Visszajelzés Éjféli verseny 2. - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 16.5.25.
  1. 1

166 szavazat
    54.1%
  2. 2

23 szavazat
    7.5%
  3. 3

17 szavazat
    5.5%
  4. 4

3 szavazat
    1.0%
  5. 5

12 szavazat
    3.9%
  6. 6

11 szavazat
    3.6%
  7. 7

5 szavazat
    1.6%
  8. 8

8 szavazat
    2.6%
  9. 9

9 szavazat
    2.9%
  10. 10

53 szavazat
    17.3%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Goran

Goran Fórum bárója

75 felröpi 2 terület zseléfülből, nem tűnik túl soknak

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Az Éjféli verseny 2. event élő, online!

14 óra után lépjetek be újra a játékba, s ezt követően ellenőrizzétek az eventórát, a hírek felületét!

Csak ezt követően kezdjetek hozzá az eventhez, aratáshoz a felröppenők miatt és az event növény ültetéshez a kijelölt területen!

Sikeres játékot kívánunk,
    a Farmerama csapata

genka53, .dina1., -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  3. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia. Terror tojás, 3 füvészkert, minden röpi felhő , kütyű aktíválva - 280 űzemanyag.o_O:wuerg:
    Hátha duplázgatunk, fel-le szállunk akkor nem lesz egyszerű szerintem.:sleepy:

farmerSS, -gyöngy-581, Goran és 2 más kedveli ezt.
  4. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! nekem 168 ,de kevesellem messze van az 1100 -hoz ! De ugyan az eventgaz hogy fog muzsikálni?

Sali~*.*, Goran, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sztia!
    Nekem ennyi lett két terület terror tojásból kaptam.
    Az e-gazra viszont nagyon kíváncsi leszek én is, mert kicsit kevésnek tűnik. :)[​IMG]
    Jelenleg 2X1-esben van a kamélia, kb 3/4 óra mire kiderül, hogy mennyit fog adni.

vihence, PZoli64, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  6. anett0720

anett0720 Utánpótlás-írogató

sziasztok!
    Nekem a főfarmon és a szédült szántón is még a Rémséges éj event ablaka van fent!

DevilMókus kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Az eventórából eléred az új eventet;)

8. -gyöngy-581

Hogy állsz az e-gazzal? egy terület 2X1-es mellett azt mondom, meg kell szenvednünk a felröppenőkért, 30 darabot kaptam csak.
    Jelenleg van:293 darab

vihence, PZoli64, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  9. DevilMókus

Hát nem lett jobb az event szerintem:(
    Kiprobáltam az elsö aratás után .:music:10 xl , 5-5 másikkal.;)
    Hát a következő 5 lépés látszodik, és úgy lehet csak haladni hogy oda katintok ahova szeretnék mennio_O
    A probléma annyi hogy 3 lépésbe-ba úgy duplázni nem lehet ..:music:
    Na most simával és xxl pedig hát erősen alapanyag igényes:sleepy:
    A matricaragasztott pld ki is hagytam így a duplábolo_O
    Azt gondolom ha reálisan közelíttem meg ,és nincs mértéktelen szupi Kk stb akkor érdemesebb átrobogni az eventen.:music:
    Nem lett játékosbarát igy első próba után.:cry:

anci0915, vihence, PZoli64 és 8 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Az első 1X1-en való aratás után tökéletesen egyetértek veled. 39+30 felröppenőt kaptam a két területre összesen. Meg kell állapítanom, hogy nincs lényegi eltérés a két föld méretében a felröpik vonatkozásában.
    Szóval nagyon gondolkodom a hogyan továbbon

vihence, PZoli64, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  11. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Nagyjából jól lőttem be az 1x1-es eventgaz után a " BP szerint járó" felröppenőket területenként 30 db-bal.
    Jól döntöttem tegnap, hogy a kicsimen /242-es/ nem kezdem el.
    Jelenleg 18600 eventgazom van /kockánként 12 db jön le/ és kezdésnek mindkét területen terror volt, és most van 490 felröppenőm.
    Ez bárhonnan is nézem, nagyon kevés.

vihence, PZoli64, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Most kezdek el repülni, nem tetszik, hogy nem látom át az egész pályát egyszerre. A kicsimen én sem kezdtem el ezt az eventet.
    Megyek az eventismertetőhöz és kimásolom a nyereményeket, hogy legalább azon tudjam követni, hogy hol tartok. Ez lesz az utolsó esélye ennek az eventnek szerintem nálam

anci0915, vihence, PZoli64 és 6 más kedveli ezt.
  13. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Valóban kevés, főleg, ha többször is szeretnél duplázni.
    Amivel én már fel is hagytam.
    Nagyon meg kell nézni, hogy miért adunk 28 felröppenőt és sajnos én nem így tettem.
    A növények bőven összejöttek, még van 15400 a második futam felén túl, de az elején már elrontottam az üzemanyagkannák miatt.
    Ráadásul ezt az új sémát meg kell szokni, a régi nekem teljesen megfelelt.

vihence, PZoli64, maszilva és 6 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Igen igazad van!
    Én eddig is átrabogtam rajt... :music: Az előző grafika jobb volt;)

Kuzdern és DevilMókus kedveli ezt.
  15. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Most tudtam csak aratni a talicskázás miatt ,jelenleg 213 db,de ebből 8a kék fa és már megkaptam a napi ajikat is ami 13! Úgy hogy nekem mindennel együtt most a 2 terület aratása után van286!?

vihence, -gyöngy-581, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Agyrém lett az egész repülés. Miért kell mindent elrontani? Nem értem. Rögtön az első pályán nem tudtam duplázni, mert nem látom át, hogy mikor kell 1 lépést csinálni. Most vagy az lesz, hogy 3 lépéssel átrobogok az egészen, vagy 1 lépésenként cammogok, hogy tudjak duplázni. Azt hiszem, hogy lesz itt morgás bőven. Kérem vissza a régit.

Kukackukac, HeteRozi, anci0915 és 19 más kedveli ezt.
  17. DevilMókus

Szia. 6000 jön aratásonként ,15/ kocka,de igazábol nem tudom menyi kell még.:music:
    Tenyésztéssel titokfákal kapcsolatosakat stb azért duplázni kellene nekem..:sleepy:
    És hát akkor röpi nagyon sok kellene még.:cry:
    Első pálya kész, narancs matrica dupla is elég drága volt:mad:
    Kemény event lesz...;)

inanna11, vihence, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Itt most gyors repülés lesz...:music: Igazából nem értem miért változtatták meg...o_O
    Talán túl jól tudtunk tervezni...:pxDxDxD Lehetne vakrepülés is az event címe:p

Arrah, maszilva, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  19. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Előbb letermelek kb. 30 ezer gazt, utána átállok terrorra pár napig, és mivel nem olyan a felhő, hogy "máris kéne", így vasárnap estig meglátom, hogy mennyi jön össze a 2 eventre felröpiből.
    Szupertrágyát ha nem muszáj, nem használnék el röpik miatt, így lehet, hogy csak hétfőn kezdek el repülgetni.
    Ha lesz bőven felröpi, akkor nem rohanok végig, viszont ha épp csak a kötelező db., akkor jön a csukott szemmel robogás.

genka53, Sali~*.*, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Közben repültem párat és rájöttem, hogy mit akar a költő. De nehezen áll rá az agyam erre. Most tudtam duplázni is. Figyelni kell. De akkor is kérem vissza a régit. :cry:

Kukackukac, vihence, PZoli64 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.