdés után fogom tovább gondolni.

maszilva, Crispello, levi5 és 5 más kedveli ezt.
  12. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Dedede :) Pontosan ezzel van a baj! :)
    Meg is indoklom, hogy miért!
    Jelenleg ezeken azért mosolygok mert most sokan azok közül is jelentkeznek ezekkel a problémával akik alap estben csütörtök estére készen vannak. Na márpedig ez azért van mert minden földi jóval el vannak látva. Nekem is rengetegszer szóba jön, milyen jó lenne a végére érni, de biza ehhez napi 4x aratnom kell. Mégis mindig 4-5 nap alatt termelhető, 4 óránként aratni nem nagy kunszt. Most az a helyzet állt elő, hogy akik hozzászoktak a kényelemhez és napi pikk pakk aratáshoz azoknak is ugyanazt kell teljesíteni amit a NORMÁL hétköznapi játékos MINDEN eventen csinál. Sima aratásokkal működni fog a dolog. Örülök, hogy egy területen lesz majd a felreppenő, növénytermesztés, bátran termelhetünk a farmon ami kell nekünk!

wrola, Goran, ladislaw11 és 3 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

A felhőm megvan... :music: kezdek szenilis lenni... bár kb soha nem érdekelt a matrica:music:
    Matricáért soha nem indítottam xxl üzemanyagot;) Mert itt ennek az eventnek a csevegője van...8)

A matrica többszörözés... ha az akkori moderátori válasz valós.... akkor felesleges.... ;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.10.24
    ildiko44, genka53 és DevilMókus kedveli ezt.
  14. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    A duplázásnak az az értelme, hogy a matricát be tudod ragasztani a tanyaházra kattintva elérhető matrica albumban 2 különböző oldalra is.

A matrica sorozatokban egy adott matrica csak egyszer használható sorozatonként, hiába van belőle több.

ildiko44, zsani_apja, vihence és 5 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

:eek:o_O Hogy a tanyaházas album is megmaradt:eek:o_O Na ma is megtudtam valamit...;) Köszönöm!

Hajrá mindenkinek aki nekiáll! matricát nem szükséges duplázni... h csak 1* ragasztható;)

ildiko44, csio70 és DevilMókus kedveli ezt.
  16. Cyklámen58

Cyklámen58 Utánpótlás-írogató

Szerinted mindenkinek két területe van ? Vagy mi kisebb játékosok nem számítunk?

17. -Holdfeny-.

Nyitva van a lehetőség indenki előtt, hogy kitisztítsa a gombaerdő területét!:inlove:
    Kitartás és számodra is elérhető lesz!8)

ildiko44, kigyo51 és DevilMókus kedveli ezt.
  18. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Azt az eventet a megnyerhető dolgok miatt csináltam meg sokszor, mentem 8 kört, így 8 matricám lett, de a többi cucc volt a lényeg és akkor még nem volt matricásalbum.
    Azt csak azért kérdeztem meg, hogy tudjam, érdemes vagy sem máskor is esetleg így csinálni és szedni össze a matricákat vagy hogy másnak ebből lehet e haszna, de Ableotory válasza az volt, hogy hiába van 8 belőle, egyszer használható, tehát emiatt felesleges a duplázás.

wrola, maszilva, ladislaw11 és 4 más kedveli ezt.
  19. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Hogyne számítana! Pont ezért küzdök minden egyes eventen! Hiába nagy a szintem, ugyanolyan kicsi vagyok mint bárki más. Ha kirakták volna sima farmra, valószínűleg 1 területen kellett volna letolni kb megint...

Szóval akkor most se lenne lehetőséged a beragasztásra ha bemész az albumba? Mert az említett event pont erre lenne példa, mióta sok matrica kell pont ilyenkor hozhatnának fel minket akik alig rendelkezünk valamivel.

.barbi1., kutyaszálló és DevilMókus kedveli ezt.
  20. Cyklámen58

Cyklámen58 Utánpótlás-írogató

Képzeld mi is szeretnék csinálni az eventet is, de ahhoz hogy a gombaerdőt felszabadtísuk ott kellene termelnünk a hozzávalót is !

papirocska, Samborg, farmeres53 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.