Visszajelzés Éjféli verseny 3. - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Ableotory, Mar 11, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

This poll will close on Oct 8, 2026 at 4:56 AM.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Results are only viewable after voting.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Nagyon várom már én is az 1 tápost, de most ha lehet bommal jöjjön kéz a kézben, mert a legutóbbi szétszedett "ákciója" a BP-nek nem volt szimpi:mad:
    Merilin súgásának köszönhetően telepakoltam a kéjházat az 1 tápos alatt:)

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Most megnéztem a pályákat. Ezek kellenek, ha neki állok.
    [​IMG] ​

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

5-6 jó. 3-4 csak a jegy, naaa de az 1-es. Felül repülsz, vagy alul? Mert küldök neked.

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia apja:)

Köszi ezt a szemléletes tervet, ennek alapján döntöttem végül is én is, a 6. pályán is röpködni akarok :)
    Démoni bokrétát hálából küldök én neked, ha tudod fogadni :D

5. zsani_apja

Szia, gyöngyike, neked is!
    Megköszönöm a démonit. Jön a telihold, gondolom ott lehet hasznosítani. ;)
    Nem tudom, hogy alakul a hétvégém, elvileg szombaton zárva leszünk, akkor lezavarom.

Amúgy megnyugodhat mindenki, a mostani játék hasonlít a már megszokott repcsis eventhez. :D

rere

Megkaptam, köszönöm!! :)

Last edited: Mar 12, 2026
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Csináltam egy olyan verziós matekot, amikor minden lépést alapüzemanyaggal teszünk meg, mivel így simán tudunk bármikor föl-le is repkedni, de figyelembe vettem a kötelezően duplázandókat. :) Remélem nem számoltam el magam. Természetesen, aki többet akar duplázni, akkor annyival megnő az eventkellék szükséglet.
    Nyilván, ha valaki közbe-közbe rohamtempóban akar röpködni, akkor azokra a szakaszokra XL-es üzemanyagot kell lemalmozni és használni, amivel természetesen valamennyi eventnövény és felröppenő megtakarítható. ;)
    Farmos "segítőkkel" fogom végigvinni az eventet: polcos és kerékbónusz, szupertrágya a segédleteikkel (felhők, termékek), KK szupertrágya.... :)
    Szerintem, valami jó hosszút ültettem a TH-kert bezárása előtt, hát majd holnap kezdéskor kiderül ;).
    Sikeres játékot! :D:inlove:

7. zsani_apja

Szia!
    Én sem léptem be most a teliholdra, megpróbálom rákészülés nélkül. :D :p

8. sanell

sanell Utánpótlás-írogató

Szia!
    Nálam a 32 órást (Kint és bent) 23 óra 6 percre viszik le a felhők.

9. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Szerintem ha a 4 dekorrövidítő felhőt aktiválod akkor csökkent összesen 28%-ot az időn,/ 23óra 6 perc/ de az egyik felhő a /Húsvét 2015/ 24 órás ez gyakran megcsúszik , inkább 23%-kal érdemes számolni:) így nem nem aratható naponta:)

Last edited: Mar 11, 2026
  10. sanell

sanell Utánpótlás-írogató

Az a felhő van legelöl, ahhoz időzítem a napi aratást, így minden nap tudom aratni a dekort
    .

11. zsani_apja

Szia!
    Igen, ahhoz kell a négy felhő. Az nem számít, ha esik. :D ;)

genka53, szellorozsa and cili53 like this.
  12. karesz

karesz Fórum mestere

Sziasztok! Szép napot kívánok!A teliholdas betakarítás növelő, hat az eventnövényekre is vagy hét ?

szellorozsa and GA-BI-O-Farm like this.
  13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum elő legendája

Szia!
    Event növényekre nem hat, viszont amikor új dolog kerül a teliholdasba én annak segítségével termelek le egy megbízható
    mennyiséget mindenből, ugyan is +2 ad minden rémtermékre /növény, fa, ól/ , nem foglal rekeszt sem és 24 órán át fejti
    ki a hatását. Ilyenkor többet szoktam egyszerre aktiválni, nem az időt tolja ki, hanem mondjuk ha 10 aktiválsz, akkor +20
    minden rémtermékből.

14. karesz

karesz Fórum mestere

Köszönöm, én is szoktam használni olyankor.

szellorozsa and GA-BI-O-Farm like this.
  15. kaposvarine

kaposvarine Junior szaki

De mit termelsz le? +2 ad minden rémtermékre /növény, fa, ól/ , nem foglal rekeszt sem és 24 órán át fejti ki a hatását? A nevét ha megirnád, nagyon megköszönném !

16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Valószínűleg erre gondolt:
    KépNévHatásBónusz mértékeHatóidő
    (óra)
    Megjegyzés
    [​IMG]Teliholdas betakarításnövelőTermésbónusz a teliholdas tárgyakra (növény, ól, fa)+2 termés24:00Vásárlással:
    - Kísérteties farmercsomag akció
    - Farmáruda (400 FP)
    - Boszorkányos holmik ládája (Banyatanya 10-50. szint adja)

GYIK Bónuszlexikon.

17. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!
    ​
    Az Éjféli verseny 3. event élő, online!​

​
    14:00 után lépjetek be újra a játékba, s ezt követően ellenőrizzétek az event órát, a hírek felületét!​

​
    Csak ezt követően kezdjetek hozzá a munkálatokhoz, aratáshoz a felröppenők miatt és az eventnövény ültetéséhez a kijelölt területen!

Ne feledjétek ebben az eventben van lehetőségünk 4 db fejlesztést szerezni a Viktoriánus üvegház dekorhoz.​

​
    Sikeres játékot kívánunk,​

a Farmerama csapata​

18. JUCUS

JUCUS Fórum parancsnoka

A zsetonokat ne felejtsétek el beváltani! Sok sikert mindenkinek!

19. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Fórumprofi

Valóban dicséretes. hát még ha a fórum kapna egy "up" gombot...lent vagyok a lap alján és tekerhetek fél órát, ha a tetején levőt szeretném olvasni:D

farmerSS and vihence like this.
  20. agikka

agikka Törekvő

köszi:inlove:

Thread Status:
Not open for further replies.