Visszajelzés Éjféli verseny - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 13.10.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Szia! simával elindultam. Az 5 xxl-est el akarom használni, de nem engedi. Szürke a nyíl.

2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Az előbb írtam le, az XXL csak akkor kell, amikor ezeket a mezőket akarod duplázni, mert ott repülő zseton van és 5 db kell az Alvilági saga eventbe beadni. Viszont ezen mezők előtt figyelj, hogy csak 1 lépésed legyen és lépj az XXL üzemanyaggal.
    1. futam 21. mező, a 3. futam 13. mező és az 5. futam 16. mező.

PalMa, eko19, Domos52 és 5 más kedveli ezt.
  3. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Melyik üzemanyaggal érdemes végigmenni ? Tudom,hogy kell a duplázáshoz xxL üzemanyag de az ráér később is. A normál vagy az xL,mert a normálhoz sokkal kevesebb hozzávaló kell.

4. Pityipanggg

Pityipanggg Utánpótlás-írogató

Nem kevesebb a normál,mert 3-at lép az xl-es!

Nagyii58 kedveli ezt.
  5. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Az XL-essel 3 egységet haladsz a normállal csak 1-et, tehát a normált azt csak esetleg akkor használd amikor ki kell egészíteni 1-1 haladást

PalMa, Ava21, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  6. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Szia.
    Viszont ha átnézed az üzemanyagokat, akkor az egy lépéseshez (normálhoz) 74 db e-növény kell. Ez 3 lépéshez 222 db. Az xl-nél meg 3 lépés 1 malomtermék 200 db e-növény. Az XL-es a gazdaságosabb.

hóóvirág, PalMa, eko19 és 4 más kedveli ezt.
  7. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szia, az XXL üzemanyagot csak akkor engedi használni, ha azon a mezőn, ahova érkezel, van valami nyeremény, mert azt megduplázza. Ha csak szaggatott vonal van ott, semmi nyeremény, akkor nem engedi használni.
    Ha már megcsináltál 5 XXL-est, akkor azt ott érdemes használni, amiből kettőt szeretnél szerezni. Legalább 2 helyen a zsetonoknál, meg még ami tetszik. :)

Azért ezzel vitatkoznék, mind a háromféle üzemanyag része a "normális esetnek". Mondjuk, szemfülesnek kell lenni, én se néztem végig a pályákat - vagyis én veled ellentétben nem néztem végig a pályákat -, és simán csak 1-1 zsetont szedtem volna össze, ha itt a topikban nem derül ki a számomra, hogy duplázni kell, ha akarom a zsetonokat.
    De ha még nem jutottál el az 5. futam végéig, akkor 4 zsetont szerezhetsz és akkor csak a szupertáp marad benn, meg persze a fullos event teljesítés.

Utoljára szerkesztett: 15.10.20
    valibori69, PalMa, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  8. Bubika1949

Bubika1949 Haladó

Engem nem enged repülni sem,valami akadályozza,megjelenik felül a sárga csík,amire rákattintani sem enged olyan gyorsan eltűnik! Van 4 xxl-es üzemanyagom,de szürke,nem lehet felhasználni!
    Mit tegyek?Köszönöm a választ előre is!

9. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szia, gyárts normál vagy xl üzemanyagot és menj azzal.
    Derengő üzemanyag: egy lépés előre, vagy egy lépés előre fel, vagy egy lépés előre le.
    Derengő üzemanyag xl: három lépés előre
    Derengő üzemanyag xxl: egy lépés előre, csak akkor engedi a lépést, ha van ott ajándék, ahova lépsz és azt az ajándékot megduplázza. Ha nincs ott ajándék, akkor nem enged azzal haladni. :)

PalMa, Domos52, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  10. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Látjátok, én elolvastam, mégis elfelejtettem, így az első zseton szimplán van meg, pedig az üza. is le van keverve hozzá...

PalMa, Ribiszke, Nagyii58 és 6 más kedveli ezt.
  11. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Én sem tudom lejátszani a Mozillán , a sárga csík gyakorlatilag majd minden műveletet követ , a paszulyt se aratja le. Próbáld más böngészővel.Az Edge állandó frissítéssel endedi,vagy lefagy.

12. Menitala

Menitala Fórum mestere

Van XXL üzem anyagom és nem enged repülni!!! Óh jajj, nem egyszerű - egyre bonyolítják!!!!

kittibuci kedveli ezt.
  13. kittibuci

kittibuci Utánpótlás-írogató

Én is éppen így vagyok, nem tudok dupla repülős zsetont szerezni!

14. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    XL üzemanyaggal célszerű haladni. Az XXL üzemanyag, a dupla ajándék megszerzésére használatos.

Legalsó nyíl:
    Megduplázódik az ajándék
    Lépések száma: 1 előre
    Szükséges hozzávaló: 1 Derengő üzemanyag XXL

https://board-hu.farmerama.com/threads/Éjféli-verseny.20091/#post-1132276

vihence és Ribiszke kedveli ezt.
  15. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

A korábbi hozzászólások technikáját követve egész jól haladok. Az xl-es mindenképpen gazdaságos."1. futam 21. mező, a 3. futam 13. mező és az 5. futam 16. mező". Így az 1 és a 3. pálya letudva, mindkettőből a dupla zseton kivéve. Végig vittem e két pályát, gondoltam kiveszem az 5.zsetont, de az 5. pályán lakat van és nem tudom elkezdeni. Közben nem kezdtem el se a 2. se a 4. pályát, hogy esetleg nem e azért problémázna. Ezzel kapcsolatban nem találtam hozzá szólást. Köszönöm ha valaki tudna ebben segíteni.

Ribiszke kedveli ezt.
  16. GA-BI-O-Farm

Az 5. futamot csak akkor kezdheted el, ha az előző 4-t végigvitted.

agica48, Nagyii58, Ribiszke és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Kékmadár1

Szia!
    Az 5. futam csak a másik 4 lejátszása után indítható.

Nagyii58, GA-BI-O-Farm és Ribiszke kedveli ezt.
  18. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Akkor ezt benyeltem. Túl egyszerű lett volna, hogy az órák minél előbb kegyegjenek vagy még nincs is szükség az 5. zsetonra, mert azt a 8 szupitáphoz tudom felhasználni, ha jól néztem meg újra.
    Köszönöm a segítséget.

19. Kékmadár1

Az órákhoz valóban elég 4 zseton. Az 5. futamba lévőt már nem is érdemes duplázni ha az 1 és 3 futamban dupláztunk.

PalMa, maszilva, Nagyii58 és 4 más kedveli ezt.
  20. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. A 4. futam végén tartok, még 3 db xl-es üzemanyag és meg is vagyok. Utána jön az 5. utolsó futam :)
    Csak azokat az ajikat dupláztam, amik megérték (pl. kuponok, bónuszláda), többin csak simán repültem, nem cikkcakkban fel-le, csak egyenesen. Nagyon nem néztem csak a fontosabb ajikat. A lényeg, hogy hamar meglegyen, és tudjak mást termelni :)

jófarmerlány, imi010, Nagyii58 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.