Visszajelzés Éjféli verseny 2. - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 16.5.25, 07:18.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, gratulálok. Nekem is pár felrepi hiányzik és végre elfelejthetem ezt az egészet. Láttam, hogy néha a 2 fantomkép között van a nyeremény, de fogalmam sincs, hogy mennyi lépés hiányzott érte. Ezért inkább 1 lépéssel mentem. Tiszta zagyva lett az egész. A grafikát se tudom most értékelni, mert a minőség rovására ment.

ildiko44, zali1111, genka53 és 14 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A mennyiség (felröppenő) elvitte a minőséget. Nagyon sajnálom ezt az eventet.
    Én ma már nem leszek készen, majd csak holnap reggel, a növényeim megvannak, a felröppenőkkel még szenvedek picit, kíváncsi leszek a dupla felröppenőkre.

Ne feledjétek el, holnap jön 10 órától a gazdaköri event a rémes területeken gyűjtünk felröpit rá, még hozzá 759-et kér a 2. feladatsor.

Utoljára szerkesztett: 18.10.24
    ildiko44, zali1111, PalMa és 5 más kedveli ezt.
  3. Csaba957

Csaba957 Kivételes tehetség

A 4. pályánál tartok.
    Szerettem ezt a repülős eventet, de ez most csak egy 1-es.

jófarmerlány, zali1111, PalMa és 4 más kedveli ezt.
  4. njOoy

njOoy Utánpótlás-írogató

De az hogy lehet, hogy minden event egyre rosszabb? Én néhányba már bele sem kezdek. De régebben arra ösztönöztek, hogy játsz! Voltak nagyon király nyeremények, ajándékok, örömet szereztek. Most meg az ember harcol a piccolóért legtöbbször és semmit nem ér! Szinte semmit! Úgyhogy ha osztályozni kell, akkor üljél le fiam! 1-es!!

zali1111, Gólyaláb, PalMa és 4 más kedveli ezt.
  5. farmerSS

farmerSS Fórumfelvigyázó

Szia

A frászt hoztad rám kora reggel azzal, hogy csak a Gombaerdőben jön a hétvégihez felröppenő!
    Jön mind a két területről :
    2. küldetés
    A küldetés kezdete (várhatóan): 2024. október 18. (péntek) 10:00 óra
    A küldetés vége (várhatóan): 2024. október 20. (vasárnap) 22:00 óra

A küldetés a 100. farmos szinttől érhető el.
    Ez a küldetés felröppenőt kér.

Felröppenő:

Boszorkány-védőkalap
    Felröppenhet:
    az alábbi területeken: Teliholdas főfarm, Gombaerdő
    az alábbiakból: növényekből, fákból
    tenyésztésekből nem röppen fel
    Ajándékozás: napi ajándékként ajándékozható. Napi ingyenes mennyiség felett 2 farmarany / db áron ajándékozható.
    Varázsfa:
    nem adja.
    Visszaváltási érték: 29 TP, 20 CSP
    Szükséges szint: 100. farmos szint (kizárólag ettől a szinttől röppen fel)

DetoX666, PZoli64, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  6. karesz

karesz Fórumprofi

Sziasztok! Aki végzett az eventtel, le tudná írni a mennyiségeket? A 102 db XL-esen kívül mennyi az annyi?

zali1111, Farm_Tadity_ és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Jó reggelt. Végül is zseléfüllel várom a másik eventett,mert learatam reggel;)
    2 pályát tudtam le ,elég sok mindent duplázoko_Ohát igy eszi az alapanyagokat rendesen:oops:
    De sebaj,lényegébben becserélem a szupertrágyákat,ami nekem elég könyen visazajön:)

Biztosan kell a röpizésre is extra gyorsító,ha pályánként kb 10 xxl és ahoz 20 simát is elhasználok.:music:
    Alighanem az utolsó pilllanatokba fogok végezni így, ha sikerül egyáltalán végig menni:D
    Szerencsére ha nem lesz meg ez a felhő se gáz ,max kirakom a kütyüket / kicsik gyorsak, és elég erősek/:)
    Szóval megbékéltem az eventel :DxD,alapvetően kihivás igy,és játszani jó;):p
    Jó hétvégét.:)

DetoX666, ildiko44, PZoli64 és 5 más kedveli ezt.
  8. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Szia szép napot. Azt hiszem azt nem lehet leirni pontosan, hiszen attól függ, ki hogyan játszik. Hányszor akar sort cserélni, miket akar duplázni. Igy azt mindenkinek magának kell kikalkulálni. Én személy szerint nem számoltam, hanem készitettem az egyesből és a duplázóból is előre 10-10 db-ot. És játék közben amikor olyan ajándék volt ami nekem kellett akkor dupláztam. A táblázatot gyakorlatilag nem figyeltem, mert úgy is hibás, igy nem sok segitség volt. Akkor néztem csak meg ha nem tudtam mi az az ajándék amit mutat. Ha elfogyott az alap vagy duplázós akkor újra készitettem. Duplázáshoz arra kell figyelni, hogy ha a három nyil előtt van amit duplázni akarunk, akkor már csak egyesével kell lépni addig mig közvetlenül a repcsi előtt van amit duplázni akarunk, akkor nyomunk a duplázóra. Ha a három nyil után van kettővel akkor még léphetünk egy hármast utána 1-est, és ismét akkor nyomunk duplázót ha közvetlenül a repcsi előtt van a duplázandó ajándék. És ha közvetlenül a három nyil után van akkor egy hármast lépünk és rögtön a duplázót utána. Remélem tudtam segiteni.

Ui.: És azt kihagytam: ha a másik sorban van az amit duplázni akarunk, akkor ügyelni kell arra, hogy mindig legyen legalább egy hely a duplázandó előtt mielőtt átmegyünk arra a sorra. Mert ha akkor lépünk fel amikor már csak a duplázandó marad akkor a fellépéskor már arra lépünk igy nem tudjuk duplázni.

PalMa, vihence, Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szerencsére csak előre lehet repülni:p

zali1111, genka53, tompaker és még 1 ember kedveli ezt.
  10. feki13

feki13 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! :)

Hozok még mindig egy kis pozitivitást. Nem telt el egy nap de a számolt 1100 felröpi fele már szinte meg is van. Extrákat annyit használtam amivel felszaporítottam tehát 100-100 szupit és KK-t. Ennek az eventnek még mindig nem látom, olyan hatalmas nagy gondját. Szokásosan nekem a növény mennyiség a probléma de még azt termelgetem szépen jön mellé a felröpi is. Szerencsére nem terveztem 4-5 óra alatt végezni az eventtel, ugyan mit csinálnék a maradék 1 hétben?! ;)
    Különösebben nem várom semmivel a hétvégi eventet sem. Sima eventnövényt raktam a termelés segítve, lesz annyi felröpi amennyi. Még esetleg annyi aki kompromisszumot akar, hogy a hétvégi event teljesíthető úgy is ha, az első 3 feladat arany szintjét teljesítjük és csak a 4. feladatnak teljesítjük mind a 3 szintjét. Ezzel le lehet redukálni a felreppenőket 429-re. Úgy gondolom ez is segítség lehet, nem tudom erről volt e már szó, de így teljes maradhat a felhő.

Éjszakai hosszúzással, nappali eventezéssel olyan 30 felreppenővel amit farmers ügyesen kisakkozott nekünk nem gondolnám, hogy megtréfálhat minket az event! :)

Hajrááá!

maszilva, PalMa, vazulneni8 és 9 más kedveli ezt.
  11. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Sziasztok!

Az ismertetőben található táblázatokat kicseréltem.
    A jutalmak mostantól a megfelelő sorban vannak.

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

12. tompaker

tompaker Aktív író

:D:DSzerencse, de én tudok le meg föl is:D:) Úgy, hogy már zuhanó repülésben vagyok:D:p

No akkor most már:) lent a fönt:D fönt a lent:) is megoldódott;) Köszönjük szépen:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.10.24
    genka53, DevilMókus és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. soresne

soresne Fórumgróf

Köszönjük. Ezt nem lehetett volna első perctől így csinálni ?Miért kell mindig kavarni ?Mit szólnának a játék készítők ha a játékos helyében lennének ?

14. Ableotory

Szia!
    A táblázatok saját készítésűek és idő volt, ameddig elkészültek.
    A központi táblázatok lettek lecserélve a saját készítésű táblázatokra.

A lényeg, hogy most már helyesen szerepelnek az adatok a táblázatokban. :)

maszilva, PalMa, tompaker és 12 más kedveli ezt.
  15. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia! Nem a növény és a felröpi a gond(persze kisebb szintűeknek az is), hanem a megváltozott mechanika. Nem tervezhető előre, nem átlátható. Módosítottam: számomra nem.

PalMa, Lenczy, chrisbori és 7 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Sok morgás és agyalás után az eventtel készen vagyok. Az első két futamot elrontottam, mert minden áron ragaszkodtam a régi sémához, ami itt ugye már nem működött. Aztán képbe kerültem és attól kezdve minden úgy ment ahogy szerettem volna.
    Sajnálom, hogy az első mérgemben értékeltem az eventet, ma már több pontot adnék rá.

Mindenkinek szép hétvégét kívánok és sok szerencsét az eventhez. :D

farmerSS, ildiko44, cirmi54 és 5 más kedveli ezt.
  17. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Nem értem, kevés vagyok ehhez, és mérges is vagyok, nem magamra!>:(

DetoX666 és JUCUS kedveli ezt.
  18. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia. Aztán mire mész vele velem együtt, semmire.
    48 volt nekem raktáron, lerakosgattam a napokban, 15 maradt, most 6 érik, de egyetlen egy Jackem nem lett. Engem már a piccoló sem hat meg. Szerintem kb az elmúlt 100ból egy sem lett.
    1 van még nagyon régről, amit beosztottam, használtam ha nagyon kellett, talán még 2 lehetőségem van elindítani. Ennyi. Hátára is veheti a bp és mehet vele a vadonba :)
    A másik farmon 75 van, nagyon várom az eredményt, bár szerintem hiú ábránd.

19. milanzs

milanzs Fórumelemző

Sziasztok, kis segítségre lenne szükségem. Van 7 db XXL üzemanyagom. Ugye az ismertető azt írja, ha van elegendő malomtermékem, a repülést indító nyíl zöldre vált.... na most nekem inaktív a zöld nyíl. A 7 db-ot elegendőnek gondolnám...
    Előre is köszi...

inanna11 és DevilMókus kedveli ezt.
  20. Ableotory

Szia!

Az eventismertetőből:

Első feladatunk, hogy eldöntsük, az adott futamot melyik szinten (alsó, felső) kezdjük el.

Az 1. pontnál lévő gombra kattintva, a futam a felső szinten indul el. A gomb megnyomásával 1 db alap malomtermék kerül levonásra (tehát ez szükséges hozzá).

Az 2. pontnál lévő gombra kattintva, a futam az alsó szinten indul el. A gomb megnyomásával 1 db alap malomtermék kerül levonásra (tehát ez szükséges hozzá).

maszilva, vihence, Luminary és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.